Titanomaxos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Αναλυση δεν μπορω να επιλεξω !!! Γινεται καπως να την φτιαξουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 To 10-euro το αξίζει ή να περιμένουμε να πέσει στο 5-ευρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iridium Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Φαίνεται πάρα πολύ ωραίο αλλά θα περιμένω. Αλλά αυτό με τη μουσική μου την έσπασε λίγο. Θα έπρεπε να βάλουν λίγη μουσική, ambient ίσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
6xXx6 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Eξαιρετικό παιχνίδι το έχω τερματίσει (πριν κανα χρόνο περίπου σε 360) οσο για το οτι δεν εχει μουσικη νομιζω εχει και αυτο το νοημα του,οποιος δεν το εχει παρει ακομα και το σκέφτεται παντος το προτεινω ανεπιφιλακτα http://www.youtube.com/watch?v=r-feglzyboY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 επαιξα και εγω λιγο, θα μπορουσα να περταω σε αυτο το περιβαλλον για ωρες και ας μην εκανα τιποτα ειναι πολυ ωραιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labrosviz Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Το αγόρασα και εγώ.... είναι από τα παιχνίδια που πραγματικά μας δείχνουν ότι τα games είναι τέχνη... τρομερή ατμοσφαίρα....παιδιά αγοράστε άφοβα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metmat Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Το δοκίμασα κι εγώ. Πραγματικά έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Και το γεγονός ότι δεν έχει μουσική μου αρέσει. Είναι πιο ατμοσφαιρικό μόνο με sound effects. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Η απουσία μουσικής δεν είναι τυχαία. Προσθέτει στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μπορεί. Δηλαδή, μάλλον ήταν συνειδητή επιλογή από τους devs. Βέβαια, σε εμένα -χωρίς να το γνωρίζω αυτό εκ των προτέρων- μου έδωσε την εντύπωση ότι είχε κάποιο bug το παιχνίδι ή κάποια ασυμβατότητα με τους drivers στο PC μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Limbo (Latin limbus, edge or boundary, referring to the "edge" of Hell) is a speculative idea about the afterlife condition of those who die in original sin without being assigned to the Hell of the damned. Οι δημιουργοί του παιχνιδιού δεν λένε τίποτα για την ιστορία του και στο internet κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για το game. Εμένα μου άρεσε το τελευταίο που διάβασα στο pcmaster forum από ένα εκεί παίδι. Αυτό το σενάριο λέει ότι ο ήρωας έχει παγιδευτεί στο limbo και νιώθει ενοχές για την αυτοκτονία της κοπέλας του γιαυτό και αρκετές φορές συναντάει διάφορες κρεμασμένες κούκλες. Τα κολοπαίδια που σου κάνουν διάφορα στο game στην πραγματικότητα είναι οι φίλοι σου από την πραγματική ζωή που προσπαθούν να σε επαναφέρουν στην πραγματικότητα. Αρκετά σκοτεινό και βαθύ το game πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 ρε παιδια ειναι πολυ μικρο το παιχνιδι, σε 3-4 ωρες το τερματισα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Φαίνεται πολύ καλό... Μάλλον θα το τιμήσω κι εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grobath Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Παίζει και με gamepad; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Παίζει και με gamepad; Έτσι λέει στα settings .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 εγώ με gamepad το παίζω νομίζω είναι και καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα