Προς το περιεχόμενο

Laptop στα 399€

cherryhead122

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν απαντας σε καποιον καλυτερα να βλεπεις με περισσοτερη προσοχη τι σου γραφει...

Σου λεω για την 6350

και εσυ φιλε μου να βλεπεις καλυτερα τα λινκ.....στο οποιο ειναι η 6530!!!!!

Δημοσ.

Καταρχας σταματα να διορθωνεις οσες φορες θελεις το posts σου...οκ???

Και κατα δευτερον στα τεχνικα χαρακτηριστικα λεει 6350...

Περιγραφή

Το Lifebook AH530HD6 της Fujitsu διαθέτει κομψή σχεδίαση, ισχυρή κάρτα γραφικών AMD Radeon HD6530 με 1GB αυτόνομης μνήμης και υποδοχή HDMI.

οκ???????????

Δημοσ.

Περιγραφή

Το Lifebook AH530HD6 της Fujitsu διαθέτει κομψή σχεδίαση, ισχυρή κάρτα γραφικών AMD Radeon HD6530 με 1GB αυτόνομης μνήμης και υποδοχή HDMI.

οκ???????????

Εκει λεει 6530 και στα τεχνικα χαρακτηριστικα λεει 6350...Τι δεν καταλαβαινεις??

Ξερεις σιγουρα ποια απο τις 2 εχει??

Δημοσ.

Ειναι το ιδιο μοντελο αλλα εχουν αλλη τιμη βεβαια...

Δες μας απασχολει η αλλη τιμη - αφου το πρωτο ειναι προσφορα. Εκτος πια και αν ειναι και τα 2 τυπογραφικα λαθη και δεν ξερουν τι τους γινεται http://www.e-shop.gr...l?id=PER.906468 και αυτο 6530

Εαν ειναι η 6530 και η τιμη τοσο χαμηλη ειναι μια τρομερη προσφορα....

Δημοσ.

Δες μας απασχολει η αλλη τιμη - αφου το πρωτο ειναι προσφορα. Εκτος πια και αν ειναι και τα 2 τυπογραφικα λαθη και δεν ξερουν τι τους γινεται

Εγω συνηθως κοιταζω τεχνικα χαρακτηριστικα...γιατι στις περιγραφες λενε χιλιες δυο παπατζες παντα...δεν μυρισα τα νυχια μου για να ξερω ποια εχει σιγουρα...απο εκει και περα οποιος ενδιαφερεται καλο ειναι να ρωτησει...γιατι με την 6530 αξιζει...αλλιως το hp με τον i3 ειναι καλυτερη λυση..

Επισης kostasfalcon καλο ειναι να μην επεξεργαζεσαι συνεχεια τα posts σου..ειναι κανονας του forum...

Δημοσ.

Το hp είναι παρα πολλή καλό αλλα μπορει να το δείχνει στο site του multirama αλλα δεν το έχουν και μου είπαν ότι δεν θα ξανα έρθει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...