SPANK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Χωρίς το recovery partition δεν νομίζω οτι υπάρχει λύση πλέον για να χτησιμοποιήσεις το cdkey σου εκτος και αν μιλήσεις με την microsoft και σου βρούν κάποια αλλη λύση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Επιτρεψετε μου να επιμεινω για τηλεφωνικη ενεργοποιηση.Μια δοκιμη θα κανει χωρις εξοδα..
devil-ji Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Το format πως γινεται με το recovery partitio??Εχω μεινει στα παλια Πρεπει να κανεις recovery disk απο τα windows ή απλα bootαρεις απο αυτο(εχει επιλογη στο bios)?
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Το format πως γινεται με το recovery partitio??Εχω μεινει στα παλια Πρεπει να κανεις recovery disk απο τα windows ή απλα bootαρεις απο αυτο(εχει επιλογη στο bios)? Αυτο ακριβως με καποιο πληκτρο F
devil-ji Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Και αμα χαλασει ο σκληρος πως μπορουμε να περασουμε τα αγορασμενα windows σε αλλο πσ?? Εκει χρησιμευει το recovery disk ή αυτο ειναι αλλουνου παπα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Και αμα χαλασει ο σκληρος πως μπορουμε να περασουμε τα αγορασμενα windows σε αλλο πσ?? Εκει χρησιμευει το recovery disk ή αυτο ειναι αλλουνου παπα? Νομιζω ετσι ειναι....
devil-ji Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Νομιζω ετσι ειναι.... Ουτε το helpdesk της microsoft να ησουν!
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Ουτε το helpdesk της microsoft να ησουν! Χαχαχα..Μ εκανες και γελασα και ειναι πολυ χρησιμο στις εποχες μας το γελιο..
PCharon Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μα απο την στιγμή που κατέβασε το cd απο το internet δεν νομίζω οτι υπάρχει τρόπος να "δέσει" το original cdkey που έχει χωρίς το αυθεντικό δισκάκι Τσου, δεν ισχύει αυτό που λες. Εκτός αν εννοείς πως αυτό που κατέβασε είναι πειραγμένο και περιέχει άλλο κλειδί που βάζει αυτόματα και δεν τον αφήνει να βάλει το δικό του.
lazo1234 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Τελικα δεν λειτουργησε η τηλεφωνικη ενεργοποιειση... και ο τεχνικος μαλιστα που μιλησα μου ειπε να παω απο εκει που πηρα το laptop και να παρω το cd εγκαταστασεις αν το εχουν.... τρεχα γυρευε δηλαδη..... και ειπε οτι δεν γινετε ουτε με αλλο αυθεντικο cd windows δεν θα μπορεσω να κανω την δουλεια μου... ακουω γνωμες.....
TheELF Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Με hey finder το βρικα μεσα απο τον υπολογιστη.... το αυτοκολιτακι απο πισω εχει σχεδον σβηστει.... Το key finder σου βρήκε το OEM κλειδί δηλαδή το ένα κλειδί που βάζει η εταιρία του laptop σε όλα τα ίδια μηχανήματα για να μην χρειάζεται να περνάει windows σε κάθε ένα ξεχωριστά έχουν δηλαδή ένα έτοιμο Image και το βάζουν παντού. Αν δεν μπορείς να διακρίνεις το serial από το αυτοκόλλητο και δεν είναι και γραμμένο πουθενά αλλού,κάνε φύλλο και φτερό όλα τα χαρτιά που ήρθαν μαζί με το laptop,τότε την έκατσες με νόμιμο τρόπο δεν γίνεται... Αν θες όμως μπορείς να επικοινωνήσεις με την κατασκευάστρια να τους πεις το serial number του laptop μπας και μπορούν να σου δώσουν το key των windows που αντιστοιχεί,λογικά πρέπει να κρατάνε αρχείο για λόγους c(l)opyright.
Bspus Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Και αμα χαλασει ο σκληρος πως μπορουμε να περασουμε τα αγορασμενα windows σε αλλο πσ?? Εκει χρησιμευει το recovery disk ή αυτο ειναι αλλουνου παπα? Δεν εχεις δικαιωμα να περασεις τα windows του laptop σε αλλο pc. Αμα σου χαλασει ο δισκος, αν ειναι μεσα στην εγγυηση εχει καλως. Διαφορετικα, μαλλον εχεις προβλημα. Μια λυση θα ηταν βεβαια να παρεις ενα δικο σου Image με ghost η παρομοιο προγραμμα.
da-vinci Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Στο vaio που εχω και προσφατα αγορασα εκανα καθαρη εγκατασταση γιατι δεν με ενδιαφερουν οι μαλ...ες που βαζουν τα προγραμματα αχρηστα κατα 90%,home premium ειναι απλα κατεβασα τα win 7 aio επελεξα τα home premium x 64 για εγκατασταση εβαλα το key που εχει κατω ο φορητος κ ολα οκ.
lazo1234 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Στο vaio που εχω και προσφατα αγορασα εκανα καθαρη εγκατασταση γιατι δεν με ενδιαφερουν οι μαλ...ες που βαζουν τα προγραμματα αχρηστα κατα 90%,home premium ειναι απλα κατεβασα τα win 7 aio επελεξα τα home premium x 64 για εγκατασταση εβαλα το key που εχει κατω ο φορητος κ ολα οκ. απλα εμενα εχει σβηστει to product key απο κατο απο το laptop
da-vinci Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 απλα εμενα εχει σβηστει to product key απο κατο απο το laptop τοτε με μη νομιμο τροπο,κανε αποκρυψη την ενημερωση κβ971033 (στα win 7) που τα κλειδωνει και θα εισαι οκ αν δεν θες να αγορασεις τα win.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.