EKTELESTES Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Ευχαριστώ, θα τους πάρω τηλ να πιέσω να το φτιάξουν τότε, σκέψου ότι είναι μόλις 2 μηνών η σύνδεση, τώρα θα πληρώσω 1ο λογαριασμό..
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 καλη τυχη και καλη υπομονη .ενα αλλο παιδι τραβηξε τα ιδια αλλα δεν βρεθηκε λυση.ολο το καλωδιο διαλυμενο κατι πηγαν να περασουν αλλο αλλα στο τελος τζιφος.και η γραμμη επαιζε παραξενα.
billkolias Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Τώρα είδα ότι απαντήσατε παιδιά. Λοιπόν, το σπίτι είναι μονοκατοικία, ( χωριό έξω από Ηγουμενίτσα ) και έμαθα ότι πρόβλημα έχει και 1 φίλος που πριν 10 μέρες έκανε αλλαγή γραμμής από τα 2mbit στα 24. Συνεχείς αποσυνδέσεις κι αυτός, συγχρονίζει γύρω στα 17. Το θέμα είναι ότι εμένα δούλευε ΑΨΟΓΑ στα 17+ όμως για 2-3 εβδομάδες και ξαφνικά άρχισαν τα κόλπα. Για βραχυκύκλωμα κλπ που είπατε, ο ΟΤΕ είπε ότι δε βλέπει καμία βλάβη και το έριξαν σε πρόβλημα του δικτύου και ήταν γενικότερα απρόθυμοι να κάνουν άλλον έλεγχο. Συναγερμός δεν υπάρχει στο σπίτι. αμα εισαι μονοκατικοια ειναι ακομα πιο απλο...πας στην εισοδο 4ιλα στον τοιχο θα δεις την πρωτη χονευτη αυτο ειναι...τεσπα... Αφου σου ειπαν ετσι δεν τους ειπες να στηλουν εναν τεχνικο?να δει τι προβλημα υπαρχει απο το σπιτι σου μεχρι/πρως A/K? Μιας και εισαι και σιγουρος ενας λογος παραπανω...
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 ναι ο μονος ελεγχος που μπορει να κανει ειναι απο την χωνευτη.πιο πισω δεν μπορει να δοκιμασει γιατι μετα παει box και καφαο που πλεον τα box απαγορευονται να ανοιχτουν ακομα και απο τεχνικους Provider.
billkolias Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 νομιζω πως ουτε αυτος θα βγαλει ακρη στο τελος
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 εξαρτατε απο πολλα.απο α.τον τεχνικο του οτε. β.τον προισταμενο του οτε γ.ποσο θα τους σπασεις τα @@ δ.αν εχουν καλυτερο ζευγαρι.
billkolias Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 εξαρτατε απο πολλα.απο α.τον τεχνικο του οτε. β.τον προισταμενο του οτε γ.ποσο θα τους σπασεις τα @@ δ.αν εχουν καλυτερο ζευγαρι. δεν θα γινει τιποττα απολυτος στο λεω εγω!ουτε τεχνικο προκοιτε να στηλουν...
poulinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 ειναι πολλα αναλογως.το πως θα ριξεις στον οτετζη ολο το θεμα και χιλια δυο αλλα.
anta_n Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Να τους μιλάς Γερμανικά και να τους πεις ότι έχεις ένα μπατζανάκη στη Γερμανία που είναι στέλεχος σε μια μεγάλη εταιρεία με τηλέφωνα... δε ξέρεις ποτέ, μπορεί να τους κεντρίσεις το ενδιαφέρον :-P
billkolias Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 ναι και θα σου πουν παρε τον πουλΟ!!! Καλυτερα να μιλησει φισιολογικα με τις υπερβολες και τα ψεματα νομιζω το αντιθετο θα καταφερει...
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Να τους μιλάς Γερμανικά και να τους πεις ότι έχεις ένα μπατζανάκη στη Γερμανία που είναι στέλεχος σε μια μεγάλη εταιρεία με τηλέφωνα... δε ξέρεις ποτέ, μπορεί να τους κεντρίσεις το ενδιαφέρον :-P τοτε ειναι που δεν προκεται να εχεις καν τηλεφωνο.τα εχουν που τα εχουν με τους γερμανους επειδη εξαγοραστηκαν και το δημοσιο εγινε λιγοτερο δημοσιο που να τους πεις οτι εχεις σχεση με γερμανια. ναι και θα σου πουν παρε τον πουλΟ!!! Καλυτερα να μιλησει φισιολογικα με τις υπερβολες και τα ψεματα νομιζω το αντιθετο θα καταφερει... ειναι αναλογα τι ατομο εχεις διπλα σου.καλως η κακως καποιοι συγκινουνται με το φυσιολογικο ενω αλλοι πρεπει να τους τα κανεις τσουρεκια για να ασχοληθουν.(οσο και αν δε μαρεσει η δευτερη μεθοδος καποιες φορες πιανει.δοκιμασμενη απο αλλους οχι απο εμενα.δεν το εχω εγω)
krypton Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 για να πιασει αυτη η μεθοδος πρεπει να τους παρεις πολλαααααα τηλεφωνα. εγώ ξέρω μόνο βρισιές στα Γερμανικά, λέτε να πιάσει?
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 για να πιασει αυτη η μεθοδος πρεπει να τους παρεις πολλαααααα τηλεφωνα. εγώ ξέρω μόνο βρισιές στα Γερμανικά, λέτε να πιάσει? α.δεν θα ξερουν γερμανικα. β.ναι πολλα τηλεφωνα εκτος αν τυχει σε καναν καλο τεχνικο που εχει ορεξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.