Galio Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Καλησπερα Πριν περιπου 2 μηνες παρουσιαστηκε ενα προβλημα με το UPS οπου αρχισε να ανοιγοκλεινει την ωρα που ηταν ανοιχτο το pc, αφου το αποσυνδεσα και συνδεσα το τροφοδοτικο κατευθειαν στο πολυμπριζο, παταω να ανοιξει και αρχιζει ο γολγοθας, το pc δεν ποσταρει και μετα απο λιγο κανει restar, το κλεινω το ξανανοιγω τα ιδια. Ανοιγω το κουτι κοιταζω αν ολα ειναι οκ δεν βλεπω κατι περιεργο ξανανοιγω το pc τα ιδια, μετα απο ωρα οταν εβγαλα και εβαλα ξανα τις μνημες δουλεψε κανονικα. Χτες λοιπον παω να ανοιξω το pc και μου κανει τα ιδια εκανα clear cmos και εβγαλα παλι τις μνημες και ξεκινησε κανονικα. Απο λιγο που το εψαξα στο internet ειδα οτι ισως να ειναι προβλημα μητρικης Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ειναι ? Το pc αποτελειται απο τα εξης : Intel C2D E8500 Gigabyte x48-ds4 4x2GB OCZ Ram Nvidia GTX295 3 HDD οποιαδηποτε πληροφορια σχετικα με το τι μπορει να φταιει θα ηταν χρησιμη ευχαριστω εκ των προτερων.
ninos30 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μητρική ή Τροφοδοτικό. Και πιο πολύ συγκλίνω στο δεύτερο. Να ξέρεις δεν είναι όλα τα UPS συμβατά με PFC τροφοδοτικά και μπορεί να προκαλέσουν ζημιά. Και αυτό μου το είπε τεχνικός της APC και όχι κανας τυχαίος. Για PC πχ μου σύστησε την σειρά Smart-UPS και όχι την Back-UPS/PRO λόγω του καθαρού ημίτονου που δίνουν.
Galio Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Τροφοδοτικο εχω ενα thermalfake Toughpower XT 750W οσο για το UPS ειχα την σειρα back-UPS/pro το θεμα ειναι οτι τωρα παλι οπως εγραψα και πανω δουλευει κανονικα μεχρι να δουμε την επομενη φορα που θα αποφασισει να μην ανοιξει παλι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.