OROKUSAKI Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 βγηκε το demo http://www.facebook.com/HardResetGame το κατεβαζω τωρα!
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει κουμπί "Download demo" στη σελίδα του Hard Reset στο Steam. Εκτός steam: http://www.gamershell.com/news_124248.html
JohnVani18 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Καλά όταν λέμε σέρνεται... Αλλά οκ, υπομονή!
Athanasios2104 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Καλά όταν λέμε σέρνεται... Αλλά οκ, υπομονή! το κατέβασα, θα το τσεκάρω σήμερα ή αύριο
OROKUSAKI Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 τωρα το τερματισα! καλο ειναι αλλα ηταν πολυ μικρο το demo. μαλλον θα το αγορασω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Πολύ μικρό indeed, αλλά έχει αρκετά πράγματα που ανατινάζονται και έχει πλάκα το shopping. Θυμίζει mix μεταξύ Doom III και Dead Space.
Bigi444444 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι δεν είναι κάτι το τρομερό.Νομίζω υπερεκτιμήθηκε.Καλό είναι, αλλά μέχρι εκεί.Νορμάλ τα γραφικά του, τουλάχιστον είναι υπερελαφρύ.
Skia11 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Τι λέτε ρε παιδιά, τα γραφικά του είναι ΑΨΟΓΑ + ότι την καταβρήκα με το demo. Σαν shooter αν το δεί κανείς είναι πού καλό μου φέρνει κάτι απο Serious Sam και για κάποιο λόγο μου θύμισε το πρώτο UNREAL όταν είχε προτοβγεί.
JohnVani18 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Κι εγώ απο αύριο βλέπω να το τιμήσω.. Όσο για αγορά, μόλις είδα οτι είναι DRM free, με έψησε.
Athanasios2104 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 ωραίο το παιχνίδι, προβλέπω να γίνεται χαμός με τα 20 weapon modules, στο demo ξεκλείδωσα το shotty για το CLN και το mortart για το NRG και στην τελική μάχη έμπλεξα τα μπούτια μου ! Ωστόσο είναι πολλή ωραία σαν ιδέα (2 σταθερά όπλα που μεταμορφώνονται - και μάλιστα με πιασάρικο/ eye-candy τρόπο) και διαβλέπω μία replayability (δλδ μπορείς να το ξαναπαίξεις σε άλλο level με άλλα unlocks/modules), ΑΛΛΑ 25 ευρώπουλα για SP είναι πολλά. Αφήστε που αρκετοί δεν θα το ξαναπαίξουν σε Insane level, άλλα είτε θα αρκεστούν στο Normal είτε στο Insane για 1 pass και θα το αφήσουν στην άκρη. Προσωπικά θα περιμένω να το τσιμπήσω στο 10 - 15 ευρώ.
gavros10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Κι εγώ απο αύριο βλέπω να το τιμήσω.. Όσο για αγορά, μόλις είδα οτι είναι DRM free, με έψησε. τι εννοεις οτι ειναι DRM FREE? απο την στιγμη που το αγοραζεις δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα για το πως θα το ενεργοποιησεις εκτος και αν ειναι το συστημα της ubisoft που σου βγαζει την ψυχη (εξαιρεση)
JohnVani18 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν θα έχει προστασία. Και το COD BO που είχα πάρει και ήθελε όλο steam δεν μπορούσα να το παίξω γιατί δεν είχα net.
Athanasios2104 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 το έπαιξα και στο Insane, τώρα έδωσα όλα τα upgrades μόνο στο CLN και πήρα το gravity bomb, εντάξει, πετάς gravity bomb, στα καπάκια bomb και μετά το γυρνάς σε rifle. Προσέχεις μάλιστα την gravity bomb να την ρίξεις κοντά σε αμάξια/explosives/electrical stations για να τους χτυπάς και μέσω enviromental damage και τότε η τελική αναμέτρηση είναι περίπατος Μερικές παρατηρήσεις: 1) Το menu είναι πιασάρικο αρχικά, μετά κουράζει μέχρι να σε πάει στην επιλογή που θες. 2) Όταν τρέχεις θα προτιμούσα να μην έμπαινε στο υπερδιάστημα... 3) Το πιο βασικό, η εναλλαγή των όπλων/modules θα μπορούσε να ήταν πιο γρήγορη, αν και έτσι που το έχουν μπορεί να θεωρηθεί σχεδιαστική επιλογή (gameplay wise).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα