Προς το περιεχόμενο

εφορια -κλησεις - τελη κυκλοφοριας

fucile24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε διαβεβαιω οτι δεν μου ζητησαν αποδειξη οτι ειναι πληρωμενα τα τελη κυκλοφοριας στο ΚΕΠ που εκανα μεταβιβασεις.

έλα ρε !

κουλό μου φαίνεται κι εμένα..

μπας και τα οχήματα είναι ακόμα στο όνομα σου ; :-D

φαντάζεσαι να σου ρθουνε τίποτα μπιλιετάκια περίεργα από το πουθενά ;

Για το άλλο σκέλος τώρα (τις κλήσεις δηλαδή...),ο κουνιαδάκος μου είναι large τυπάκος (sbtst δηλαδή) και κάποια φορά τον "κόψανε" σαν ύποπτο (δηλαδή πήγαινε κολώνα-κολώνα απ' τη σούρα),τόνε μαζέψανε για εξακρίβωση και κόψαμε τις διακοπές στη μέση να τον βγάλουμε.

Βρήκαν απλήρωτες κλήσεις,μετά αυτόφωρο και μετά ...πληρώσαμε.

Πορεύου και συ και ποίει ομοίως.

να χαίρεσαι τον κουνιάδο σου :-D

φαντάζομαι το έχεις για όπλο όποτε σου λέει καμιά μαλακία η γυναίκα σου , ε ; :devil:

του στυλ "άντε πλύνε κάνα πιάτο που έχω γα.... να τρέχω να βγάλω το σόι σου απ΄την ψειρού" και τέτοια....

Και μετά σκάει το ιπτάμενο τσόκαρο βέβαια,

αλλά η αξία του να κερδίσεις γυναίκα σε συζήτηση ......

ανεκτίμητη.

Δημοσ.

έλα ρε !

κουλό μου φαίνεται κι εμένα..

μπας και τα οχήματα είναι ακόμα στο όνομα σου ; :-D

φαντάζεσαι να σου ρθουνε τίποτα μπιλιετάκια περίεργα από το πουθενά ;

Η μεταβιβαση εχει γινει απο το 2008 και κανεις δεν με ενοχλησε εκτοτε !!! Μονο για ΚΤΕΟ κατι πηγαν να μου πουν αλλα το αυτοκινητο ηταν 2 χρονων και τους εξηγησα οτι δεν ηταν υποχρεωμενο να εχει περασει ΚΤΕΟ.

Δημοσ.

Γιάννη,παρήλθαν οι εποχές που για μεταβίβαση έπρεπε να σκαλώσουμε στο γκισέ με την πινακίδα "Αυτοκίνητα" κανα εικοσάλεπτο,ο υπάλληλος να πάει "μέσα" να βρει το βιβλίο με τα γριμόρια και να μας βάλει την πολυπόθητη σφραγίδα να συνεχίσουμε στο άλλο γκισέ...να...να...,τελοσπάντων η μηχανογράφηση μας γλύτωσε από μία ουρά.

Κάτι είναι κι αυτό.:P

Δημοσ.

Γιάννη,παρήλθαν οι εποχές που για μεταβίβαση έπρεπε να σκαλώσουμε στο γκισέ με την πινακίδα "Αυτοκίνητα" κανα εικοσάλεπτο,ο υπάλληλος να πάει "μέσα" να βρει το βιβλίο με τα γριμόρια και να μας βάλει την πολυπόθητη σφραγίδα να συνεχίσουμε στο άλλο γκισέ...να...να...,τελοσπάντων η μηχανογράφηση μας γλύτωσε από μία ουρά.

Κάτι είναι κι αυτό.:P

Ετσι ακριβως...Εχω μεταβιβασει 3 αυτοκινητα τα τελευταια χρονια πανευκολα.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Ειδα το θεμα και εχω μια απορια.

Προχτες με γραψανε για κρανος 350$ και πονεσε λιγο.

Ακομα μου πηραν το διπλωμα για 10 ημερες + μου βαλανε και 5 ποντους.

Εχω διπλωμα για μηχανακι 5οαρι μονο.

Ακομα δεν εχω παει να πληρωσω αλλα εμαθα εχθες ( δεν ξερω αν ισχυει )

οτι σε διπλωμα για 50cc ποντοι ΔΕΝ μπαινουν, δε ξερω κατα ποσο αληθευει.

Επισης ειμαι φοιτητης και φορολογικη δηλωση δεν κανω.

Αμα δεν πληρωσω την κληση εφοσον αυτη θα πηγαινε στην φορολογικη μου δηλωση τι γινεται??

Ευχαριστω πολυ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...