Scatman Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Καλησπερα. Αλλαξα τη forthnet με WInd και μου ηρθαν κατευθειαν τα πρωτα προβληματα. Για να μην κουραζω, δεν αποθηκευονται οι ρυθμισεις μου στο ρουτερ διοτι δεν εχει καποια επιλογη SAVE στα menus με αποτλεσμα να μη μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ. Το ρουτερ ειναι το ZXV10 H108L. Συνδεση γινεται μονο οταν εχω το wlan καλωδιο, ειμαι στις ρυθμισεις ρουτερ κι αλλαζω το connection trigger σε μανουαλ(πατωντας κονέκτ) καμία ιδέα..?
Sarandis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Ανοιξε το interface με internet explorer. Δεν πατας connect, απλα περνας το user με το pass που σου εδωσαν και πατας το modify, κατω δεξια.
Scatman Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 ευχαριστώ πάρα πολύ. Τελικά, ο ΙΕ απέκτησε χρήση μετά από χρόνια XD
Sarandis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Να σαι καλα 2η χρηση.η 1η ειναι να κατεβαζεις αλλο browser!
dimitrisOS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Να σαι καλα 2η χρηση.η 1η ειναι να κατεβαζεις αλλο browser! να ρωτησω κατι π.χ. η andress 192.168.0.1 λεγετε διευθυνση DNS ;
Sarandis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Ip λεγεται. Οι dns ειναι αλλο πραγμα αλλα ειναι της ιδιας μορφης.
dimitrisOS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Ip λεγεται. Οι dns ειναι αλλο πραγμα αλλα ειναι της ιδιας μορφης. η τοπικη ;
Sarandis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 η συγκεκριμενη που εδωσες λογικα τοπικη ip ειναι
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Καλησπερα. Αλλαξα τη forthnet με WInd και μου ηρθαν κατευθειαν τα πρωτα προβληματα. Για να μην κουραζω, δεν αποθηκευονται οι ρυθμισεις μου στο ρουτερ διοτι δεν εχει καποια επιλογη SAVE στα menus με αποτλεσμα να μη μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ. Το ρουτερ ειναι το ZXV10 H108L. Συνδεση γινεται μονο οταν εχω το wlan καλωδιο, ειμαι στις ρυθμισεις ρουτερ κι αλλαζω το connection trigger σε μανουαλ(πατωντας κονέκτ) καμία ιδέα..? to connection trigger βαλτο always on για να ειναι συνεχεια στο ιντερνετ.αλλιως θα μπει αυτοματα στο ιντερνετ οταν δει κινηση και θα κανει idle timeout αναλογα το χρονο που εχεις ορισει απο κατω η σε καποια αλλα ρουτερ αμα το κανεις τελειως manual θα συνδεθει μονο εφοσον πατησεις το connect.λογικα το connect πρεπει οταν βαζεις always on να απενεργοποιειται.ειχε νοημα για οσους ειχαν χρονοχρεωση καποτε στο adsl .πλεον καλο ειναι να ειναι always on για να μην ριχνει ποτε την συνδεση.επισης το connect ειναι για να συνδεθει αν αλλαξεις username και password επειδη εκανες καποιο λαθος σε καποια ρουτερς..το Modify ειναι για να σωθει(οπως ειπε ο φιλος) να ρωτησω κατι π.χ. η andress 192.168.0.1 λεγετε διευθυνση DNS ; απλα πολλοι αντι να βαλουν για dns τους dns του provider πανε και βαζουν για dns την Ip του ρουτερ.οποτε το Pc σου αντι να ρωτησει τον dns για ενα Site ρωταει τον ρουτερ σου.το ρουτερ σου ξερει τους dns ηδη αφου εχει συνδεθει και βλεπεις το site.εγω συνηθως προτιμω να βαζω τους dns κατευθειαν. η τοπικη ; lan ip η τοπικη wan ip η ip που συνδεεσαι στον Provider.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.