Προς το περιεχόμενο

Windows 7 και μπλε οθονη

Inler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα το μεσημερι μετα απο περιππου μια ωρα που ο υπολογιστης ηταν αναμενος και εχοντας παιξει 2K11 ξαφνικα τρωει επανεκκινηση και μπλε οθονη....Ξαναμπαινω βαζω να κανει backup τα αρχεια του υπολογιστη μεσα απο το action centre φτανει στο 90 και τρωει restart...Απο τοτε μεχρι τωρα εχω φαει γυρω στις 10...Μπηκα σε safe mode και εκανα uninstall τους drivers(στο κανονικο ετρωγα συνεχεια rebοot) με δυσκολια και με driver sweeper αλλα παλι τιποτα....Εβγαλα το o/c απο το bios της μητρικης(το οποιο το εχω 4 χρονια σε XP και 1 μηνα στα 7)αλλα τιποτα...Με το που ξεκιναω μου αναφερει για σφαλμα και 2 προορισμους:

C\Users\Home\Appdata|Local\Temp\wer-37689-0sys.data.xml

C\Windows\minidump\071411-19546-01.dump

Να αναφερω οτι δεν εχω πειραξει τιποτα εκτος απο κατι ενημερωσεις στις 13 του μηνα: KB2507938/KB2532531/KB2555917...Τι μπορει να φταιει; Να δοκιμασω επαναφορα συστηματος;

Δημοσ.

Παιδια μαλλον κανενας ιος θα ειναι γιατι μπαινω στον mozilla και στον opera και μου πεταει σφαλμα και με το που παταω εξοδος κανει rebbot...Μπαινω και σε safe mode παταω restore αλλα πριν ολοκληρωθει παλι reboot...Να ρωτησω κατι αλλο δεν συμφερει να κανω format να περασω προγραμματα-ενημερωσεις(χωρις παιχνιδια) και να κανω ενα backup(απο action center) ωστε την επομενη φορα να μην ξοδεψω πολυ ωρα για επανεγκατασταση windows;

Δημοσ.

Κάνε αυτο με το bootable memtest που είπε ο φίλος παραπάνω και αν θέλεις να ελέγξεις και για trojan κτλπ ενα scan σε safe mode κατα προτίμηση με το superantispyware και malwarebytes.

Δημοσ.

Παιδια μου εχουν σπασει τα νευρα τοσο καιρο δεν ειχα κανενα προβλημα και τωρα....Απο χθες συνεχεια επανεκκινησεις...Κολλαγε σε Mozilla\Opera\Drivers Ati...Ο windows explorer crashare και επανεκκινουσε...Αποφασιζω να κανω format...2 φορες μπλε οθονη μια στην αρχη και μια αφου εχω σβησει το σκληρο δισκο και εχω περασει το πρωτο σταδιο του install...Τελικα με τα πολλα τα καταφερνω...Αρχιζω βαζω προγραμματα ενημερωσεις τον κλεινω...Τον ανοιγω πριν λιγο συνεχιζω παλι μπλε οθονη(ο windows explorer σταματησε να λειτουργει)..Αν υποθεσουμε οτι δεν φταιει το software απο hardware υποψιαζομαι τις μνημες...Στα xp που ειχα ειχα πανω 2g και αγορασα αλλα 2 εκ των οποιων μου επαιζε μονο το ενα οποτε εβαζα και το αλλα ετρωγα reboot(ειχα 32bit εκδοση)...Στα 7 ξεκινησα με τα 3g δουλευε μια χαρα και μετα εβαλα και το 4o και επαιζε(64bit)..Μεχρι χθες...Σημερα στο format ημουν με τα 3g...Λετε να φταινε αυτα και τωρα με την πολυ ζεστη; Ειναι οι μνημες ικανες για αυτα τα προβληματα ή ειναι κανενας δισκος που τα εχει φτυσει; Παρακαλω βοηθηστε; πως μπορω να τρεξω το memtest για να δω τις μνημες απο safemode και απο που το κατεβαζω; Απο προγραμματα εχω τα ιδια ακριβως στο laptop με 7Profes και δεν εχω κανενα προβλημα..

Δημοσ.

Ποια εκδοση(Pre-Compiled Bootable ISO (.gz)) γιατι εχει πολλες απο οτι βλεπω; Αυτο ειναι μονο για τις μνημες; Και 4 ωρες δεν ειναι πολυ; Αν τα περασω σε stick δεν γινεται;

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-system/windows-7-ultimate-bluescreen-windows-explorer/e4727780-2d39-4024-84fe-6778540e6b80 το ιδιο με μενα....

• Moderators
Δημοσ.

Ποια εκδοση(Pre-Compiled Bootable ISO (.gz)) γιατι εχει πολλες απο οτι βλεπω; Αυτο ειναι μονο για τις μνημες; Και 4 ωρες δεν ειναι πολυ; Αν τα περασω σε stick δεν γινεται;

Kατεβασε το Pre-Compiled Bootable ISO.Nαι μονο για τις μνημες ειναι και οχι, 4 ωρες δεν ειναι πολλες.

Μπορεις να το βαλεις και σε stick,οτι σε βολευει.

http://answers.micro...fe-6778540e6b80 το ιδιο με μενα....

Oπως ειπα και πριν,ελεγξε το hardware σου για αρχη και συνεχιζουμε μετα σε software, εαν χρειαστει.

Δημοσ.

Τωρα θα το βαλω....Για software παντως δεν νομιζω μετα απο format και κατα την διαρκεια του...

θα κλεισει απο μονο του γιατι εχει επιλογη pass% ή θα το κλεισω μονος μου; και τι κοιταω τα errors; Ευχαριστω για την ολη βοηθεια παντως...

• Moderators
Δημοσ.

Δεν θα κλεισει μονο του.Οσο το αφηνεις αυτο θα συνεχιζει.

Στις 4 ωρες και αν δεν εχουν βγει errors (θα το καταλαβεις απο τις κοκκινες γραμμες που θα γραφουν error σε περιπτωση που εμφανιστουν), εισαι οκ απο μνημες και μπορεις να πατησεις Esc για να κλεισεις το memtest.

Δημοσ.

Μετα απο 90 λεπτα εχω ενα pass και 830 errors... τι σημαινει και που θα ξερω ποιο kit εχει το προβλημα; Και σημαινει οτι οι μνημες εχουν προβλημα ή κατι δεν κολλαει καλα στην συνδεση τους με την μητρικη; Συγνωμη που ρωταω τοσα πολλα αλλα δεν ειμαι και πολυ ειδικος και μεχρι τωρα δεν ειχα συναντησει τετοια προβληματα...

• Moderators
Δημοσ.

Ακυρωσε το τεστ,προφανως κατι παιζει με τις μνημες.Επομενο βημα ειναι να βρεις σε ποιο dimm μνημης ειναι το προβλημα (ή σε ποιο slot)

Oποτε ξεκινας τις δοκιμες, με την ιδια διαδικασια.Βαλε ενα μονο dimm και το περνας απο memtest.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...