chrisv. Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Απο την ημέρα που αγόρασα το Mac Book ψάχνω παντού να βρώ το προστατετυκό(πλαστικό που εφαρμόζει) κάλλυμα σε διάφανο χρώμα για τις 13,3΄inc. Το έχω βρει μόνο σε ένα κατάστημα στον Άγιο Δημήτριο στα 48Ε,ενώ το ίδιο ακριβώς στο πλαίσιο σε άλλο χρώμα στα 32 περίπου Ευρώ,και ψάχνω και το κάλυμα που μπάινει στο πληκτρολόγιο! Μήπως ξέρει κάποιος κάτι???
lagoudakis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Document-istorm-golden-i ,αφου το εχεις βρει δεν καταλαβα τι θελεις να μαθεις,κατιφθηνοτερο;δεν σου αρεσαν αυτα που ειδες;δες και στο ebay
chrisv. Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Document-istorm-golden-i ,αφου το εχεις βρει δεν καταλαβα τι θελεις να μαθεις,κατιφθηνοτερο;δεν σου αρεσαν αυτα που ειδες;δες και στο ebay Φίλε μου να σε ενημερώσω οτι μόλις πριν τρεις ώρες το βρήκα "σχεδόν" καταλάθος,στην ΜΙΣΗ τιμή!Σε ένα τελευταίο κομμάτι...Γι αυτό και η ερωτησή μου,ρώτησα απλά αν το είχε βρει κανείς πιο φτηνά!Και αν είναι όντως ερώτηση αν δεν μου άρεσαν,οφείλω να σου πω οτι μου φάνηκε η διαφορά απο τα 48 στα 28!Ίσως να είμαι υπερβολικός,αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα καταλαβαίνεις!:/Kαι όσον αφορά το ebay,δυστυχώς το βιαζόμουν!Πάντως επειδή έριξε μια ματιά,εκεί και αν έχει τρεκή διαφορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.