livaspy Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δηλαδή εσύ θα κάνεις μήνυση επειδή το πλαίσιο και το multirama έκαναν την ίδια έκπτωση την ίδια μέρα (που είναι και η πρώτη μέρα των θερινών εκπτώσεων) και είχες αγοράσει το ίδιο κινητό πριν 3 μέρες σε ακριβότερη τιμή; Ποια θα ήταν για εσένα η σωστή πρακτική; Να μην πέσει ποτέ η τιμή ή να ειδοποιήσουν 30 μέρες νωρίτερα για όποια μείωση; Υ.Γ. Ο λόγος που η τιμή είναι φθηνότερη στο internet από ότι στο φυσικό κατάστημα είναι γιατί το online κατάστημα έχει μικρότερο κόστος οπότε και μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους. 1.Μάλλον δεν με κατάλαβες. 2.Δεν είμαστε σε site αντιπαραθέσεων. 3.Εν κατακλείδι να σου πώ ότι είναι παράνομο κανονικά να πουλάει το ίδιο κατάστημα άλλες τιμές στο internet άλλες στο κατάστημα, είναι εξαπάτηση να σου λέει ότι έχει 16gb εσ. μνήμη και να σου πουλάει 8gb, είναι παράνομο να σου λέει ότι ένα προιόν κάνει 200€ και να σου λένε ότι τελείωσε των 200 έχουμε μόνο των 300...κ.α. 4.Όλα αυτά τα ανεχόμαστε όλοι μας και προπάντων εσύ που με ρωτάς συνέχεια. 5.Είπα για αγωγή έμμεσα αλλά και σε αυτό δεν με καταλαβές, εννοούσα ότι τέτοια πράγματα πρέπει να τα κυνηγάμε και όχι να τους αφήνουμε να κάνουν ότι θέλουνε. 6.Είμαι και εγώ πελάτης και των δύο μεγάλων και έχω αγανακτήσει, ασχολούμε από το 1988 με τους υπολογιστές και τα ηλεκτρονικά αλλά τώρα τελευταία το έχουν ξεφτυλίσει... 7.Η σωστή πρακτική θα ήταν να μην το πούλαγε 600€ αρχικά...!!!!! 8.Δεν έχω πάρει κινητό αλλά με αυτές τις τιμές σίγουρα θα πάρω. 9.Ελπίζω να σε κάλυψα.... Ότι άλλο θές στείλε μου pm...
takjar Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Υ.Γ. Ο λόγος που η τιμή είναι φθηνότερη στο internet από ότι στο φυσικό κατάστημα είναι γιατί το online κατάστημα έχει μικρότερο κόστος οπότε και μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους. δεν ισχύει το επιχείρημα σου για καταστήματα που έχουν και φυσικό κατάστημα και online κατάστημα. Είναι το ίδιο και το αυτό! Και στο πλαίσιο εάν πας και τους ζητήσεις την online τιμή μπορούνε άνετα να στην κάνουνε, εμένα μου το έχουν κάνει αυτό 2-3 φορές, όποτε τους ρωτάω μάλιστα εάν θα μου κάνουνε την web-τιμή μία σταγόνα ιδρώτα τρέχει στο μέτωπό τους. Σε στυλ ωπ μας πιάσανε! Μόνο σε μία περίπτωση μου είπαν ότι δεν θα μου κάνουν web-τιμή διότι το προϊόν ήταν φθηνό και η web-τιμή είχε μικρή διαφορά (55-7=48 ευρώ) με αποτέλεσμα να μου πει "δεν μπορώ να σου κάνω web-τιμή, εξάλλου εάν το παράγγελνες για το σπίτι θα πλήρωνες 3 ευρώ μεταφορικά! Οπότε μία η άλλη". ΕΛΕΟΣ μία ή άλλη!! anyway σε περίπτωση που δεν το ξέρατε έχει πλαίσιο και στο πολυτεχνείο, ο οποίος πουλάει τα πάντα σε web-τιμή επίσημα, απλώς πρέπει να κάνεις τηλεφωνικά ή από κοντά την παραγγελία διότι στο site δεν έχουν βάλει σαν επιλογή παραλαβή από αυτό το κατάστημα.
pittas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Παρα να γκρινιαζετε με το καθε πλαισιο που κατεβαζει εν μια νυκτι 120 ευρω την τιμη, αγοραστε προιοντα απο πιο μικρα μαγαζια που εχουν εξαρχης τις σωστες τιμες. Κι εσεις θα κερδιζετε, και αυτοι που πρεπει να το παρουν, θα το παρουν το μηνυμα. Οσο παει το 90% κι αγοραζει κινητα σαν τα προβατα απο πλαισιο κωτσους και λοιπους βασιλικοτερους του βασιλεως που πουλανε πανακριβα, η αγορα και οι νομοι που τη διεπουν ειναι αυτη που μας αξιζει.
livaspy Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Παρα να γκρινιαζετε με το καθε πλαισιο που κατεβαζει εν μια νυκτι 120 ευρω την τιμη, αγοραστε προιοντα απο πιο μικρα μαγαζια που εχουν εξαρχης τις σωστες τιμες. Κι εσεις θα κερδιζετε, και αυτοι που πρεπει να το παρουν, θα το παρουν το μηνυμα. Οσο παει το 90% κι αγοραζει κινητα σαν τα προβατα απο πλαισιο κωτσους και λοιπους βασιλικοτερους του βασιλεως που πουλανε πανακριβα, η αγορα και οι νομοι που τη διεπουν ειναι αυτη που μας αξιζει. +1
narcotic81 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Ναι απλα τα προιοντα που πουλανε τα μικρα μαγαζια δεν υποστηριζονται παντα απο την επισημη αντιπροσωπεια (βλεπε παραεισαγωγες)..
Ang3losqws Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 469 @ Plaisio kalamarias ποτε το αγορασες απο πλαισιο καλαμαριας φιλε μου?Τωρα?
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Εκθεσιακό; Στο site το έχει 584 πανάκριβο.
opera Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 ποτε το αγορασες απο πλαισιο καλαμαριας φιλε μου?Τωρα? τώρα επέστρεψα Δράμα,την ώρα που πήγα κατά τις 10:00 το είχαν 469 το πήρα αντι για για το Galaxy S που υπολόγιζα αρχικά. του κουτιού είναι το άνοιξα ο ίδιος.
qwerty99 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Αυτά που έχουν σε τέτοιες χαμηλές τιμές, είναι παρα-εισαγωγής ? Eχει πάρει κανείς S2 σε χαμηλή τιμή & δοκίμασε αν δουλεύουν σωστά τα Google Maps & Google Earth (με Cosmote τουλάχιστον) ? Γιατί δεν ξέρω αν λόγω παραεισαγωγής έχουν πρόσθετα προβλήματα με Ελλάδα (αν διαβάσετε στο Android Market θα καταλάβετε).
barman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Εκθεσιακό; Στο site το έχει 584 πανάκριβο. ΔΕΝ ειναι εκθεσιακο φιλε-καινουριο λεμε. Για την ΙΣΤΟΡΙΑ επειδη σιγουρα κανεις δεν ξερει τι πεχτηκε. Η υποθεση εχει ως εξης : Τα καταστηματα Multirama ΧΩΡΙΣ να εχουν παρει εγκριση απο την SAmsung κατεβασαν την τιμη του GS II ( Εμας μας συμφερει αυτο φυσικα). Ακολουθησαν, Saturn-PLAISIO. Χτες που πηγα μια βολτα Saturn και multirama η τιμη ηταν 599Ε (Δηλαδη ανεβασαν την τιμη παλι) Επισης σημερα που περασα απο PLAISIO το ειχαν 469Ε και ΟΧΙ 479Ε που το ειχαν βγαλει σαν προσφορα τα multirama και το Saturn. Οποτε μην λετε οτι εριξαν τις τιμες. Απλα τα multirama καναν ΓΚΑΦΑ και ετσι μας "εκατσε" καλα η φαση εμας τους καταναλωτες διοτι αναγκαστηκαν και οι αλλοι να το ριξουν. Επισης τα κινητα ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
stigmes Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 η τιμη του ανέβηκε ξανα .. τελείωσε η προσφορά , μολις πηρα multirama .. και στο πλαισιο πηγε στα 529 τιμη internet
barman Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 η τιμη του ανέβηκε ξανα .. τελείωσε η προσφορά , μολις πηρα multirama .. και στο πλαισιο πηγε στα 529 τιμη internet Τυχεροι οσοι προλαβαμε !
stigmes Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ελπίζω να μην βγουν όσοι εκραζαν πριν για την έκπτωση να κράζουν τώρα που ανέβηκε ξανά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.