Προς το περιεχόμενο

gtx 570 or 6950 2gb

Gongor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hey guys. Τι προτείνετε gtx 570 μεταχειρισμένη στα 250 euro με 2 μήνες λειτουργίας ή 6950 2gb reference στα 250-255 euro και unlock σε 6970?

Δημοσ.

GTX570. Σε όλα είναι λιιιγο καλύτερη από την 6970. Ασε και που το unlock της 6950 δεν είναι σίγουρο. Και ακόμα να ξεκλειδώσει δεν ξέρεις πως θα συμπεριφερθεί. Ελπίζω να έχεις καλό PSU.

Δημοσ.

samsung 24" Tn panel Αγορά 2 μήνες πριν. 1920χ1080 παίζω . Core 2 duo E8400 , Ram 4gb , ddr2 κ.λ.π , χρήση games/photoshop/video editing

Δημοσ.

Η γνώμη μου θα ήταν με αυτον τον επεξεργαστή να μην πας για τέτοιες κάρτες διότι θα δημιουργηθεί το λεγόμενο bottleneck πιο απλά ο επεξεργαστής δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει τόσο δυνατή κάρτα γραφικών και ουσιαστικά δεν θα θα έχεις καμία διαφορά στα παιχνίδια μην σου πώ οτι θα έχεις και προβλήματα.

Επίσης πρέπει και το τροφοδοτικό σου να ειναι ικανό να σηκώσει μια απο τις 2 αλλα όπως σου είπα καλύτερα να σκεφτείς την αλλαγή επεξεργαστή με εναν quad core

Δημοσ.

Η γνώμη μου θα ήταν με αυτον τον επεξεργαστή να μην πας για τέτοιες κάρτες διότι θα δημιουργηθεί το λεγόμενο bottleneck πιο απλά ο επεξεργαστής δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει τόσο δυνατή κάρτα γραφικών και ουσιαστικά δεν θα θα έχεις καμία διαφορά στα παιχνίδια μην σου πώ οτι θα έχεις και προβλήματα.

Επίσης πρέπει και το τροφοδοτικό σου να ειναι ικανό να σηκώσει μια απο τις 2 αλλα όπως σου είπα καλύτερα να σκεφτείς την αλλαγή επεξεργαστή με εναν quad core

Καλα μην τα τραγικοποιούμε έτσι τα πράγματα!! Με λίγο oc μια χαρά θα τα πάει ο 8400 με αυτές τις κάρτες... Το bottleneck δεν γλυτώνεται εννοειται αλλα αυτό δεν σημαινει οτι τα παιχνίδια δεν θα είναι απολύτως playable!!!

Εγώ αυτή την στιγμη εχω βάλει την 5870 πάνω στο pc2 (oced στα 4Ghz) και δεν κόλλησα σε κανενα παιχνίδι τελευταίας κοπής!!!

Δημοσ.

Το παραπάνω γράφημα μου φαίνεται λίγο λάθος μεταξύ των 2. Νομίζω η GTX570 είναι λίγο πάνω από την 6970 (για gaming).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...