RottenLungs Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 πολυ καλο οντως. ωστοσο δεν κοβουν αποδειξη,γιαυτο και σταματησα να πηγαινω (ο σωστος,πρεπει να σου δινει χωρις να χρειαστει να την ζητησεις) Δηλαδή αυτός κάνει τον κινέζο;;; Ε τι περίμενες κι εσύ... Και εμένα με ενδιαφέρει αυτό το θέμα. Λέω να δοκιμάσω κάποιο απο αυτά που προτίνεται. Ελπίζω κάποιο να έχει τιμές που να μπορεί να φάει και ένας φοιτητής. 1
Dark_son20 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Στο Σύνταγμα έχω δοκιμάσει στο Furin Kazan και στα Golden Chopsticks. Το Furin Kazan, πιο μεγάλο, πιο στυλάτο αλλά και πιο ακριβό απ'τα Chopsticks (στα οποία με τόσο λίγα τραπέζια κάνεις τον σταυρό σου αν βρεις να κάτσεις). Πάντως το φαγητό μου αρέσει και στα 2 πάει το golden
actorius Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Κοντά στο furin kazan είναι και το dosirak (Βουλής 33) με κορεάτικο, γιαπωνέζικο, thai & sushi. Νομίζω πολύ καλύτερες τιμές απο το furin. Επίσης, για μεγάλη παρέα πάνω απο 6 άτομα κλείνεις τη vip κ καλά αίθουσα στον πάνω όροφο, που είναι πριβέ και παραδοσιακά διακοσμημένη με χαμηλά τραπεζάκια, μαξιλάρες στο πάτωμα κλπ. Άσχετο, αλλά δίπλα στο dosirak στη γωνία υπάρχει κ ένα ινδικό το Indian Kitchen 1
*nenya* Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Αχ ναι μωρέ! Ξέχασα το Dosirak! Ωραίο μαγαζί για παρέα, όντως. No more Golden Chopsticks? :( dammit
Negrepontis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Τώρα με την κρίση, ανακαλύψαμε την πηγή για φθηνό κινέζικο (και Ταϋλανδέζικο). Αγοράζουμε από κατάστημα τροφίμων και τα μαγειρεύουμε σπίτι. Έχει τα πάντα και σε τιμές κανονικές. Το μαγαζί είναι στην 2ας Μεραρχίας στον Πειραιά και το site του είναι Site: ASIA-MARKET. 1
LiquidTroll Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Το καλύτερο για μένα....... http://www.chinawoktime.gr/delivery.php 1
Mikeasdf Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Για Θεσσαλονικη? Ακυρο, τωρα ειδα το απο πανω ποστ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα