Προς το περιεχόμενο

Product key windows 7 activate

lazo1234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The product key you have entered appears to be a default product key and cannot be used for activation

εκανα format laptop με δικο μου cd που κατεβασα απο το internet...

τωρα προσπαθω να κανω activate και παιρνω το παραπανω error..

γνωριζει καπιος τι παιζει και τι μπορω να κανω?

ευχαριστω.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

The product key you have entered appears to be a default product key and cannot be used for activation

εκανα format laptop με δικο μου cd που κατεβασα απο το internet...

τωρα προσπαθω να κανω activate και παιρνω το παραπανω error..

γνωριζει καπιος τι παιζει και τι μπορω να κανω?

ευχαριστω.

Το CD των Windows προφανώς δεν είναι γνήσιο, αφού το κατέβασες από το Internet.

Το serial key που χρησιμοποίησες, πού το βρήκες;

Δημοσ.

Το CD των Windows προφανώς δεν είναι γνήσιο, αφού το κατέβασες από το Internet.

Το serial key που χρησιμοποίησες, πού το βρήκες;

Γραφει:εκανα format laptop οποτε μαλλον ειναι αυτο που ειναι σε αυτοκολητο απο κατω απο τον φορητο και ειναι γνησιο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Γραφει:εκανα format laptop οποτε μαλλον ειναι αυτο που ειναι σε αυτοκολητο απο κατω απο τον φορητο και ειναι γνησιο.

Κάτσε να δούμε. :)

Δημοσ.

Με hey finder το βρικα μεσα απο τον υπολογιστη.... το αυτοκολιτακι απο πισω εχει σχεδον σβηστει....

Εισαι σιγουρος οτι αυτο προερχοταν απο γνησιο λειτουργικο δηλαδη οτι ειναι ιδιο με το μισοσβησμενο ??

Δημοσ.

σιγουρος δεν ειμαι για τιποτα.... απλα νομιζω οτι αυτο ειναι.... το product id παντος ειναι ιδιο αυτο που βρισκει. το προγραμματακιδουλευει καλα παντος πιστευω...

υπαρχει αλλοσ τροποσ να ενεργοποιεισω το laptop μου? η να βρω το hey sto pc?

Δημοσ.

Μα απο την στιγμή που κατέβασε το cd απο το internet δεν νομίζω οτι υπάρχει τρόπος να "δέσει" το original cdkey που έχει χωρίς το αυθεντικό δισκάκι η τουλάχιστον να υπήρχαν τα windows σε αλλο partition στον δίσκο για να κάνει install πάλι απο εκεί.

Απλά εμένα μου έχει τύχει με τα original 7 και το cdkey τους μετα απο format να μην πέρνει με τίποτα το cdkey οτι και να δοκίμασα και λύθηκε το πρόβλημα αφού μίλησα με τεχνικό της microsoft και αυτο μετα απο 2 ημέρες γιατι και αυτοι το έψαχναν.

Δημοσ.

δισκακι δεν ειχε το laptop για αυτο κατεβασα απο το internet... εκανα βλακεια? θα προσπαθησω να κανω τηλεφωνικα το απογευμα που θα παω σπιτι και θα ενημερωσω..

επισισ εσβησα ολα τα partition που ειχε και εκανα 2 δικα μου...

Δημοσ.

δισκακι δεν ειχε το laptop για αυτο κατεβασα απο το internet... εκανα βλακεια?

Αν δεν ειχε δισκακι θα ειχε recovery partition και θα μπορουσες να μπουατρεις απο αυτο και να γινουν ολα ευκολα και καθαρα.Κοιτα απο την διαχειρηση δισκων μηπως δεν το εχεις σβησει..

Δημοσ.

Αν δεν ειχε δισκακι θα ειχε recovery partition και θα μπορουσες να μπουατρεις απο αυτο και να γινουν ολα ευκολα και καθαρα.Κοιτα απο την διαχειρηση δισκων μηπως δεν το εχεις σβησει..

ειχε recovery partition αλλα το εσβισα :) ηθελα να διαγραψω ολα γιατι μου την ειχε δωσει στα νευρα το laptop και ηθελα να περασω εγω τα windows και οχι εργοστασιακα προγραμματα.....

Δημοσ.

ειχε recovery partition αλλα το εσβισα :) ηθελα να διαγραψω ολα γιατι μου την ειχε δωσει στα νευρα το laptop και ηθελα να περασω εγω τα windows και οχι εργοστασιακα προγραμματα.....

Μαλλον ενοεις τα δοκιμαστικα προγραμματα που πραγματι ειναι πολυ σπαστικα στους φορητους που τα βαζουν οι κατασκευαστες για να τα κονομανε...Αν θαυμαι καλα σε vaio φιλου κατα την επαναφορα απο recovery partition ρωταγε τι απο αυτα ηθελε να εγκαταστισει αλλα το λεω με επιφυλαξη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...