Προς το περιεχόμενο

Hard Reset

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι δεν είναι κάτι το τρομερό.Νομίζω υπερεκτιμήθηκε.Καλό είναι, αλλά μέχρι εκεί.Νορμάλ τα γραφικά του, τουλάχιστον είναι υπερελαφρύ.

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά, τα γραφικά του είναι ΑΨΟΓΑ + ότι την καταβρήκα με το demo.

Σαν shooter αν το δεί κανείς είναι πού καλό μου φέρνει κάτι απο Serious Sam και για κάποιο λόγο μου θύμισε το πρώτο UNREAL όταν είχε προτοβγεί.

Δημοσ.

ωραίο το παιχνίδι, προβλέπω να γίνεται χαμός με τα 20 weapon modules, στο demo ξεκλείδωσα το shotty για το CLN και το mortart για το NRG και στην τελική μάχη έμπλεξα τα μπούτια μου :D ! Ωστόσο είναι πολλή ωραία σαν ιδέα (2 σταθερά όπλα που μεταμορφώνονται - και μάλιστα με πιασάρικο/ eye-candy τρόπο) και διαβλέπω μία replayability (δλδ μπορείς να το ξαναπαίξεις σε άλλο level με άλλα unlocks/modules), ΑΛΛΑ 25 ευρώπουλα για SP είναι πολλά. Αφήστε που αρκετοί δεν θα το ξαναπαίξουν σε Insane level, άλλα είτε θα αρκεστούν στο Normal είτε στο Insane για 1 pass και θα το αφήσουν στην άκρη.

Προσωπικά θα περιμένω να το τσιμπήσω στο 10 - 15 ευρώ.

Δημοσ.

Κι εγώ απο αύριο βλέπω να το τιμήσω..

Όσο για αγορά, μόλις είδα οτι είναι DRM free, με έψησε.

τι εννοεις οτι ειναι DRM FREE?

απο την στιγμη που το αγοραζεις δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα για το πως θα το ενεργοποιησεις

εκτος και αν ειναι το συστημα της ubisoft που σου βγαζει την ψυχη (εξαιρεση)

Δημοσ.

το έπαιξα και στο Insane, τώρα έδωσα όλα τα upgrades μόνο στο CLN και πήρα το gravity bomb, εντάξει, πετάς gravity bomb, στα καπάκια bomb και μετά το γυρνάς σε rifle. Προσέχεις μάλιστα την gravity bomb να την ρίξεις κοντά σε αμάξια/explosives/electrical stations για να τους χτυπάς και μέσω enviromental damage και τότε η τελική αναμέτρηση είναι περίπατος B)

Μερικές παρατηρήσεις:

1) Το menu είναι πιασάρικο αρχικά, μετά κουράζει μέχρι να σε πάει στην επιλογή που θες.

2) Όταν τρέχεις θα προτιμούσα να μην έμπαινε στο υπερδιάστημα...

3) Το πιο βασικό, η εναλλαγή των όπλων/modules θα μπορούσε να ήταν πιο γρήγορη, αν και έτσι που το έχουν μπορεί να θεωρηθεί σχεδιαστική επιλογή (gameplay wise).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...