alexzzz Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Θέλω να πάρω έναν δεύτερο φορτιστή για τον φορητό μου, τον οποίο θα έχω μόνιμα συνδεδεμένο στο ρεύμα και περασμένο πίσω από το γραφείο που έχω και τον desktop μου (ο αυθεντικός φορτιστής θα συνεχίσει να βολτάρει με την τσάντα του laptop). Επειδή με ρεύματα και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις δεν έχω κανένα πάρε δώσε, αν πάρω έναν απλό που κάνει για το laptop μου από το ebay και τον έχω μόνιμα καρφωμένο στο ρεύμα, πειράζει;
alexmm Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Επειδή με ρεύματα και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις δεν έχω κανένα πάρε δώσε, αν πάρω έναν απλό που κάνει για το laptop μου από το ebay και τον έχω μόνιμα καρφωμένο στο ρεύμα, πειράζει; Δε μπορώ να σου απαντήσω με βάση τεχνικές λεπτομέρειες και γνώσεις γιατί δεν τις έχω αλλά η εμπειρία μου μέχρι τώρα με έχει διδάξει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Και με το dell και με το mac έχω κάνει αυτό που περιγράφεις ακριβώς (δηλ. ένας μαζί μου ένας μόνιμα καρφωμένος στην πρίζα) και μέχρι τώρα δουλεύουν άψογα. Βέβαια υποτίθεται ότι είναι κι οι δύο αυθεντικοί αλλά α) δε ξέρω αν παίζει κανένα ρόλο και β) είναι αγορσμένοι από ebay οπότε το "αυθεντικοί" είναι σχετικο! Το καλό πάντως με το ebay είναι ότι έχεις πάρα πολλές επιλογές....
nik_th3_gr33k Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Όχι μόνιμα καρφωμένο στη μπρίζα και όχι after market. Αν θες με ακούς,αν όχι καλή καρδιά.
ss13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Θέλω να πάρω έναν δεύτερο φορτιστή για τον φορητό μου, τον οποίο θα έχω μόνιμα συνδεδεμένο στο ρεύμα και περασμένο πίσω από το γραφείο που έχω και τον desktop μου (ο αυθεντικός φορτιστής θα συνεχίσει να βολτάρει με την τσάντα του laptop). Επειδή με ρεύματα και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις δεν έχω κανένα πάρε δώσε, αν πάρω έναν απλό που κάνει για το laptop μου από το ebay και τον έχω μόνιμα καρφωμένο στο ρεύμα, πειράζει; Δες κάτω από τον φορτιστή τις τιμές από τα ρεύματα ( input , output κ.λ.π ) πρέπει να είναι ίδια με τον νέο φορτιστή , πιο μοντέλο έχεις ;
alexzzz Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Sony Vaio vgn-nw130j είναι το laptop. Παιδιά, δεν έχω άποψη για αυτό σας ρωτάω. πχ τον αυθεντικό φορτιστή τον έχω ξεχάσει κάτι φεγγάρια στην πρίζα και όλα καλά... μην πάρω όμως κάναν άλλον, τον αφήσω κάνα μήνα και λαμπαδιάσει το σπίτι. Για να μην τον βάζω/βγάζω θέλω και να μπορώ να κρύψω το καλώδιο... καταλαβαίνεται
nik_th3_gr33k Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Θα έχεις σε πρώτη μούρη το switchάκι και θα μπαινοβγάζεις το φις του ρεύματος.
nik_n Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Θα σου πρότεινα να ρωτήσεις στην αντιπροσωπεία το κόστος για έναν γνήσιο. Να ξέρεις ότι από το ebay (και γενικά τα συμβατά) είναι γουρούνι στο σακί. Και εγώ με τα ρεύματα δεν θα έπαιζα ποτέ είδικά όταν θα είναι 24/7 στο ρεύμα
leukonas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Εγώ επί 2.5 χρόνια είχα συνδεδεμένο ένα φορτιστή στο σπίτι, και ένα στη δουλεία και κανένας δεν έπαθε τίποτα (dell αυθεντικοί)
Roger Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Στο γραφειο απο κατω θα βαλεις ενα πολυπριζο με διακοπτη και θα πατας τον διακοπτη καθε φορα που θες να δουλεψεις στο γραφειο. Γνησιο ή μη ,δεν χρειαζεται να καταπονειται συνεχεια με ρευμα.
ss13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Θα σου πρότεινα να ρωτήσεις στην αντιπροσωπεία το κόστος για έναν γνήσιο. Να ξέρεις ότι από το ebay (και γενικά τα συμβατά) είναι γουρούνι στο σακί. Και εγώ με τα ρεύματα δεν θα έπαιζα ποτέ είδικά όταν θα είναι 24/7 στο ρεύμα Δεν έχεις δίκιο , το ebay είναι αξιόπιστο απλά πρέπει να κοιτάς τι ποσοστό έχει ο seller και τα feedback που παίρνει από τους πελάτες , εδώ σε κατακλέβουν !!
nik_n Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δεν έχεις δίκιο , το ebay είναι αξιόπιστο απλά πρέπει να κοιτάς τι ποσοστό έχει ο seller και τα feedback που παίρνει από τους πελάτες , εδώ σε κατακλέβουν !! Το ebay είναι αξιόπιστο. Ο reseller όχι πάντα. Ναι μπορείς να αρχίσεις να ψάχνεις ένα σωρό λεπτομέρειες και αν σου χαλάσει μετά από λίγο αντε να ξεκαθαρίσεις. Μην ξεχνάμε ότι εδώ μιλάμε για μια συσκευή μικρού κόστους. Όταν μπορείς να βρεις έναν γνήσιο (Toshiba πχ.) από 45κάτι εύρω δεν καταλαβαίνω γατί αυτή η ταλαιπωρία. Από την άλλη αυτή είναι μόνο μία γνώμη...
alexzzz Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Ευχαριστώ παιδιά. Επειδή θέλω να αποφύγω διακόπτες και switchάκια γιατί τα καλώδια μου όλα είναι μέσα σε cable box δεν βλέπω να προχωράω με τον δεύτερο φορτιστή. Θα βάζω και θα βγάζω αυτόν που έχω τώρα.
alexmm Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Θα βάζω και θα βγάζω αυτόν που έχω τώρα. τζάμπα ταλαιπωρία! δε παθαίνει (εκτός αν βάλει η ΔΕΗ το χεράκι της) τίποτα ούτε ο φορτιστής ούτε το λάπτοπ
luminociter Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Είναι απλό. Ρώτα πόσο έχει ο αυθεντικός και πάρε ένα από την επίσησμη αντιπροσωπία. Δεν θα πάθει ποτέ τίποτα και έχει και 2-3 χρόνια εγγύηση.
alexzzz Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 τζάμπα ταλαιπωρία!δε παθαίνει (εκτός αν βάλει η ΔΕΗ το χεράκι της) τίποτα ούτε ο φορτιστής ούτε το λάπτοπ Είναι απλό. Ρώτα πόσο έχει ο αυθεντικός και πάρε ένα από την επίσησμη αντιπροσωπία. Δεν θα πάθει ποτέ τίποτα και έχει και 2-3 χρόνια εγγύηση. Αν δεν παθαίνει αυτό θα κάνω... είναι όμως σίγουρο; εκ πείρας ή εκ γνώσεων;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.