Προς το περιεχόμενο

υψηλή θερμοκρασια επεξεργαστη με φορτο εργασιας 10% conroe E6300

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω αρκετα ανεβασμενη θερμοκρασια στον επεξεργαστη.

καθαρισα το κουτι απο σκονες, εβαλα καινουρια παστα στον επεξεργαστη.

οταν δεν κανω τιποτα η θερμοκρασια ειναι στους 60 βαθμους. ο υπολογιστης παιζει μονο τραγουδια και σερφαρει στο ιντερνετ. τιποτα αλλο.

το μονο παιχνιδι που παιζει ο υπολογιστης ειναι angry berds. η θερμοκρασια φτανει στους 68!!!!!!!!!

Δημοσ.

Η θερμοκρασία σου είναι απίστευτα υψηλή για idle, κανονικά θα έπρεπε να είναι γύρω στους 40.

Τι ψύκτρα έχει επάνω η CPU? Το ανεμιστηράκι της δουλεύει σωστά;

Δημοσ.

Η θερμοκρασία σου είναι απίστευτα υψηλή για idle, κανονικά θα έπρεπε να είναι γύρω στους 40.

Τι ψύκτρα έχει επάνω η CPU? Το ανεμιστηράκι της δουλεύει σωστά;

η ψυκτρα ειναι της intel που ειχε ο πεξεργαστης. το ανεμιστηρακι δουλευει μια χαρα.

μιπως ο επεξεργαστης τα παιζει σιγα σιγα... ?

Δημοσ.

τι επεξεργαστη εχεις?

Το λέει στον τιτλο του θέματος ... Ε6300!!!! :rolleyes:

Εγώ από την άλλη γτ την θεωρώ λογική την θερμοκρασία με 40 βαθμους εξώ και στοκ ψύκτρα?? Ειδικά αν τα ρεύματα είναι στο Auto και δίνει η μητρική αβέρτα!!

Δημοσ.

εχω αρκετα ανεβασμενη θερμοκρασια στον επεξεργαστη.

καθαρισα το κουτι απο σκονες, εβαλα καινουρια παστα στον επεξεργαστη.

οταν δεν κανω τιποτα η θερμοκρασια ειναι στους 60 βαθμους. ο υπολογιστης παιζει μονο τραγουδια και σερφαρει στο ιντερνετ. τιποτα αλλο.

το μονο παιχνιδι που παιζει ο υπολογιστης ειναι angry berds. η θερμοκρασια φτανει στους 68!!!!!!!!!

Το κουτί πως πάει από airflow, και τι τάση δίνει η μητρική στον επεξεργαστή;

Δημοσ.

το κουτι μια χαρα ειναι, εχει και την πλαστικη σωλήνα στο πλαι για τον επεξεργαστη. οποτε ο επεξεργαστης τραβαει αερα εκτος κουτιου. το σημαντικότερο ομως ειναι οτι στο δωματιο εχω κλιματιστικο και εχει αρκετη δροσια. αλλα αυτος τιποτα!!! τα ιδια! οσο αναφορα για την ταση ρευματος στον επεξεργαστη δεν την εχω πιραξει καθολου!!! ειναι ολα στο auto μεσα στο bios. ουτε o/c τον εχω κανει ουτε τιποτα!!!!

Δημοσ.

Πόση ποσότητα πάστας έβαλες ; η ψήκτρα έχεις δει εάν ακουμπά καλά γιατί είναι λίγο περίεργες η ψήκτρες της intel με τα ''ποδαράκια'' .

Για κατέβασε το cpu-z κάνε ενα στρες τον επεξεργαστή να δεις πόσο ρεύμα του δίνει

Δημοσ.

Πόση ποσότητα πάστας έβαλες ; η ψήκτρα έχεις δει εάν ακουμπά καλά γιατί είναι λίγο περίεργες η ψήκτρες της intel με τα ''ποδαράκια'' .

Για κατέβασε το cpu-z κάνε ενα στρες τον επεξεργαστή να δεις πόσο ρεύμα του δίνει

δεν εβαλα πολυ παστα, την απλωσα και με την σπατουλιτσα και μου βγικε ισα ισα για να καλιψει τον επεξεργαστη. την εχω βαλει εδω και 3 μερες. λογικα εχει στροσει μεχρι σημερα.

τα ποδαρακια της ψυκρτας εχουν κουμποσει αρκετα καλα!! την τραβιξα με δυναμη για να δω μηπως και βγει κανενα αλλα ειναι οκ.

Δημοσ.

Το λέει στον τιτλο του θέματος ... Ε6300!!!! :rolleyes:

Εγώ από την άλλη γτ την θεωρώ λογική την θερμοκρασία με 40 βαθμους εξώ και στοκ ψύκτρα?? Ειδικά αν τα ρεύματα είναι στο Auto και δίνει η μητρική αβέρτα!!

γερασα και δε βλεπω πια :cry:

αν μπορει ας βγαλει μια φωτογραφια το κουτι με ανοιχτο το πλαινο καπακι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...