Προς το περιεχόμενο

Ψύξη για sapphire 6950

outlaw star

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φορουμ..έχω αυτή την κάρτα γραφικών http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-6950-PCI-Express-GDDR5-2GB-21188-00-40R.htm η οποία απο όσο έχω

διαβάσει ( δεν ειμαι βέβαια και 100% σίγουρος ) χρησιμοποιεί pcb απο 6870..επειδή θέλω να αλλάξω το σύστημα ψύξης έχετε να μου προτείνετε κάποιο που να ταιριάζει σίγουρα?? διότι με ρεύμα 1,25 χτυπάω κάτι ώραια 95άρια..ευχαριστώ :D

Δημοσ.

φιλε μου καλησπερα εγω σου προτεινω μια απο τις παρακατω

accelero extreme plus

Accelero XTREME Plus II

accelero twin turbo II

και εδω η σελιδα απο skroutz για να την παρεις σε καλη τιμη

skroutz

εγω εχω μια 6850 και εβαλα την accelero twin turbo και βρηκα την ησυχια μου εγω και αυτη την δροσια της

αυτα απο μενα και καλη αγορα!!

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φορουμ..έχω αυτή την κάρτα γραφικών http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-6950-PCI-Express-GDDR5-2GB-21188-00-40R.htm η οποία απο όσο έχω

διαβάσει ( δεν ειμαι βέβαια και 100% σίγουρος ) χρησιμοποιεί pcb απο 6870..επειδή θέλω να αλλάξω το σύστημα ψύξης έχετε να μου προτείνετε κάποιο που να ταιριάζει σίγουρα?? διότι με ρεύμα 1,25 χτυπάω κάτι ώραια 95άρια..ευχαριστώ :D

Μην αλλάξεις σύστημα ψύξης στην κάρτα σου διότι μπαίνεις σε άλλες διαδικασίες μετά, χώρια του γεγονότος ότι θα ξοδέψεις χρήματα που ίσως να μην έχουν και το ανάλογο αποτέλεσμα που θα περίμενες.

Όλοι όσοι ασχολούμαστε έχουμε μπεί σε αυτή την διαδικασία κατά καιρούς αλλά μετά απο αρκετές αλλαγές διαπιστώνεις ότι αρκετές φορές δεν αξίζει και τόσο τον κόπο / έξοδα.

Προσωπικά αυτό που σου προτείνω είναι να περιορίσεις το O/C της κάρτας σου αυτή την περιόδο του καλοκαιριού που οι θερμοκρασίες βαράνε κόκκινα ή να περιορίσεις το Gaming και να βγείς έξω ή να ανοίγεις το κλιματιστικό στο δωμάτιο (αν υπάρχει) όταν παίζεις. Το καλοκαίρι ώς γνωστόν δεν ενδείκνυται για O/C με αύξηση τάσεων και τα συναφή.

Απο τέλη Σεμπτέβρη γυρνάμε στους παλιούς - γνωστούς ρυθμούς μας. :)

Δημοσ.

Μην αλλάξεις σύστημα ψύξης στην κάρτα σου διότι μπαίνεις σε άλλες διαδικασίες μετά, χώρια του γεγονότος ότι θα ξοδέψεις χρήματα που ίσως να μην έχουν και το ανάλογο αποτέλεσμα που θα περίμενες.

Όλοι όσοι ασχολούμαστε έχουμε μπεί σε αυτή την διαδικασία κατά καιρούς αλλά μετά απο αρκετές αλλαγές διαπιστώνεις ότι αρκετές φορές δεν αξίζει και τόσο τον κόπο / έξοδα.

Προσωπικά αυτό που σου προτείνω είναι να περιορίσεις το O/C της κάρτας σου αυτή την περιόδο του καλοκαιριού που οι θερμοκρασίες βαράνε κόκκινα ή να περιορίσεις το Gaming και να βγείς έξω ή να ανοίγεις το κλιματιστικό στο δωμάτιο (αν υπάρχει) όταν παίζεις. Το καλοκαίρι ώς γνωστόν δεν ενδείκνυται για O/C με αύξηση τάσεων και τα συναφή.

Απο τέλη Σεμπτέβρη γυρνάμε στους παλιούς - γνωστούς ρυθμούς μας. :)

+1 σε όλα!!

2 musashi, 1 vf-900, 1 prolima MK-13 και 1 battleaxe καθονται μεσα στο ντουλάπι και αυτή την στιγμή όλες οι καρτες μου ειναι με στοκ cooler!! Πολύ χαμένο χρημα λεμεεεεε!!!

Δημοσ.

+1 σε όλα!!

2 musashi, 1 vf-900, 1 prolima MK-13 και 1 battleaxe καθονται μεσα στο ντουλάπι και αυτή την στιγμή όλες οι καρτες μου ειναι με στοκ cooler!! Πολύ χαμένο χρημα λεμεεεεε!!!

γιατί δεν τις πουλάς από εδώ ή κάποιο άλλο forum να σου μείνει κάτι από όσα έδωσες;

εγώ είχα μία sapphire 4870 1GB και μόλις της έβαλα την twin turbo pro έπεσε η

θερμοκρασία της 20°C σε full load, αλλά κυρίως έγινε και αθόρυβη!

νομίζω πως ταιριάζει και σε 6950/70.

Δημοσ.

γιατί δεν τις πουλάς από εδώ ή κάποιο άλλο forum να σου μείνει κάτι από όσα έδωσες;

εγώ είχα μία sapphire 4870 1GB και μόλις της έβαλα την twin turbo pro έπεσε η

θερμοκρασία της 20°C σε full load, αλλά κυρίως έγινε και αθόρυβη!

νομίζω πως ταιριάζει και σε 6950/70.

Ειχα βάλει καποια στιγμή στο παρελθον αγγελία για όλες εκτος της mk13 αλλά δεν υπηρξε κανένα ενδιαφερον!!

Τωρα πλεόν δεν έχει νοημα γιατι ολα τους τα παρελκομενα (βιδες κτλ κτλ) εχουν μοιραστεί καπου μεταξύ Ελλαδας και Σουηδίας και βαριέμαι να καθομαι να ξεχωριζω τι παει που!!

Δημοσ.

μήπως λοιπόν απλά να βάλω μια arctic silver παστούλα που έχω στην άκρη και να την αφήσω χωρίς το πλαστικό περίβλημα που έχει?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μήπως λοιπόν απλά να βάλω μια arctic silver παστούλα που έχω στην άκρη και να την αφήσω χωρίς το πλαστικό περίβλημα που έχει?

δεν θέλω να σε "κάψω" αλλά εγώ έχω βγάλει το καπάκι της 6850 μου (sapphire) και (για καλή μου τύχη) το ανεμιστηράκι του side panel (CM elite 430) σκάει ακριβώς πάνω στα fins της GPU. Έχω το CoolerMaster SickleFlow 120mm και στο gaming το βάζω στις 2000στροφές και ρίχνει όλο τον αέρα στην κάρτα (μιλάμε για απόσταση case fan με gpu 2~3 cm. Έκανα τεστάκια με το msi combustor και είδα διαφορά 3-6 βαθμούς. Πολλά φιλαράκια με έκραξαν αλλά μια χαρά με πάει. Crysis 2 στο hardcore 1920χ1080 και η κάρτα δεν πάει πάνω απο 70 βαθμούς.. Ελπίζω να βοήθησα λίγο. Θα ανεβάσω και καμία φωτό όταν πάω σπίτι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...