spyros83 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Καλημέρα παιδιά, Εδώ και μέρες μου μπήκαν υποψίες ότι μου κλέβουν την σύνδεση. Κάνοντας κάποιες αναζητήσεις βρήκα ότι πρέπει να αλλάξω το όνομα καθώς και τον κωδικό... Έβαλα την IP: 192.168.1.254 αλλά μου ζητάει username και password!!! Πρέπει να βάλω κάποιους αριθμούς κάτι κάτω από το router; Και αν ναι ποια; Γιατί με Adminitrator και κενό Pass δεν μπορώ να μπω... Ακόμα μέσα από το router μπορώ να δω ποιος με κλέβει; Ευχαριστώ.
SPANK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Αν δεν μπορείς να μπεις στο router με τα defaults passwors προφανώς σου τα έχουν αλλαξέι και αυτα αν εσύ δεν τα είχες αλλάξεί απο την αρχή που το πήρες. Πρέπει να κάνεις ενα reset στο router για να επιστρέψει στην εργοστασιακή του κατάσταση και να βάλεις στην συνέχεις το username και το password που ανέφερες παραπάνω. Για να το κάνεις αυτο πρέπει να πατήσεις με ενα συνδετήρα η ενα μολύβι το κουμπάκι που εχει στην πισω πλευρά μεχρι να γινει κόκκινο το πρωτο λαμπακι. Στην συνέχεια πρέπει να ξανα βάλεις το username και το password της σύνδεσης σου για να έχεις πάλι internet. Όσο για το wireless να βάλεις στην ασφάλεια wpa2 και δεν θα έχεις πρόβλημα
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 οπως εχω ξαναπει 100 φορες το thomson δεν εχει Password απο την σελιδα του απο Default,συνηθως καποιοι τρεχουν το wizard και μπερδευονται που ρωταει δυο φορες Username kai password(μια για την συνδεση μια για το ρουτερ) και νομιζουν οτι ειναι το ιδιο(για την συνδεση) και βαζουν και στα 2 το ιδιο.κατα τα αλλα το μονο Password στο thomson ειναι απο Telnet Που ειναι Username Administrator Με α κεφαλαιο και password τιποτα.οπως ειπε ο φιλος Hard reset και κλειδωσε το μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.