Προς το περιεχόμενο

Limbo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή είμαι ο μόνος που δεν του άρεσε, ε ;

Οχι. Δεν αρεσε και σε εναν φιλο μου, το βρηκε πολυ σκοτεινο και μου λεει θα κοιμηθω με αυτο, αλλα δεν το επαιξε εκεινος. Στο youtube το ειδε....... :mrgreen:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

youtube for ever. αφου εσπαγα το κεφαλι μου για πανω απο 10 λεπτα πηγαινα youtube

Αν το πάω όλο youtube, θα κλαίω τα λεφτά μου.

• 2 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Το Limbo έφτασε το 1 εκ. σε πωλήσεις (γενικά, μαζί με του XBOX Live).

Τα έσοδα επέτρεψαν στην developer εταιρεία Playdead να ανεξαρτητοποιηθεί από εξωτερικούς επενδυτές και να αποτελεί πλέον κτήμα των ιδρυτών της. Επίσης σχεδιάζουν νέο παιχνίδι με την μηχανή Unity :)

Limbo's sales success recently allowed Playdead to purchase itself back from investors giving it more creative freedom as it works on an upcoming Unity-powered title.

(Limbo was initially funded solely by founders Arnt Jensen and Dino Patti, with help from the Danish government. Investors were later brought in to help expand on the original concept.)

Ετοιμάζουν και έκδοση για Mac που θα είναι διαθέσιμη μέσω Mac App Store και Steam (με υποστήριξη SteamPlay) πριν το τέλος του χρόνου.

Πηγή: Limbo Hits 1M Sales, Mac Version Coming , Nov 15

Δημοσ.

Το Limbo έφτασε το 1 εκ. σε πωλήσεις (γενικά, μαζί με του XBOX Live).

Τα έσοδα επέτρεψαν στην developer εταιρεία Playdead να ανεξαρτητοποιηθεί από εξωτερικούς επενδυτές και να αποτελεί πλέον κτήμα των ιδρυτών της. Επίσης σχεδιάζουν νέο παιχνίδι με την μηχανή Unity :)

Ετοιμάζουν και έκδοση για Mac που θα είναι διαθέσιμη μέσω Mac App Store και Steam (με υποστήριξη SteamPlay) πριν το τέλος του χρόνου.

Πηγή: Limbo Hits 1M Sales, Mac Version Coming , Nov 15

Ωραία είδηση. Το άξιζαν οι developers γιατί μας πρόσφεραν διαμαντάκι. ;)

Δημοσ.

Πάντως με βάση τον σχεδιασμό του παιχνιδιού, την μηχανή γραφικών που έχουν χρησιμοποιήσει ακόμα και 30k να πουλούσαν θα τους επέτρεπε να χεστούν στο τάληρο..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τη 1η φορά που το παίζεις λογικά θα φας 3~5 ωρες ανάλογα πόσο θα κολλήσεις σε κάποια σημεία.

Τη 2η φορά πήγα να το παίξω για να το δείξω σε φίλο μου και σε λιγότερο από ώρα είχε πάει στο 80% περίπου. Αν θυμάσαι δηλαδή τί έκανες, νομίζω είναι 1 ώρα και κάτι να το τελειώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...