Προς το περιεχόμενο

Hard Reset

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα έχει προστασία.

Και το COD BO που είχα πάρει και ήθελε όλο steam δεν μπορούσα να το παίξω γιατί δεν είχα net.

και γιατι να πληρωσεις 25 ευρω για ενα indie παιχνιδι που εχει μονο single player

και δεν θα ειναι πανω απο 10 ωρες; εκτος και αν τα εχεις φυσικα. (παω στο θεμα της πειρατιας νομιζω)

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@gavros10

Άμα τα αξίζει, γιατί να μην τα δώσω..?

Όσο για το multi, μόνο στο ps3 παίζω, στο pc καθόλου (έπαιζα GRΙD κάποτε).

υγ : τα serial των CoD που έχω είναι αχρησιμοποίητα

@Athanasios2104

Όντως, το menu πολύ ωραίο αλλά προσωπικά μετά απο 4-5 αλλαγές που έκανα το βαρέθηκα.. :P

Τρέχει κι όλας..? Δεν το βρήκα το κουμπί μάλλον.. Επίσης τα κουμπιά για αλλαγή όπλων είναι κάπως..

Εκεί με τα όπλα δεν κατάλαβα τίποτα, δεν είχα ιδέα τι έκανα.

υγ : το παιχνίδι υποστηρίζει χειρηστήριο Xbox360 και Aiming Assists, προβλέπω να γίνει port σε κανένα χρόνο..

Δημοσ.

@Athanasios2104

Εκεί με τα όπλα δεν κατάλαβα τίποτα, δεν είχα ιδέα τι έκανα.

Στη κονσόλα των upgrades έχεις αρχικά 3 επιλογές, μία για το κάθε όπλο + μία για combat modules (για το χαρακτήρα).

Από κει και πέρα, το κάθε όπλο μπορεί να μεταμορφωθεί σε 4-5 modules. Πχ το CLN μπορείς να το κάνεις rifle, shotgun, mortar κτλ, ομοίως το NRG. Από κει και πέρα, το κθε module έχει 3 levels, πχ στο demo μπορείς να ξεκλειδώσεις το Mortar για το CLN (που ρίχνει μία στρόγγυλη βόμβα που σκάει μετά από λίγα secs) και μετά να ξεκλειδώσεις και το επόμενο level του Mortar, που είναι το gravity bomb (μία βόμβα που έλκει τους γύρω εχθρούς). Όταν είσαι σε Mortar module, με αριστερό MB ρίχνεις mortar bomb και με δεξί MB ρίχνεις gravity bomb.

Αξίζει να κάτσεις 5-10 λεπτά να χαζέψεις τα modules, γιατί είναι ένα μεγάλο ενδιαφέρον κομμάτι (& ουσιαστικά το selling point) του παιχνιδιού. Κάποια βέβαια modules και levels είναι κλειδωμένα στο demo.

PS: Πριν από λίγο έπαιξα μόνο με NRG upgrades, electric arc + magnetic pulse :D

Δημοσ.

Όπλα απ' ότι κατάλαβα κουβαλάς 2, σωστά..? Διάλεξα το shotgun, έλεγε installed αλλά δεν κατάφερα να ρίξω..

Εύχομαι στην τελική έκδοση να έχει ένα tutorial να τα εξηγεί..

υγ : στο insane? εγώ normal το έβαλα και εκεί στη γέφυρα έχασα.. :P

έχω να παίξω πάρα πολύ καιρό fps στο pc.. σκούριασα.. :(

αυτά σε κάνουν οι κονσόλες... :lol:

Δημοσ.

Όπλα απ' ότι κατάλαβα κουβαλάς 2, σωστά..? Διάλεξα το shotgun, έλεγε installed αλλά δεν κατάφερα να ρίξω..

Εύχομαι στην τελική έκδοση να έχει ένα tutorial να τα εξηγεί..

υγ : στο insane? εγώ normal το έβαλα και εκεί στη γέφυρα έχασα.. :P

έχω να παίξω πάρα πολύ καιρό fps στο pc.. σκούριασα.. :(

αυτά σε κάνουν οι κονσόλες... :lol:

ναι 2 όπλα, ένα με σφαίρες το άλλο ενεργειακό

αφού κάνεις install ένα module, τότε εναλλάσεις τα modules είτε με τη ροδέλα είτε με τα 1-5. Εκτός από την οπτική διαφορά (αλλάζει μορφή το όπλο), βλέπεις πιο module έχεις στο τέρμα αριστερά ημικύκλιο του hud (όνομα + μπάρα με πορτοκαλί χρώμα).

Δημοσ.

@gavros10

Άμα τα αξίζει, γιατί να μην τα δώσω..?

Όσο για το multi, μόνο στο ps3 παίζω, στο pc καθόλου (έπαιζα GRΙD κάποτε).

υγ : τα serial των CoD που έχω είναι αχρησιμοποίητα

ναι και εγω μαζι σου σε αυτο. παιχνιδια που τα εχω παιξει σπασμενα και αξιζουν οταν πεφτουν οι τιμες τα αγοραζω για να ενισχθσω οσο γινεται τους κατασκευαστες

ps. πλακα κανεις τωρα ετσι; για το στεαμ ειναι οι κωδικοι;

Δημοσ.

@gavros10

Ναί (του MW2 και Black Ops). Τα υπόλοιπα δεν χρειαζόντουσαν steam και τέτοια (ούτε καταχώρηση τα έκανα ούτε τίποτα).

Όσο για την αγορά, εννοείται πως ότι πραγματικά μου αρέσει το αγοράζω.

@Doc1355

Το αντιπαθώ το steam.. Και γενικά απο τα demo δεν έχεις πλήρη άποψη..

Πχ είχα παίξει το demo του Uncharted 2 και δεν μου άρεσε, αλλά μόλις έπαιξα το παιχνίδι (το 1ο κι όλας) άλλαξα γνώμη.

Κάτι άλλο, ξέρει κανένας σε τι settings τρέχει το παιχνίδι..? :huh:

Δημοσ.

@gavros10

Ναί (του MW2 και Black Ops). Τα υπόλοιπα δεν χρειαζόντουσαν steam και τέτοια (ούτε καταχώρηση τα έκανα ούτε τίποτα).

Όσο για την αγορά, εννοείται πως ότι πραγματικά μου αρέσει το αγοράζω.

@Doc1355

Το αντιπαθώ το steam.. Και γενικά απο τα demo δεν έχεις πλήρη άποψη..

Πχ είχα παίξει το demo του Uncharted 2 και δεν μου άρεσε, αλλά μόλις έπαιξα το παιχνίδι (το 1ο κι όλας) άλλαξα γνώμη.

Κάτι άλλο, ξέρει κανένας σε τι settings τρέχει το παιχνίδι..? :huh:

Εχει βγάλει ο θείος κανονικό release;

Δημοσ.

Όχι ακόμα. Στις 13 κυκλοφορεί επίσημα.

Ε οπότε που το κόλλημα με το steam; απο όπου και να το κατεβάσω το ίδιο είναι :P

Δημοσ.

πρώτο review από το gamespot για το game

http://www.gamespot.com/pc/action/hard-reset/review.html

και το video review

μόλις πέσει στο ~15ευρώ το έχω τσιμπήσει, λογικά μέχρι τότε θα έχει βγει και το update που λέει το review ώστε όταν το ξαναπαίζεις (πχ. σε άλλο difficulty level) να κρατάς τα προηγούμενα unlocks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...