giorgosxristou Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 level one wife προβλημα με iphone και htc σύνδεση ασύρματα. Καλησπέρα παιδιά έχω το htc desire kai ένας γνωστός μου το iphone4,ενώ το έχω χωρίς ασφάλεια,δηλαδή χωρίς κλειδί δικτύου δεν μπορούμε να συνδεθούμε,ενώ το laptop και ένα iphone 2g συνδέονται κανονικά!παραθέτω μια εικόνα με τις ρυθμίσεις του router . Το router ειναι level one wbr6022.ευχαριστώ πολύ.
Sarandis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 για αρχη δοκιμασε στο mode να βαλεις b&g και αλλαξε και καναλι, δοκιμασε το 9 πχ
giorgosxristou Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 για αρχη δοκιμασε στο mode να βαλεις b&g και αλλαξε και καναλι, δοκιμασε το 9 πχ δοκιαμασα και b&g και Ν αλλα τίποτα,άλλαξα και καναλι αλλα τζιφος...να παξω με τα καναλια;
Sarandis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 το καναλι προληπτικα το ειπα. Εχω μια αισθηση οτι φιλος με αντιστοιχο προβλημα το εβαλε με wep encryption (τωρα αν ηταν 64 η 128 bit δε θυμαμαι.)
giorgosxristou Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 το καναλι προληπτικα το ειπα. Εχω μια αισθηση οτι φιλος με αντιστοιχο προβλημα το εβαλε με wep encryption (τωρα αν ηταν 64 η 128 bit δε θυμαμαι.) Μου βγαζει 2 επιλογες,ascii και hex....οι υπολοιπες επιλογες ειναι:
Sarandis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 στο 64bit ειναι 5 ascii χαρακτηρες ή 10 hex και στα 128bit 13 και 26 αντιστοιχα.παιξε με ascii καλυτερα
giorgosxristou Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 εχεις βρει το μπελα σου μαζι μου....τιποτα απολυτος,ουτε με hex ουτε με ascii....10 kai 16 χαρακτηρες
Sarandis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Το router σου βρηκε μπελα μαζι μου! Οποτε εχουμε δοκιμασει: διαφορετικο καναλι b&g b&g&n wep64/128bit χωρις encryption μενουν τα wpa, wpa/wpa2, wpa2 Σου ζηταει κωδικο τουλαχιστον οταν πας να συνδεθεις;
giorgosxristou Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 ναι!!!δεν μπορω να πω....κυριος!!ζηταει κωδικο αλλα στο iphone λεει λανθασμενο συνθηματικο ενω το λαπτοπ ζηταει κωδικο τον βαζω και ολα οκ....λες να δοκιμάσω και τα υπολοιπα....????
Sarandis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 κατσε γιατι κατι μου λεει αυτο.μηπως σου εχει αποθηκευμενο το δικτυο στο iphone και παει να μπει με τις παλιες ρυθμισεις;δεν εξηγειται αλλιως.δοκιμασε και με τα υπολοιπα αν δε βαριεσαι γιατι δε βγαζει νοημα αυτο που γινεται!
giorgosxristou Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 κατσε γιατι κατι μου λεει αυτο.μηπως σου εχει αποθηκευμενο το δικτυο στο iphone και παει να μπει με τις παλιες ρυθμισεις;δεν εξηγειται αλλιως.δοκιμασε και με τα υπολοιπα αν δε βαριεσαι γιατι δε βγαζει νοημα αυτο που γινεται! το θεμα ειναι πως το iphone ειναι καινουριο και δεν εχει μπει καν στο δικτυο....πηγα στις ρυθμισεις και δεν εχειεπιλογη forgot this network...θα δοκιμασω και τα υπολοιπα και θα σε ενημερωσω,ευχαριστω και παλι για τον χρονο σου....μια ερωτηση...επειδη οταν το χα ανοικτο διλαδη χωρις κλειδι δεν θα επρεπε να συνδεθει...?το κλειδωμα τι σχεση εχει???(να ξερω και εγω)
Sarandis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 διαφορετικες κωδικοποιησεις ειναι. ελεγα μηπως επεσες σε καμια ασυμβατοτητα μεταξυ κινητου-router.λοιπον, αφου δεις αυτα που ειπαμε προηγουμενως, δες μεσα στο router για mac-filtering, δεν εχω αλλη πιθανη λυση!
giorgosxristou Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 δεν εχει mac filtering,θα κανω καποια στιγμη και τις αλλες μεθοδους αλλα οχι τωρα γιατι το κεφαλι μου ειναι καζανι,θα ενημερωσω παντος τα αποτελεσματα για να ξερουν και αλλοι μην την πατησουν ,και παλι ευχαριστω!!!
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 α.δοκιμασε b mode αν τι για b/g να δουμε αν θα παιξει. β.δοκιμασε αλλο firmware πιο νεο για το ρουτερ αν υπαρχει. γ.οταν βαλεις κωδικο wep πχ H wpa δεν μας πειραζει και σε ρωτησει το κινητο για κωδικο προσεχε κατι.σε καποια κινητα δεν ξερω για το iphone οταν πας να γραψεις κωδικο το πρωτο γραμμα παει και στο γραφει με κεφαλαιο αλλα επειδη στο κανει αστερακι μετα δεν το βλεπεις και ετσι ο κωδικος μπαινει λαθος.δοκιμασε να βαλεις πχ wpa και να βαλεις αριθμο.η βαλε Wep και βαλε 1234512345 η 10 φορες το 1.και πες αν πετυχε.βεβαια με παραξενευει που δεν μπαινει και οταν το εχεις ανοιχτο.αλλα για δοκιμασε και αυτα να δουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.