Προς το περιεχόμενο

Αγορα με prepaid.

Giorgos09

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα διεπιστωσα οτι η prepaid μου ειχε αρνητικο υπολοιπο. Πηρα στην τραπεζα και μου ειπαν οτι για διευκολυνση μου με χρεωσαν το ποσο που ειχα αγορασει ακομα και αν δεν ειχε αρκετο υπολοιπο η καρτα μου. Το θεμα ειναι οτι ο λογος που υπαρχουν οι Prepaid ειναι για να μην μπορεις να χρεωθεις παραπανω απο οσο ειναι το υπολοιπο σου. Εχουν το δικαιωμα να κανουν κατι τετοιο η να το κηνυγησω?

Δημοσ.

Ε συμβαίνει καμία φορα να γίνει η συναλλαγή αλλα μη μασάς μόλις βάλεις λεφτά θα στα παρουν!!!

Μου εχει συμβεί δυο φορές με την κάρτα της Attica Bank gift card αλλα δε νομίζω ότι στα "χάρισε" η τράπεζα απλά κάποιο fail παίχτηκε στη διαδικασία ελέγχου υπολοίπου την ώρα της συναλλαγής.

Προχθές έκανα μια αγορά ενω δεν είχε χρήματα (το είχα ξεχάσει) παρολαυτα πλήρωσα 10€ ενω η κάρτα είχε 2€.

Μετα απο την πράξη αυτη δε μπορούσα να κάνω άλλη κ έτσι το έψαξα πηρα τηλ. σήμερα που την ξαναφορτωσα θα πληρωθεί κ θα ξεμπλοκαρει ο λογαριασμός.

Δημοσ.

Για τη ποσό μιλάμε;Γιατί αν είναι 2-3€ ε,καλά δεν κάνανε;από το να μην μπορείς να κάνεις παραγγελία και να τρέχεις να φορτώνεις την κάρτα για μίκροποσό.

Αν είναι μεγάλο ποσό πάω πάσο κυνήγα το.

Δημοσ.

Ειμουν στα 10€ μειον χωρις να το ξερω. Αυτο μου προκαλεσε προβληματα με 2 τροπους.

1. Ξαφνικα δεν φτανει το ποσο που φορτισα για να κανω την αγορα που θελω και πρεπει να τρεχω σε υποκαταστημα με διευρυμενο ωραριο για να την ξαναφορτισω

2. Θα πληρωσω επιπλεον κοστος για την δευτερη φορτιση.

Αλλα και για ενα € εαν δεν εχουν το δικαιωμα να το κανουν εγω θα το κηνυγησω. Οταν τους πηρα τηλεφωνο ειπαν οτι η τραπεζα επετρεψε να γινει η χρεωση. Και απαντησα "Εγω ομως δεν το επιτρεπω". Σιγουρα αυτο ειναι κατι παραπλανητικο για να αρπαξουν και αλλα λεφτα απο τον κοσμακη.

Δημοσ.

Κοφτην κ Πήγαινε Attica που μετα απο κάθε συναλλαγή σε παίρνουν τηλ. για επιβεβαίωση κ αν δε σε βρουν 1-2-3 φορές μπλοκάρουν την κάρτα & παίρνεις τηλ για ξεμπλοκ

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φιλε και εγω στην eurobank ειμαι και οντως μου εχουν αφαιρεσει και εμενα 66 λεπτα νομιζω απο οτι ειδα στο live banking,δεν εχω κανενα προβλημα με την συγκεκριμενη τραπεζα,δεν ξερω και τι παιζει και στις αλλες βασικα,αλλα με χαλασε που οταν πηγα και την εβγαλα μου εδωσαν μια προπληρωμενη και μια χρεωστικη,που για να γεμισω την προπληρωμενη πρεπει πρωτα να τα βαλω στην χρεωστικη και για να γινει η μεταφορα στην προπληρωμενη μου τρωει ενα ευρω! Μηπως κανω εγω κατι λαθος; Ξερεις αν μπορω να περασω τα χρηματα απευθειας στην προπληρωμενη για να αποφευγω αυτο το κοστος; Επισης οι αλλες τραπεζες εχουν και αυτες παρομοιο συστημα με δυο καρτες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...