Προς το περιεχόμενο

Windows 7 και μπλε οθονη

Inler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να φτασεις καποιον αριθμο λαθων. Ενα αρκει. Το σταματας και ελεγχεις ενα-ενα.4 ωρο και το καθενα dimm, ειναι το ιδανικο.

Προφανως δεν στο πρωτο error, σταματας.

Δημοσ.

Τελικα εκανα οτι ειπες και μου βγαζει error σε ενα kit...Μολις το εβαλα για ελεγχο μονο του και ξεκιναγα τον υπολογιστη εκανε εναν συνεχομενο ηχο(απο τροφοδοτικο ή μητρικη) και δεν ξεκιναγε καν...Του αλλαξα 2 φορες θεση στα slot και τελικα με τα πολλα μπαινοντας στο τεστ μετα απο 1 λεπτο εβγαλε error...Απο τα υπολοιπα 3Giga ειχα δοκιμασει τα 2 μονα τους και το 1 μονο του για 4 ωρες και λειτουργουσαν κανονικα...Το μεσημερι τα εβαλα και τα 3 μαζι και ολα καλα...Μενει να δουμε στην πραξη(τσαμπα και το format)...Αυτο το χαλασμενο μπορω να το επιστρεψω ειναι αγορασμενο απο Πλαισιο πριν απο 4,5 χρονια περιππου...Εχει εγγυηση ακομα; Νομιζω οτι λεγανε τοτε για εφορου ζωης; Ευχαριστω πολυ για ολα...

• Moderators
Δημοσ.

Εαν εισαι εντος εγγυησης, το γυριζεις στο πλαισιο, εξηγεις τι συμβαινει, το ελεγχουν και παιρνεις καινουριο.

Δημοσ.

Οι συγκεκριμενες ομως δεν υπαρχουν πλεον...Οποτε τι θα παρω; Θα μου κοψουν κανα πιστωτικο 10 ευρω....Ειδα μια αναλογη περιπτωση εδω http://www.insomnia.gr/topic/405277-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%AE-%CF%8C%CF%87%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%88%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BF/....Και εγω τα 2Giga Cellshock(ηθελα να παρω Teamgroup αλλα ειχαν τελειωσει)τα ειχα παρει 229...Οποτε για το 1G που εχει προβλημα τι θα παρω 5ευρω ή μπορω να διεκδικησω το μισο ποσο της αρχικης αγορας; Εξαλλου αν μου δωσουν αλλη μαρκα δεν θα μπορω να τις βαλω πανω σωστα;

• Moderators
Δημοσ.

Εξαλλου αν μου δωσουν αλλη μαρκα δεν θα μπορω να τις βαλω πανω σωστα;

Mπορεις να τις βαλεις.Και λογικα αυτη θα ειναι και η λυση,θα σου δωσουν ram αντιστοιχων δυνατοτητων με αυτες που ειχες αγορασει.

Δημοσ.

Τελικα ενω για μια εβδομαδα ολα δουλευανε καλα με τα 3Giga ξαφνικα στο The Witcher μαυρη οθονη....Επανεκκινηση..Δεν εμπαινε στα Windows ουτε σε Safe mode ουτε repair τιποτα...Βαζω το memtest απο την αρχη errors...Τον κλεινω...αλλαζω θεση στο 1giga ξεκιναω ολα κανονικα...Παιζει να εχουν χαλασει τα slots; Αλλα για πολυ καιρο τα 2 τα ειχα αχρησιμοποιητα...

Δημοσ.

επειδη νομιζω οτι έχεις το ίδιο με μενα,ανοιξε το pc,στο bios πατα το power button(αυτο που το ανοιγεις) για να κλεισει-οχι forced,κλειστον απ'το τροφοδοτικο και αφησε το 15 δευτερα,ανοιξε το κανονικα και δες αν σου βγαλει κατι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...