Προς το περιεχόμενο

Limbo

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eξαιρετικό παιχνίδι το έχω τερματίσει (πριν κανα χρόνο περίπου σε 360) οσο για το οτι δεν εχει μουσικη νομιζω εχει και αυτο το νοημα του,οποιος δεν το εχει παρει ακομα και το σκέφτεται παντος το προτεινω ανεπιφιλακτα

http://www.youtube.com/watch?v=r-feglzyboY

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το αγόρασα και εγώ.... είναι από τα παιχνίδια που πραγματικά μας δείχνουν ότι τα games είναι τέχνη... τρομερή ατμοσφαίρα....παιδιά αγοράστε άφοβα...

Το δοκίμασα κι εγώ.

Πραγματικά έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά.

Και το γεγονός ότι δεν έχει μουσική μου αρέσει. Είναι πιο ατμοσφαιρικό μόνο με sound effects.

• Moderators

Μπορεί. Δηλαδή, μάλλον ήταν συνειδητή επιλογή από τους devs.

Βέβαια, σε εμένα -χωρίς να το γνωρίζω αυτό εκ των προτέρων- μου έδωσε την εντύπωση ότι είχε κάποιο bug το παιχνίδι ή κάποια ασυμβατότητα με τους drivers στο PC μου.

Limbo (Latin limbus, edge or boundary, referring to the "edge" of Hell) is a speculative idea about the afterlife condition of those who die in original sin without being assigned to the Hell of the damned.

Οι δημιουργοί του παιχνιδιού δεν λένε τίποτα για την ιστορία του και στο internet κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για το game. Εμένα μου άρεσε το τελευταίο που διάβασα στο pcmaster forum από ένα εκεί παίδι. Αυτό το σενάριο λέει ότι ο ήρωας έχει παγιδευτεί στο limbo και νιώθει ενοχές για την αυτοκτονία της κοπέλας του γιαυτό και αρκετές φορές συναντάει διάφορες κρεμασμένες κούκλες.

Τα κολοπαίδια που σου κάνουν διάφορα στο game στην πραγματικότητα είναι οι φίλοι σου από την πραγματική ζωή που προσπαθούν να σε επαναφέρουν στην πραγματικότητα.

Αρκετά σκοτεινό και βαθύ το game πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...