Προς το περιεχόμενο

winload.exe digital signature ,και δεν λεει να παρε μπρος.

hackerW32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολα ξεκινισαν οταν ενας φιλος ονοματι spark94 κολισε εναν ιο χτες (απο αυτους που κανουν πρωτα "scan" και μετα σου λενε αγορα σε το..)

Ολα φταιχτικαν απλα δημιουργοντας νεο χρηστη

Ελα που ομος σημερα με περνει και μου λεει πως μετα απο ενα λεπτο σβηνει το pc..

Παω που λετε απο κει, τσεκαρα τις ram , μια χαρα, του βαζω να τρεξει linux απο ενα φλασακι και δουλεψε μια χαρα.

Πποτε μου λεει, θα μου κανεις ενα backup τα αρχεια και μετα format και να μου ξαναπερασεις τα windows?

του λεω , μεταχαρας.

Ερχομαι σπιτι, το βαζω, το κανει εγκατασταση, ζητα επανεκινιση, και κανω.

Ξεκειναει pc μου, ολα καλα, και σινιδιτοπιω πως το pc κολαει υπερβολικα, ξερω οτι θελει ενα λεπτο μεχρι να στροσει για να αρχισει να ανταποκρινετε σωστα, και ξαφνικα το antivirus αρχιζει να με ροταει να επιτρεπει διαφορανα περασουν απο το firewall.. εγω αυτα τα ειχα κανει πριν απο καμια εβδομαδα.. και λεω περιεγο.. καμια μα%!#!κια του avast θα ειναι.. και που λετε , βαζω το φλασακι μου(το οποιο ειχα βαλει στο pc του φιλου, και για αγνοστο λογο οταν ανοιγω το φλασακι μεσα εχει μονο σιντομευσεις και δαιφορα απο το pc του! ανοιγω μια συντομευση και με βαζει κανονικα μεσα στο φλασακι!?, και μαλον απο εκει μου μπηκε και εμενα ο ιος)

Βαζω το φλασακι που λετε,και μετα απο λιγο ακουω να επενεργοπιτε ο σκληρος του φιλου! και να μου βγαζει κατι σα bluescreen και το μονο που εγραφε πανω ηταν "STOP: c000Cdf4 unknown hard error

unknown hard error(αυτο απο κατω)"

αυτο και τιποτα αλλο , οπος p.x. μια κανονικη blue screen..

κανω restart..

και μου πεταει

file: \windows\system32\winload.exe

status: 0xc0000428

info: windows cannot verify the digital signature for this file

το repair disk δεν εκανε τιποτα ,μου εβγαλε ενα σφαλμα ,και στις πληροφοριες λεγε καπου "file repair 0x490"

πορνοιοι <_<

disk image ton windows ειχα κανει καποτε.. δεν υπαρχει πια.. εδω δεν μπορω να βρο το δισκακι με τα win 7 extreme :(..

(και με το F8 τα ιδια κανει)

help :fear:

Δημοσ.

Κάτσε γιατι σε έχασα λίγο :P Όταν πήγε (Ερχομαι σπιτι, το βαζω, το κανει εγκατασταση, ζητα επανεκινιση, και κανω. ) τι ενοείς εδώ τι έβαλες και έκανε εγκατάσταση του πέρασες τα windows απο επάνω το linx τι ?

3 τρόποι υπάρχουν, η θα βάλεις ενα live cd με linux και θα πάρεις ολα τα αρχεία του και στην συνέχεια θα πάς σε format, αλλο μπορείς να δοκιμάσεις να μπείς σε safe mode και να πάρεις ολα τα αρχεία η τελος να κάνει τον εσωτερικό δίσκο εξωτερικό και να πάρεις τα αρχεία του.

Το θέμα όμως ειναι οτι πιθανόν να έχουν πιάσει ιο , trojan κτλπ και τα αρχεία του οπότε θα κάνεις μια τρύπα στο νερό γιατι όπου και να τα πας μετά θα κολήσουν οτι καθαρό υπάρχει.

Μπορείς να μπείς σε safe mode και να κάνεις ενα scan εκτός απο το antivirus και με το superantispyware και malwarebytes.

Δημοσ.

τον σκληρο εκαναν εγκατασταση τα windows..

δεν το βαζω κατω. θα το κανω να δουλεψει και θα πει και ενα τραγουδι. υπομονη εχω απειρη.

θελω να απενεργοπισω να κοιτα για digital signature, πως στο δ&%#^λο γινετε αυτο?

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο αρχείο που δεν έχει digital signature, έχει αλλοιωθεί από ιό. Είναι από τα βασικά αρχεία των windows, ελέγχεται κατά την εκκίνηση, φαίνεται διαφορετικό από αυτό που θα έπρεπε να είναι, τα windows δεν φορτώνουν για λόγους ασφαλείας. Αρα θα πρέπει να αντικατασταθεί από το γνήσιο. Ακόμα όμως κι αν γίνει αυτό, θα πρέπει να καθαριστεί ο ιός από το pc για να μη το ξαναμολύνει.

Δημοσ.

το αντιακατεστισα με ενα αλλο, παλι τα ιδια εκανε, δεν ξεκινισε καν..

ακομα και που το διεγραψα απο cmd μεσω του repair disk αυτο εμφανιστικε παλι..

το στανιο μου μεσα!

εχω χασει το dvd των windows, και ουτε βρησκω το iso στο σκληρο

αντε %#%@# ^@#$%@ !$^%^ $%^@:mad:

:X

2 φορες το εχω γραψει αυτο το dvd, που %#%$# ειναι?

Δημοσ.

ξαναβαλα τα windows.. κανενα ιχνος απο το ιο.. φοβαμε να βαλω τον σκληρο του φιλου στο pc, οπος και το φλασακι μου :fear:

Δημοσ.

ξαναβαλα τα windows.. κανενα ιχνος απο το ιο.. φοβαμε να βαλω τον σκληρο του φιλου στο pc, οπος και το φλασακι μου :fear:

Ρίξε ενα scan με superantispyware και malwarebytes και στα 2 να δούμε

Δημοσ.

καλα οτι ο σκληρος εχει ιο ειναι σηγουρο, δεν το ξαναβαζω στο pc μου..

για το φλασακι κατι θα κανω μεσω linux που εχω στο notebook.. θα περασω τα αρχεια στο note και μετα φορματ στο φλασακι..

για τον σκληρο θα δω στην πορεια..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...