Προς το περιεχόμενο

Επιλογή laptop...HP ή...DELL..?

tsourakis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας μάγκες...Καιρό ήθελα να προχωρήσω σε αγορά laptop, και σε λίγες μέρες θα το έκανα...Όμως τσούυυπ, ήρθε ο "αντίπαλος" και δείχνει ισχυρός...Λοιπόν είχα επιλέξει αυτό το HP και τώρα βγήκε ένα νέο DELL που μου τράβηξε την προσοχή...Το μοντέλο είναι αυτό...Η χρήση είναι κυρίως gaming-ταινίες...εσείς πιο προτείνετε...? Για βοηθήστε παλικάρια λίγο, πού υστερεί το καθένα...?

Θετικά HP που με ενδιαφέρουν:

USB 3.0

Lightscibe

Καλή κάρτα γραφικών

7200rpm HDD

Εξαιρετικά ηχεία

FingertPrint security

Θετικά DELL που με ενδιαφέρουν:

Αντιπροσωπία/2 χρόνια εγγύηση ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

6 Gb Ram (δεν ξέρω αν χρειάζονται)

Καλύτερο πληκτρολόγιο

Κλείνω ακόμα προς HP, αλλά θέλω και τη γνώμη σας...

Ευχαριστώ Γιώργος...

Δημοσ.

φιλε tsouraki13 εχω ανοιξει και εγω ενα παρομοιο θεμα και με ενδιαφερει και εμενα το hp αλλα ειμαι αναμεσα σε αυτο το dellaki

http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=12271

μπορει να μην εχει 6 gb μνημη αλλα εχει usb 3 εγω το προτιμο την μνημη την ανεβαζεις οποτε θελεις ..

δες το και τα λεμε..

και το ποιο σημαντικοοοο φθηνοτεροοο

Δημοσ.

http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=1740

Επεσα και σε αυτο η τιμη του.

οοοοοχχχ....μαμάτο λαπτοπάκι..! Λοιπόν τελική επιλογή..ΠΟΙΟ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΊΝΕΤΕ ΤΟ HP, Ή ΤΟ DELL...? ΤΟ DELL ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ ΜΑΓΚΕΣ... ΠΟΥ ΥΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ...? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΕΘΕΝΟΣ...?

Το DELL έχει πολύ καλή αντιπροσωπία, έχει καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερη κάρτα γραφικών(?), αλλά ΔΕΝ έχει USB 3.0 (που με ενδιαφέρει αλλά δεν καίγομαι κιόλας..), δεν έχει σίγουρα τα καλά ηχεία του HP, δεν έχει lightscibe, και δεν έχει τόσο γρήγορο HDD (5400 rpm)...ΠΟΙΟ ΠΡΟΤΕΊΝΕΤΕ..?

Πως πάει το DELL από υπερθέρμανση...?!

Η ποιότητα κατασκευής είναι καλή..?

Δημοσ.

Εγώ πήρα πριν μία εβδομάδα το dell Q15r. Τα αρνητικά είναι ότι ζεστένεται σχετικά εύκολα (μπορεί να είναι και λόγω καλοκαιριού), και κάνει λίγο θόρυβο.

Θετικά όλα τα υπόλοιπα :rolleyes:

Δημοσ.

Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι η τεχνική υποστήριξη και η γενικότερη συμπεριφορά της αντιπροσωπείας μετράει παρα πολύ σε ένα λάπτοπ, κι εκεί η Dell είναι πραγματικά σε άλλο επίπεδο (τό λέω τόσο από προσωπική πείρα όσο και από αυτά που ακούω και διαβάζω παντού).

Τώρα κατά τα άλλα οι διαφορές τους είναι στα σημεία αι δύσκολα να μείνεις δυσαρεστημένος απ'ότι κι αν επιλέξεις. Απλά επικέντρωσε σε αυτά που είναι για σένα σημαντικά (μνήμη; σκληρός; κάρτα γραφικών; θόρυβος; σχέδιο; κλπ κλπ) και διάλεξε σύμφωνα με αυτό

Δημοσ.

Η καρτα του Hp (6770) ειναι καλυτερη απο αυτην του dell (gt435).

Το dell εχει απιστευτα ηχεια JBL 2.1.. Εχω ακουσει και τα δυο λαπτοπ και με ''κερδισε'' στις

λεπτομερειες το Dell.

Επισης απο ποιοτητα κατασκευης το dell ειναι παρα πολυ καλο.. (αλουμινιο). Και το Hp το εχω δει απο κοντα, αλλα

με χαλασε λιγο το μαυρο αλουμινενιο χρωμα στο σασι.

Το dell, αλλα και το Hp υπαρχουν εκθεσιακα σε πολλα καταστηματα multirama παντως.

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζει κάποιος σε ποιο κατάστημα μπορώ να βρω ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, για να τα δω από κοντά..?

Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλης τη βοήθεια παλικάρια..!

Γιώργος

Δημοσ.

Ρε μάγκες το DELL δεν έχει αυτόνομη κάρτα γραφικών, όπως το HP...? Γιατί δεν γράφει τίποτα πουθενά...Πάντως αν δεν έχει, είναι ένα πρόβλημα...Είναι τόσο κακό όμως..!?

Δημοσ.

Αν δεν προκειται να την αναβαθμισεις στο μελλον,

(που οικονομικα δεν συμφερει) τοτε δεν σου χρειαζεται να ειναι ανεξαρτητη.

Οσον αφορα το ερωτημα σου, πιθανοτατα να ειναι κολλημενη πανω στην μητρικη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...