ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 πρόκειται να πάρω το αυτοκίνητό μου σε ένα νησί στο οποίο ξέρω πως γίνονται πολλά και διάφορα με τις βενζίνες, υπάρχει κάποιος τρόπος να φιλτράρω τη βενζίνη την ώρα που βάζω στο βενζινάδικο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Το πιο καλο να ρωτησεις καποιο γνωστο απο που βαζει και δεν εχει προβλημα και να βαζεις απο εκει.
cyber_katsarida Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 δε νομίζω να μπορεί να γίνει κάτι. αν όντως υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα σκέψου τη λύση του να κυκλοφορείς με νοικιασμένο αυτοκίνητο. υποθέτω ότι πας για διακοπές. αν είναι λίγες οι μέρες συμφέρει. αν είναι πολλές άστα να πάνε.. απλά από περιέργεια για ποιο νησί μιλάμε;
imr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βαζεις μικρες ποσοτητες βενζινης ωστε να μην βρεθεις με ολοκληρο τεποζιτο νοθευμενης/κακης ποιοτητας και να αποφυγεις οσο μπορεις να πιεσεις το αμαξι με αμφιβολου ποιοτητα. Γενικα μην φοβασαι δεν προκειται να παθει τιποτα για λιγες μερες.Το πιο πιθανο ειναι να κλεβουν λιγο στην αντλια. Για τι αυτοκινητο μιλαμε?
kage Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 1η επιλογη <<πήρα τηλέφωνο στο 1520 (Γ.Γ. Καταναλωτή, Υπ. Ανάπτυξης) και έκανα τηλεφωνική καταγγελία για το πρατήριο. Την κατέγραψαν (μπορείτε και ανώνυμα) και θα στείλουν κλιμάκιο ΚΕΔΑΚ για έλεγχο>> 2η επιλογη <<πάμε κατευθείαν-αν πανε την αλλη μερα μπορει να εχει ερθει αλλο φορτιο- στη Νομαρχία της περιοχής (Διεύθυνση Εμπορίου-Τμήμα Προστασίας Καταναλωτή & Τεχνικού Ελέγχου) και κάνουμε καταγγελία, δίνοντας παράλληλα δείγμα από το νοθευμένο καύσιμο για να το στείλει για εξέταση στη Χημική Υπηρεσία. Η Νομαρχία όταν γίνει τέτοια καταγγελία στέλνει ένα δικό συνεργείο της να πάρει και εκείνη δείγμα από το πρατήριο που καταγγείλαμε. Επειδή όμως χρειάζεται χρόνος (π.χ. 1-2 ώρες) για να πάει το συνεργείο στο βενζινάδικο, εμείς με τη συμπεριφορά μας φροντίζουμε να μην μυριστεί κάτι ο βενζινάς και προσπαθήσει να εξαφανίσει το νοθευμένο.>> http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=479 ------------------- ενταξει να φιλτραρεις δεν γινετε αλλα καπου ειχα διαβασει οτι καποια βενζιναδικα βαζουν μια κρεμα πανω στην βεργα οταν ανοιγουν το βυτιο και τους δειχνει αν ειναι νοθευμενο.δεν ξερω αν ειναι real οr not
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 μιλάμε για την κάρπαθο, όπου δυστυχώς τα βενζινάδικα δεν είναι πολλά (2-3) και έχω ακούσει για μεγάλο πρόβλημα από όλα! προσωπικά θα κατεβάσω ένα opel agila αλλά οι διαδρομές που κάνω είναι πολύ μετρημένες και ενδέχεται να μή χρειαστεί καν να βάλω για τις 15 μέρες που θα μείνω, αλλά καλή και η ιδέα αν βάλω να βάλω όσο λιγότερη γίνεται έλεγα όμως μήπως υπάρχει κάτι άλλο που να μπορούσα να κάνω.
Haldol Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Εάν παίζει να μην χρειαστεί καν να βάλεις βενζίνη τι ανησυχείς; Πήγαινε πριν φύγεις στο πρατήριο που εμπιστεύεσαι και πες του να στο ξεχειλίσει. Λίγη οικονομία στην οδήγηση και καθάρισες.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 kage δεν είχα δει το μήνυμά σου πριν απαντήσω. δε νομίζω ότι το πρόβλημα είναι η νοθεία ... όπως το κατάλαβα από όλους όσους έμειναν με το αμάξι χαλασμένο, κάποιες ακαθαρσίες (?) ξένα σώματα είναι το πρόβλημα. για το θέμα της καταγγελίας ρώτησα αρκετό κόσμο στο νησί γιατί δεν έγινε ποτέ τίποτα αλλά απάντηση πειστική δεν πήρα
kage Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 το οποιο το προκαλουν τα βυτια τους... anyway αν και παρανομο και θελει προσοχη να παρεις ενα μεγαλο μπετονι με καλη βενζινη απο το πρατηριο που θες πριν πας στο νησι. 2. http://www.mrfunnel.com/Mr._Funnel/Home.html
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 ναι, σ΄ευχαριστώ, το σκέφτηκα και αυτό αλλά δε νομίζω να το κάνω τελικά
lary7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Mπορεις να παρεις ενα καθαριστηκο βενζινης απο βενζιναδικο και να το ριξεις μεσα στο ντεποζιτο μαζι με την καρπαθιανη 'βενζινη'. Εμενα αυτη η λυση με εσωσε απο 500ρικα.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Mπορεις να παρεις ενα καθαριστηκο βενζινης απο βενζιναδικο και να το ριξεις μεσα στο ντεποζιτο μαζι με την καρπαθιανη 'βενζινη'. Εμενα αυτη η λυση με εσωσε απο 500ρικα. θα το ψάξω! ευχαριστώ!
Ntinaras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 τα καθαριστικα δε κανουν τιποτα απ οσο ξερω μια λυση ειναι κατι φιλτρα που λενε οτι κρατανε το νερο και αφηνουν την βενζινη
santana99 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 έχει κάποιο νόημα το βενζινάδικο να έχει μέσα νερό; νομίζω πως με άλλες βενζίνες και λάδια "συμπληρώνουν" και όχι με νερό...
lary7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 τα καθαριστικα δε κανουν τιποτα απ οσο ξερω μια λυση ειναι κατι φιλτρα που λενε οτι κρατανε το νερο και αφηνουν την βενζινη Αυτο που το βασιζεις? Ο μηχανικος μου μου εχει αναφερει οτι κυριως βοηθανε με το νερο που περιεχει μεσα η βενζινη. Εμενα μια φορα με την κρητικη βενζινη εκανε δουλεια και απο τοτε παντα κουβαλαω ενα, λογω και ευαισθητου αυτοκινητου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.