elysiumgr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Από το σημερινό φυλλάδιο του κωτσόβολου (με τον θείο Chuck) Οθόνη 15.6, i3-380M 2.53GHz, RAM 4GB, HDD 500GB, VGA Intel HD, card reader, Win 7 Home Premium (non sandy bridge)
eko13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Αν ειχε την οποιαδηποτε καρτα γραφικων το ειχα παρει ηδη... Θετικα : επεξεργαστης, σκληρος, ραμ, καρτα εξπρες αρνητικα : απουσια καρτα γραφικων και e-sata
PCFUN Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Σκέφτομαι να τον χτυπήσω αλλά έχω επιφύλαξη μιας και παλίοτερα οι fujitsu δεν ήταν και τόσο αξιόπιστα laptop. Βέβαια έχω χρόνια να ασχοληθω μιας και ποτέ δεν είχα αυτην την μάρκα. Σήμερα εξακολουθεί να είναι χάλια η αξιοπιστία τους? Προσωπικά η on board κάρτα γραφικών δεν με ενοχλεί μιας και δεν χρησιμοποιώ βαριά προγράμματα ή παιχνίδια μόνο να έχει 2 χρόνια εγγυηση και να είναι αξιόπιστο κατα τα άλλα τα χαρακτιριστικά είναι τέλεια
coyote2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 1 χρονο εγγυηση εχουν τα Fujitsu. εχω παρει το διλιτρο με 2 χρόνια εγγυηση. Ειναι τρομερά ικανοποιημένος
PCFUN Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 ποιο δίλιτρο ρε φίλε αμάξι πήρες? Υ.Γ Κάπου που διαφίμιζε αυτη τη σειρά lifebook έλεγε 2-4 χρόνια εγγύηση όλα τα μοντέλα τώρα βεβαια ο κωτσόβολος δε γράφει τίποτα
SpirtouLisS Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 τι να τον κανεις τον i3 αν δεν εχει καρτα γραφικων χαμενα λεφτα. vga intel και πρασινα αλογα....ας πανε σε αλλες χωρες να πουλησουν τα παραπατεμενα του στοκ τους. το eshop εχει προσφορα το ah530HD με αυτονομη καρτα γραφικων 1gb ATIHD6530 και λιγο υποδυεστερο επεξεργαστη. και ολα αυτα με 10ευρω λιγοτερα στα 389ευρω. γνωμη αξιζει περισσοτερο αγοραζεις κατι πιο δυνατο σε βαθος χρονου με μεγαλυτερη πραγματικη αξια σε λιγοτερα χρηματα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906470&sid=1 για να βλεπεις και τις ματροσκες σου ανετα. το λαπτοπ του κωτσοβολου προφανως ειναι το ιδιο χωρις την καρτα γραφικων βασισμενο στη βασικη επιταχυνση γραφικων της μητρικης....κοινως το να προτιμησεις του κωτσοβολου οσο υπαρχει η 2η προσφορα μαλλον θα ειναι ''τραγικο''
PCFUN Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 τι να τον κανεις τον i3 αν δεν εχει καρτα γραφικων χαμενα λεφτα. vga intel και πρασινα αλογα....ας πανε σε αλλες χωρες να πουλησουν τα παραπατεμενα του στοκ τους. Θέλεις να μου το αναλύσεις λίγο αυτό επειδή είμαι λίγο άσχετός. Με παιχνίδια δεν ασχολούμε ούτε με προγράμματα σχεδίασης κτλ. Σε τι υστερει αφού έχει 4gb μνήμη ?
xristoforos89 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Θέλεις να μου το αναλύσεις λίγο αυτό επειδή είμαι λίγο άσχετός. Με παιχνίδια δεν ασχολούμε ούτε με προγράμματα σχεδίασης κτλ. Σε τι υστερει αφού έχει 4gb μνήμη ? Η καρτα γραφικων δεν σχετιζεται μονο με τα παιχνιδια, αλλα και με την σωστη αναπαραγωγη HD ταινιων. Καλυτερα να παρεις ενα λαπτοπ με ανεξαρτητη καρτα, παρα με την ενσωματωμενη της μητρικης.
PCFUN Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Σε πιάνω. Ενοείς οτι παροτι έχει γρήγορο επεξεργαστη και 4 γιγα μνήμη μπορει να κολάει στην αναπαραγωγή ενος video HD. λέτε να περιμένω λίγο μήπως βγεί καμια καλή προσφορά σ' αυτα τα λευτά τωρα με τις εκπτώσεις? Υ.Γ http://www.multirama.gr/products/product?pid=0523107&catid=010200 αυτός τι λέει ? απο ποιότητα κατασκευης πάντως είναι μάπα
Nucis2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 τι να τον κανεις τον i3 αν δεν εχει καρτα γραφικων χαμενα λεφτα. vga intel και πρασινα αλογα....ας πανε σε αλλες χωρες να πουλησουν τα παραπατεμενα του στοκ τους. το eshop εχει προσφορα το ah530HD με αυτονομη καρτα γραφικων 1gb ATIHD6530 και λιγο υποδυεστερο επεξεργαστη. και ολα αυτα με 10ευρω λιγοτερα στα 389ευρω. γνωμη αξιζει περισσοτερο αγοραζεις κατι πιο δυνατο σε βαθος χρονου με μεγαλυτερη πραγματικη αξια σε λιγοτερα χρηματα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906470&sid=1 για να βλεπεις και τις ματροσκες σου ανετα. το λαπτοπ του κωτσοβολου προφανως ειναι το ιδιο χωρις την καρτα γραφικων βασισμενο στη βασικη επιταχυνση γραφικων της μητρικης....κοινως το να προτιμησεις του κωτσοβολου οσο υπαρχει η 2η προσφορα μαλλον θα ειναι ''τραγικο'' http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10099476 Καλύτερος επεξεργαστης μεγαλύτερη μνήμη και δίσκος στην ίδια κασα στα 369
nek4d Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 ... αρνητικα : απουσια καρτα γραφικων και e-sata esata? μηπως εννοεις usb3? (τα esata εχουν προβληματα στο plug n play, θελεις ειδικο λογισμικο αν υποστηριζεται απο μητρικη) τι να τον κανεις τον i3 αν δεν εχει καρτα γραφικων χαμενα λεφτα. vga intel και πρασινα αλογα....ας πανε σε αλλες χωρες να πουλησουν τα παραπατεμενα του στοκ τους. το eshop εχει προσφορα το ah530HD με αυτονομη καρτα γραφικων 1gb ATIHD6530 και λιγο υποδυεστερο επεξεργαστη. και ολα αυτα με 10ευρω λιγοτερα στα 389ευρω. γνωμη αξιζει περισσοτερο αγοραζεις κατι πιο δυνατο σε βαθος χρονου με μεγαλυτερη πραγματικη αξια σε λιγοτερα χρηματα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906470&sid=1 για να βλεπεις και τις ματροσκες σου ανετα. το λαπτοπ του κωτσοβολου προφανως ειναι το ιδιο χωρις την καρτα γραφικων βασισμενο στη βασικη επιταχυνση γραφικων της μητρικης....κοινως το να προτιμησεις του κωτσοβολου οσο υπαρχει η 2η προσφορα μαλλον θα ειναι ''τραγικο'' πολυ σωστη η συσταση του φιλου. μοναχα να διασταυρωθει εαν εχει εγγυηση αντιπροσωπειας γιατι αν ειναι παραεισαγωγη μπορει να μπλεξει κανεις σε ενδεχομενο κλεισιμο του eshop.
nomikarios Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 το eshop εχει προσφορα το ah530HD με αυτονομη καρτα γραφικων 1gb ATIHD6530 και λιγο υποδυεστερο επεξεργαστη. και ολα αυτα με 10ευρω λιγοτερα στα 389ευρω. γνωμη αξιζει περισσοτερο αγοραζεις κατι πιο δυνατο σε βαθος χρονου με μεγαλυτερη πραγματικη αξια σε λιγοτερα χρηματα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906470&sid=1 για να βλεπεις και τις ματροσκες σου ανετα. το λαπτοπ του κωτσοβολου προφανως ειναι το ιδιο χωρις την καρτα γραφικων βασισμενο στη βασικη επιταχυνση γραφικων της μητρικης....κοινως το να προτιμησεις του κωτσοβολου οσο υπαρχει η 2η προσφορα μαλλον θα ειναι ''τραγικο'' Και γιατί να μην προτιμήσει κάποιος την προσφορά του Electroworld, για τον ίδιο πάλι υπολογιστή, που έχει ήδη βγει στο forum;; Μάλιστα, όχι μόνο είναι 20 ευρώ φτηνότερος από το eshop στα 369 ευρώ αλλά έχει και καλύτερο επεξεργαστή και περισσότερη μνήμη! http://www.insomnia.gr/topic/414303-electroworld-laptop-369e/
xristoforos89 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 πολυ σωστη η συσταση του φιλου. μοναχα να διασταυρωθει εαν εχει εγγυηση αντιπροσωπειας γιατι αν ειναι παραεισαγωγη μπορει να μπλεξει κανεις σε ενδεχομενο κλεισιμο του eshop. Οταν εχει ελληνικα windows μεσα τοτε ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας.
PCFUN Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Ο hp που προτείνω εγω μήπως είναι καλύτερος? Υ.Γ.απο το electroword δε μπορω να ψωνίσω γιατι πουλάνε μόνο με πιστωτική και δεν έχω ούτε θέλω να βγάλω. Ενω Κοτσώβολο έχει στη γειτονια μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.