stratigos24 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δηλαδή είμαι ο μόνος που δεν του άρεσε, ε ; Οχι. Δεν αρεσε και σε εναν φιλο μου, το βρηκε πολυ σκοτεινο και μου λεει θα κοιμηθω με αυτο, αλλα δεν το επαιξε εκεινος. Στο youtube το ειδε.......
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Πολυ ωραιο game αλλα πολυ μικρο,το ειχα τερματισει στο 360..
AntonisKo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Στο youtube το ειδε....... ωραιος τροπος για να μπορεις να κρινεις αν ενα παιχνιδι αξιζει η οχι... :wacko:
gatokoritso Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δηλαδή είμαι ο μόνος που δεν του άρεσε, ε ; και εμενα δεν με τρελανε.το τελος του ηταν πολυ μακαβριο
Erwdios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 youtube for ever. αφου εσπαγα το κεφαλι μου για πανω απο 10 λεπτα πηγαινα youtube Αν το πάω όλο youtube, θα κλαίω τα λεφτά μου.
MitsosC Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Το τερματισα σημερα. Πολυ ωραιο Game. Μακαρι να δουμε συντομα και αλλο indie Game σαν αυτο.
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Το Limbo έφτασε το 1 εκ. σε πωλήσεις (γενικά, μαζί με του XBOX Live). Τα έσοδα επέτρεψαν στην developer εταιρεία Playdead να ανεξαρτητοποιηθεί από εξωτερικούς επενδυτές και να αποτελεί πλέον κτήμα των ιδρυτών της. Επίσης σχεδιάζουν νέο παιχνίδι με την μηχανή Unity Limbo's sales success recently allowed Playdead to purchase itself back from investors giving it more creative freedom as it works on an upcoming Unity-powered title.(Limbo was initially funded solely by founders Arnt Jensen and Dino Patti, with help from the Danish government. Investors were later brought in to help expand on the original concept.) Ετοιμάζουν και έκδοση για Mac που θα είναι διαθέσιμη μέσω Mac App Store και Steam (με υποστήριξη SteamPlay) πριν το τέλος του χρόνου. Πηγή: Limbo Hits 1M Sales, Mac Version Coming , Nov 15
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Το Limbo έφτασε το 1 εκ. σε πωλήσεις (γενικά, μαζί με του XBOX Live). Τα έσοδα επέτρεψαν στην developer εταιρεία Playdead να ανεξαρτητοποιηθεί από εξωτερικούς επενδυτές και να αποτελεί πλέον κτήμα των ιδρυτών της. Επίσης σχεδιάζουν νέο παιχνίδι με την μηχανή Unity Ετοιμάζουν και έκδοση για Mac που θα είναι διαθέσιμη μέσω Mac App Store και Steam (με υποστήριξη SteamPlay) πριν το τέλος του χρόνου. Πηγή: Limbo Hits 1M Sales, Mac Version Coming , Nov 15 Ωραία είδηση. Το άξιζαν οι developers γιατί μας πρόσφεραν διαμαντάκι.
chek2fire Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Πάντως με βάση τον σχεδιασμό του παιχνιδιού, την μηχανή γραφικών που έχουν χρησιμοποιήσει ακόμα και 30k να πουλούσαν θα τους επέτρεπε να χεστούν στο τάληρο..
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Τί διάρκεια έχει;Το demo μου είχε αρέσει πολύ!
Bigi444444 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Κάπου 4-5 ώρες είναι νομίζω.Όπως και να έχει με τέτοια τιμή συγχωρείται.
stratigos24 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Aναλογα και τον παιχτη. Φιλος μου σε 3 ωρες το ειχε βγαλει ενω εγω σε 2 ειχα κανει το μισο, ισως και λιγο παραπανω.
PCharon Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Τη 1η φορά που το παίζεις λογικά θα φας 3~5 ωρες ανάλογα πόσο θα κολλήσεις σε κάποια σημεία. Τη 2η φορά πήγα να το παίξω για να το δείξω σε φίλο μου και σε λιγότερο από ώρα είχε πάει στο 80% περίπου. Αν θυμάσαι δηλαδή τί έκανες, νομίζω είναι 1 ώρα και κάτι να το τελειώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα