Paganisk Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 παιδια απλα πραγματα ποιο προτιματε απο τα δυο και γιατι αν εχετε να προτεινετε κατι ακομα ευχαριστως μεχρι 700 Ε (ειμαι απο ροδο και εχουμε 16% φπα http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=12271 http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=12091 βαλτε τα δυνατα σας...
Tsarkamparararam Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Λοιπόν φίλε για εμένα το HP έχει καλύτερα χαρακτηριστικά απο το Dell (στις λεπτομέρειες κερδίζει!!) αλλά το HP έχει 1 χρόνο εγγύηση έναντι των 2 που έχει το Dell .... Εγώ πιστεύω πως ότι πρόβλημα θα παρουσιάσει ο υπολογιστής θα τον παρουσιάσει στο πρώτο εξάμηνο και για αυτό δεν με ενδιαφέρει η μεγάλη εγγύηση (Ξέρω χαζομάρα!!!!) .... Οπότε εγώ θα έπαιρνα το Hp επειδή : Πλεονεκτήματα ! 1. Hp > Dell σαν μάρκα 2. Hp > Dell σαν χαρακτηριστικά (θα ήθελα Nvidia στο Hp , αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας!!!) :Ρ (Έχει και καλή κάμερα,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο τη χρησιμοποιείς!! 3. Καλύτερο design (Υποκειμενικό!) Μειονεκτήματα ! 1. Ποιο ακριβό από το Dell!! 2. 1 έτος εγγύηση Εσύ τι σκέφτεσαι???
Paganisk Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Λοιπόν φίλε για εμένα το HP έχει καλύτερα χαρακτηριστικά απο το Dell (στις λεπτομέρειες κερδίζει!!) αλλά το HP έχει 1 χρόνο εγγύηση έναντι των 2 που έχει το Dell .... Εγώ πιστεύω πως ότι πρόβλημα θα παρουσιάσει ο υπολογιστής θα τον παρουσιάσει στο πρώτο εξάμηνο και για αυτό δεν με ενδιαφέρει η μεγάλη εγγύηση (Ξέρω χαζομάρα!!!!) .... Οπότε εγώ θα έπαιρνα το Hp επειδή : Πλεονεκτήματα ! 1. Hp > Dell σαν μάρκα 2. Hp > Dell σαν χαρακτηριστικά (θα ήθελα Nvidia στο Hp , αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας!!!) :Ρ (Έχει και καλή κάμερα,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο τη χρησιμοποιείς!! 3. Καλύτερο design (Υποκειμενικό!) Μειονεκτήματα ! 1. Ποιο ακριβό από το Dell!! 2. 1 έτος εγγύηση Εσύ τι σκέφτεσαι??? σωστα ολα αυτα φιλε και εγω ετσι το βλεπω πανω κατω ειναι σε ολα ενα κλικ καλυτερο το hp καλυτερες στροφες στον σκληρο, ιδια μνημη αλλα μεγαλυτερη επεκταση, 1 θυρα usb παραπανω καμερα hd για το μονο που δεν εχω αποψη ειναι η καρτα γραφικων ασχετα που δεν με πειραζει δεν παιζω παιχνιδια μονο για καμια 1080 ταινια στην τν την θελω..κατι αλλο να προτινεις??? σωστα ολα αυτα φιλε και εγω ετσι το βλεπω πανω κατω ειναι σε ολα ενα κλικ καλυτερο το hp καλυτερες στροφες στον σκληρο, ιδια μνημη αλλα μεγαλυτερη επεκταση, 1 θυρα usb παραπανω καμερα hd για το μονο που δεν εχω αποψη ειναι η καρτα γραφικων ασχετα που δεν με πειραζει δεν παιζω παιχνιδια μονο για καμια 1080 ταινια στην τν την θελω..κατι αλλο να προτινεις??? το μονο που υπερτερει το dellaki ειναι απο εγγυηση και εξυπηρετιση γενικοτερα εχω ακουσει τα καλυτερα!!! γιαυτο τη λες??? καλο εε..??? http://www.bhphotovideo.com/c/product/787259-REG/HP_Hewlett_Packard_LW215UA_ABA_Pavilion_dv6_6170us_Entertainment_15_6.html καλη τιμη τα ιδια βγαινει σχεδον και εχω ακρη απο αμερικη να το στειλει το τελωνειο με προβληματιζει μονο (αν το ανοιξουν την πατισαμεεε!!!
Ntinaras Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Λοιπόν φίλε για εμένα το HP έχει καλύτερα χαρακτηριστικά απο το Dell (στις λεπτομέρειες κερδίζει!!) αλλά το HP έχει 1 χρόνο εγγύηση έναντι των 2 που έχει το Dell .... Εγώ πιστεύω πως ότι πρόβλημα θα παρουσιάσει ο υπολογιστής θα τον παρουσιάσει στο πρώτο εξάμηνο και για αυτό δεν με ενδιαφέρει η μεγάλη εγγύηση (Ξέρω χαζομάρα!!!!) .... Οπότε εγώ θα έπαιρνα το Hp επειδή : Πλεονεκτήματα ! 1. Hp > Dell σαν μάρκα 2. Hp > Dell σαν χαρακτηριστικά (θα ήθελα Nvidia στο Hp , αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας!!!) :Ρ (Έχει και καλή κάμερα,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο τη χρησιμοποιείς!! 3. Καλύτερο design (Υποκειμενικό!) Μειονεκτήματα ! 1. Ποιο ακριβό από το Dell!! 2. 1 έτος εγγύηση Εσύ τι σκέφτεσαι??? Epic Fail....
Tsarkamparararam Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Για τη χρήση που λές η κάρτα γραφικών είναι μία χαρά .... Δηλαδή μην ανησυχείς!! Τώρα αυτό που λές απο Αμερική είναι τέρας με τα όλα του , αλλά όπως είπες άμα το ανοίξουν την πάτησες .... :/ Βέβαια όλα εξαρτούνται απο τη χρήση που θες εσύ τον υπολογιστή ... Καθημερινή χρήση ή κάτι ποιο εξειδικευμένο?? Epic Fail.... Φίλε εγώ μιλάω βάσει εμπειρίας και η Hp με άφησε πιο ικανοποιημένο απο την Dell ... Αλλά πιστεύω ότι είναι πως θα τύχει στον καθένα!!!
Paganisk Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Για τη χρήση που λές η κάρτα γραφικών είναι μία χαρά .... Δηλαδή μην ανησυχείς!! Τώρα αυτό που λές απο Αμερική είναι τέρας με τα όλα του , αλλά όπως είπες άμα το ανοίξουν την πάτησες .... :/ Βέβαια όλα εξαρτούνται απο τη χρήση που θες εσύ τον υπολογιστή ... Καθημερινή χρήση ή κάτι ποιο εξειδικευμένο?? απλα πραγματα μην φανταστεις multitasking και ταινιες σε 1080 το ξερω οτι ειναι τερας αλλα σου λεω και το αλλο πας και δινεις 700 ωραια ζεστα ευρουλακια και λες μα ρε μαμοτο στο αμερικα επερνα τεραςςςςςς και το χανειςςς ¨)
Tsarkamparararam Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Εδώ όμως είναι Ελλάδα ... :Ρ Πάντως για τη χρήση που λές το Hp το βρίσκω ιδανικό (Αν όχι και λίγο υπερβολικό!!!)
Ntinaras Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Για τη χρήση που λές η κάρτα γραφικών είναι μία χαρά .... Δηλαδή μην ανησυχείς!! Τώρα αυτό που λές απο Αμερική είναι τέρας με τα όλα του , αλλά όπως είπες άμα το ανοίξουν την πάτησες .... :/ Βέβαια όλα εξαρτούνται απο τη χρήση που θες εσύ τον υπολογιστή ... Καθημερινή χρήση ή κάτι ποιο εξειδικευμένο?? Φίλε εγώ μιλάω βάσει εμπειρίας και η Hp με άφησε πιο ικανοποιημένο απο την Dell ... Αλλά πιστεύω ότι είναι πως θα τύχει στον καθένα!!! το ποσο καλυτερη ειναι μια εταιρια δεν οριζεται απο τη βαση εμπειριας ενος τυχαιου χρηστη
Paganisk Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 το ποσο καλυτερη ειναι μια εταιρια δεν οριζεται απο τη βαση εμπειριας ενος τυχαιου χρηστη ok παιδια στο θεμα μας το οτι η dell ειναι 10 το ξερουμε.. ενας φιλος του αδερφου μου στο ηρακλεια ειχε προβλημα ηρθαν σπιτι του το πηραν του εδωσαν αλλο καλυτερο και σε 1 εβδομαδα το ειχαν επιστρεψει φτιαγμενο...καμια σχεση με καθε αλλη εταιρια...πας στα multirama το hp και σου λενε καλα θα το στειλω και σε κανα μηνα θα το εχεις πισω...και ουτε λογος να σου δωσουν κατι αλλο να βολευτεις... καποια προταση ακομα που να πηρε το ματι σας..?
Tsarkamparararam Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 το ποσο καλυτερη ειναι μια εταιρια δεν οριζεται απο τη βαση εμπειριας ενος τυχαιου χρηστη Όχι φυσικά ... Απλά έχω μάθει να κρίνω πριν επιλέξω κάτι μέσα από ένα γενικό σύνολο , βλέποντας παράλληλα και διάφορες έρευνες ... Τώρα άμα ακούσω απο 5 άτομα ότι τους έβγαλε κάποιο πρόβλημα κάποια εταιρία (σε οποιοδήποτε τομέα ίντερνετ , pc etc) λογικό είναι να με αποθήσει από το να την εμπιστευτώ .... Και σαφώς δεν είπα ότι δεν είναι καλή η Dell ... Απλά εγώ θα προτιμούσα Hp και την βάζω πάνω απο την Dell για εμένα .... Τώρα αν κάποιος συμμερίζεται την άποψη μου καλώς ... άμα υπάρχει αντικρουόμενη άποψη τη σέβομαι και την ακούω ... Και τώρα στο θέμα μας .... Όχι φίλε δεν έχει πάρει κάτι άλλο το μάτι μου , αλλά οι 2 επιλογές που ανέφερες είναι πολύ καλές ... να δούμε άμα κάποιος άλλος χρήστης έχει κάτι άλλο κατα νού και αποφασίζεις!!! ^^
Paganisk Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Όχι φυσικά ... Απλά έχω μάθει να κρίνω πριν επιλέξω κάτι μέσα από ένα γενικό σύνολο , βλέποντας παράλληλα και διάφορες έρευνες ... Τώρα άμα ακούσω απο 5 άτομα ότι τους έβγαλε κάποιο πρόβλημα κάποια εταιρία (σε οποιοδήποτε τομέα ίντερνετ , pc etc) λογικό είναι να με αποθήσει από το να την εμπιστευτώ .... Και σαφώς δεν είπα ότι δεν είναι καλή η Dell ... Απλά εγώ θα προτιμούσα Hp και την βάζω πάνω απο την Dell για εμένα .... Τώρα αν κάποιος συμμερίζεται την άποψη μου καλώς ... άμα υπάρχει αντικρουόμενη άποψη τη σέβομαι και την ακούω ... Και τώρα στο θέμα μας .... Όχι φίλε δεν έχει πάρει κάτι άλλο το μάτι μου , αλλά οι 2 επιλογές που ανέφερες είναι πολύ καλές ... να δούμε άμα κάποιος άλλος χρήστης έχει κάτι άλλο κατα νού και αποφασίζεις!!! ^^ tsarkamprararam dell δεν ειχα ποτε αλλα μονο καλα λογια ακουω για αυτην την εταιρια hp εχει ενα ο αδερφος μου εδω και 2-3 χρονια δεν του εβγαλε κανενα προβλημα εκτος απο τον φορτιστη που καηκε προσφατα και δεν ειναι και κατι τρελο το μονο που δεν μου αρεσε ειναι η θερμοκρασιες του απλα απιστευτες αλλα δεν το κρινω και τοσο γιατι ολα τα παλιοτερα λαπτοπ ειχαν τα θεμα τους σε αυτον τον τομεα παντως οσον αφορα τα δυο παραπανω πιστευω οτι ειναι καλες περιπτωσεις και τα δυο και σε καλες τιμες και τα δυο αν δεν παρουσιαστει κατι ακομα νομιζω οτι θα με δυσκολεψουν αρκετα αυτες η μικρες λεπτομεριες...
Ntinaras Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 αλλο πραγμα η ποιοτητα κατασκευης ενος λαπτοπ και αλλο πραγμα το ποσο καλη ειναι η εταιρια.
Tsarkamparararam Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 αλλο πραγμα η ποιοτητα κατασκευης ενος λαπτοπ και αλλο πραγμα το ποσο καλη ειναι η εταιρια. +1 σε αυτό!!!!
bebis4 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 παρε το dell γιατι εχει και καλα χαρακτηριστικα και πολυ καλο after sale με τον τεχνικο να ερχεται στο σπιτι σου. επισης νομιζω οτι η dell σου κανει επεκταση εγγυησης ακομη και αν γινει στο τελος των δυο χρονων. το μονο που μπορει να μην σε ικανοποιησε στο dell ειναι το πληκτρολογιο. εγω εχω και τα δυο αλλα εχω hp workstation που ειναι τα πιο καλα ποιοτικα.
Paganisk Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 παρε το dell γιατι εχει και καλα χαρακτηριστικα και πολυ καλο after sale με τον τεχνικο να ερχεται στο σπιτι σου. επισης νομιζω οτι η dell σου κανει επεκταση εγγυησης ακομη και αν γινει στο τελος των δυο χρονων. το μονο που μπορει να μην σε ικανοποιησε στο dell ειναι το πληκτρολογιο. εγω εχω και τα δυο αλλα εχω hp workstation που ειναι τα πιο καλα ποιοτικα. Ναι αλλα η διαφορες που εχουν δεν ειναι και λιγες...!το hp ειναι αρκετα καλυτερο νομιζω και ενα αφτερ σαλε δεν ξερω αν ειναι ικανα να με πεισουν...! Βασικα θα ηθελα απο την εμπειρια σας να μου πειτε π.χ 1) Ειναι μεγαλη η διαφορα ενος δισκου 5400 σε σχεση με εναν 7200 2) οι καρτες γραφικων μεταξυ τους τι διαφορες εχουν ποια ειναι καλυτερη; Δεν εχω ιδεα...!νομιζω και η πιο σημαντικη βοηθεια που χρειαζομαι.. 3) η μνημη δεν ειναι καλυτερα που ειναι αναβαθμισημη στα 8 gb στο hp ? 4) 3 usb στο dell δεν ειναι λιγα...; Και τελος οσον αφορα την εγγυηση αν βγαλει προβλημα δεν θα ειναι στο πρωτο σχετικα διαστημα..;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.