panoss80 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 καλησπερα εχω λαπτοπ και αυθεντικα win7 με παρτισιον τον σκληρο σε 2 μερη θελω να κανω φορματ στον εναν ( c ) και ο αλλος ( d ) εχει μεσα επιλογη hddrecovery και μου ειπαν πως οτι μπορω να το φτιαξω απο εκει αλλα δεν ξερω πως βοηθεια και ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δες τα εγχειρίδια ή τουλάχιστον πες μας το μοντέλο κατά κανόνα στην αρχή όπου σου βγάζει πληροφορίες για το σύστημά σου πατάς κάποιο πλήκτρο από τα F-1 με F-12 και ξεκινάει το πρόγραμμα ανάκτησης.
panoss80 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 ενχειριδια φιλε μου δεν μου δωσανε το μοντελο ειναι toshiba satelite l500 f2 kai f12 leei sthn arxh alla den ξερω τα βηματα ειμαι στραβαδι αν μπορεις να βοηθησεις θα ειμαι ευγνωμων
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 ενχειριδια φιλε μου δεν μου δωσανε το μοντελο ειναι toshiba satelite l500 f2 kai f12 leei sthn arxh alla den ξερω τα βηματα ειμαι στραβαδι αν μπορεις να βοηθησεις θα ειμαι ευγνωμων Δοκιμασε με εν ααπο τα δυο την ωρα που ξεκιναει να το πατας και να το αφηνεις συνεχεια ωστε να σε οδηγησει μονο του στο partition recovery.Μετα ειναι ευκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.