Cham Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δεν έχει ούτε sli/cf, ούτε αλουμινένιου σασί! Προφανώς σου διέφυγε αυτό! Άκου τώρα θα σου πω μεγάλη κουβέντα γιατί σε γουστάρω για κάποιο λόγο άγνωστο δώσε βάση.(ίσως γιατί ξέρεις να κουβεντιάζεις) Είναι τεράστια εταιρία φίλε,γιατί φτιάχνει από μόνη της υπολογιστές που κάποτε όλοι ονειρευτήκαμε.Οπότε μερικές αξίες στο δικό μου μπορεί κ λάθος μυαλό δεν αλλάζουν,ας είναι μόνο το λογότυπο.και το έκανε από πάντα και από μόνη της..
ektor7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Άκου τώρα θα σου πω μεγάλη κουβέντα γιατί σε γουστάρω για κάποιο λόγο άγνωστο δώσε βάση.(ίσως γιατί ξέρεις να κουβεντιάζεις) Είναι τεράστια εταιρία φίλε,γιατί φτιάχνει από μόνη της υπολογιστές που κάποτε όλοι ονειρευτήκαμε.Οπότε μερικές αξίες στο δικό μου μπορεί κ λάθος μυαλό δεν αλλάζουν,ας είναι μόνο το λογότυπο.και το έκανε από πάντα και από μόνη της.. Και η clevo ειναι μεγαλη εταιρεια(και δε την έχει αγοράσει κάποια άλλη!) και κατασκευάζει μόνη της υπολογιστές! Και ευχαριστώ για την συμπάθεια!Και πράγματι ήταν πολύ μεγάλη η κουβέντα!
Cham Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Και η clevo ειναι μεγαλη εταιρεια(και δε την έχει αγοράσει κάποια άλλη!) και κατασκευάζει μόνη της υπολογιστές! Και ευχαριστώ για την συμπάθεια!Και πράγματι ήταν πολύ μεγάλη η κουβέντα! Μονο που στο δικό μου μυαλό η Clevo ήταν πάντα εφιάλτης,ούτε σε βιτσιόζικο όνειρο δεν θα υπήρχε..
kirileman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μονο που στο δικό μου μυαλό η Clevo ήταν πάντα εφιάλτης,ούτε σε βιτσιόζικο όνειρο δεν θα υπήρχε.. Arima και Clevo δεν ήταν τα σασί παλαιότερων μοντέλων της alienware;
Cham Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δεν κάνω τον έξυπνο σε ότι δεν ξέρω, οπότε σε εμπιστεύομαι κ το παίρνω σαν δεδομένο.. Παρακάτω τώρα.. Ξέρουμε ότι όποιος κάνει παραγγελιές σε κινέζικο εργοστάσιο βάζει και τα Standars.. π.χ iphone. μετά εγώ δεν είπα απαραίτητα αν με διάβασες ότι είναι κακά, είπα ότι δεν έχουν υποστήριξη αφού βγάλεις τα χρήματα από το παντελόνι,ουτε Update bios αν δεν είναι απολύτως λειτουργικά απαραίτητο,και ότι δεν είναι σχέση ανθρώπου με υπολογιστή αλλά συμβίωσης αφού δεν έχει καμιά απολύτως ζήτηση και αξία μεταπώλησης.. Όλα αυτά φυσικά δεν είναι τυχαία..το έγραψα πιο πάνω δεν υπάρχει εμπάθεια, απλά όλοι κάποια στιγμή περάσαμε και από αυτά και από χειρότερα ίσως, αλλά πλέον υπάρχουν φορουμ με ανοιχτές απόψεις. και να σου πω κάτι βρε φίλε ? Ένα τσουβάλι χρήματα έχουν πάρει από τον καθένα μας ξεχωριστά,ας φτιάξουν τις υπηρεσίες τους κ την υποστήριξη τους κάποτε,ουσία όμως γιατί το να με ρωτήσουν στο ταμείο αν είμαι ευχαριστημένος η αν θέλω κατάλογο δεν μου λέει έμενα κάτι,αν από την άλλη καταρρέει το Turbo X λογότυπο μόνο του.
stamatisx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Αυτή τη στιγμή ότι καλύτερο (συνολικά και οχι επιμέρους) μπορείς να αγοράσεις σε λαπτοπ είναι Alienware, προσφέρουν κάτι περισσότερο από τον ανταγωνισμό στην κατηγορία τους με το αντίστοιχο τίμημα. Αν το κόστος είναι το ζήτημα ξεκινάνε οι συμβιβασμοί και κοιτάμε άλλες εταιρίες. Αν κάποιος ενδιαφέρεται μόνο για επιδόσεις και τίποτε παραπάνω τότε ναι τα clevo είναι η προτεινόμενη λύση.
ektor7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Οποταν καταλήξαμε σ'αυτο που είπα στην αρχή! Δε παίζει μόνη της στη κατηγορία gaming laptop, όσο καλά και να είναι τα λαπτοπ της!
stamatisx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Στην κορυφή υπάρχει μόνο μια... στην κατηγορια πολλές.
ektor7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ωραία και άμεση συζήτηση κάνουμε. Κάθε μισή με μια ώρα, απαντάει και κάποιος! Στην κορυφή υπάρχει μόνο μια... στην κατηγορια πολλές. Πως ορίζετε η κορυφή?Ποια είναι τα κριτήρια? Γιατί σε δύναμη/απόδοση,η clevo υπερέχει!
stamatisx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ποιότητα κατασκευής Φορητότητα/Αυτονομία Επιδώσεις After Sales Service Το μόνο μοντέλο της Clevo που υπερέχει σε επιδώσεις είναι το X7200 και αυτό μόνο όταν χρησιμοποιεί extreme edition desktop (990x) επεξεργαστή και χρειάζεται 2 τροφοδοτικά παράλληλα συνδεδεμένα για να αντέξει overclocking αλλιώς και εκεί πίσω είναι.
ektor7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ποιότητα κατασκευής Φορητότητα/Αυτονομία Επιδώσεις After Sales Service Το μόνο μοντέλο της Clevo που υπερέχει σε επιδώσεις είναι το X7200 και αυτό μόνο όταν χρησιμοποιεί extreme edition desktop (990x) επεξεργαστή και χρειάζεται 2 τροφοδοτικά παράλληλα συνδεδεμένα για να αντέξει overclocking αλλιώς και εκεί πίσω είναι. Για gaming laptop και desktop replacement, νομίζω η φορητοτητα πάει στο τέλος της σειράς! Aν και θεωρώ παρατραβηγμένο,την 990χ σε λαπτοπ,εν τούτης, θεωρείς την 990χ χωρίς overclock να είναι πιο κάτω από την 2920xm?
stamatisx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο μιλάμε για λαπτοπ άρα η φορητότητα είναι στα κριτήρια και ας είναι gaming, DTR, ή δε ξέρω γω τι άλλο. Όσο για τους επεξεργαστές, είτε stock είναι είτε overclocked, 6 πυρήνες με TDP 130W vs 4 πυρήνες με TDP 55W νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ποιός έχει το πλεονέκτημα... απλά στην πρώτη περίπτωση χαιρετάμε την αυτονομία...
ektor7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Η φορητότητα πάει περίπατο και στο alienware όμως! Τώρα για τη ποιότητα κατασκευής,δε μπορώ να έχω κάποια γνώμη, γιατί δεν έχω κανένα από τα δυο στην κατοχή μου,για να κρίνω! Κάτι λέγεται όμως για την οθόνη του mySN XMG U700 ULTRA, ότι δεν ήταν και η καλύτερη επιλογή σε ποιότητα εικόνας!Δε ξέρω αν έχει την ίδια στο αντίστοιχο μοντέλο της sager!
stamatisx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Η φορητότητα πάει περίπατο και στο alienware όμως! Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος η αυτονομία του Μ18χ ξεπερνάει τις 4 ώρες σε idle και τις 3 σε σχετικό load. edit To forum τρώει κάτι σκαλώματα ώρες ώρες, παραλίγο να κάνω double post...
ektor7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος η αυτονομία του Μ18χ ξεπερνάει τις 4 ώρες σε idle και τις 3 σε σχετικό load. Δε μιλάω για αυτονομία, αλλά για φορητότητα(όγκο κ βάρος)! Εννοείται με μια desktop cpu,δε θα αντέξει ούτε 45 λεπτά η μπαταριά! Δυστυχώς ή ευτυχώς, πρέπει μαζί με όλα να συνυπολογίσεις και το κόστος και όλες τις υπόλοιπες παραμέτρους για την αγορά τους! Αν για παράδειγμα μπορείς να πάρεις μόνο απο ευρωπη και διαθέτεις 2χιλιάρικα, λογικά θα πας σε ένα clevo. Aν όμως μπορείς να αγοράσεις απο Αμερική, αλλά θα το έχεις στην Ευρώπη,πας σε alienware!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.