Προς το περιεχόμενο

SONY Vaio PCG-391L , VGN-FZ283BN

johnyb98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω δύο ερωτήσεις σχετικά με το SONY Vaio PCG-391L , VGN-FZ283BN (μιλάμε για W7 Ultimate 32-bit):

1. Το video chipset είναι το nVIDIA GeForce 8400M GT (G86M). Πηγαίνω στο site της nVIDIA

http://www.nvidia.com/object/notebook-win7-winvista-275.33-whql-driver.html

και είμαι έτοιμος για download. Κάτω χαμηλά όμως, στη λίστα με τα Sony Vaio που υποστηρίζει ο driver, αν κατάλαβα καλά, το δικό μου εξαιρείται. Τί να κάνω; Να τον περάσω τον driver;

2. Σχετικά με την κάμερα:

Στο site της Sony

http://esupport.sony.com/US/perl/swu-list.pl?mdl=VGNFZ283BN&SelectOS=48

εγκαθιστώ τον driver της κάμερας και όλα ok. Το software για την κάμερα είναι ένα s/w που κάνει ρυθμίσεις στην κάμερα και δεν την ανάβει για να βλέπεις, όπως όλα τα s/w pc cameras. Κάνω κάτι λάθος; Κάποια βοήθεια;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!

Δημοσ.

Κάτω χαμηλά όμως, στη λίστα με τα Sony Vaio που υποστηρίζει ο driver, αν κατάλαβα καλά, το δικό μου εξαιρείται. Τί να κάνω; Να τον περάσω τον driver;

Πήγαινε εδώ και κάνε κλικ στο κουμπί DOWNLOAD NOW. Θα φορτώσει ένα browser add-on τύπου ActiveX (αν είσαι με Internet Explorer) ή Java (αν είσαι σε άλλον browser και έχεις το Java Runtime εγκατεστημένο), το οποίο θα ελέγξει το chip γραφικών σου (το Product ID του βασικά), θα το αντιπαραβάλλει με τα Product IDs που υποστηρίζει ο επίσημος driver της NVIDIA και θα σε ενημερώσει αν υποστηρίζεται ή όχι το δικό σου.

Αν όχι, όπως υπονοεί η υποσημείωση που ανέφερες, και δε σου κάνει ο driver που δίνει η Sony στο site της, υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Δες αυτό.

εγκαθιστώ τον driver της κάμερας και όλα ok. Το software για την κάμερα είναι ένα s/w που κάνει ρυθμίσεις στην κάμερα και δεν την ανάβει για να βλέπεις, όπως όλα τα s/w pc cameras. Κάνω κάτι λάθος; Κάποια βοήθεια;

Δε γνωρίζω αν το συγκεκριμένο software που δίνει η Sony είναι όντως ολοκληρωμένη λύση ή περιέχει μόνο τον driver. Δεν έχεις κάποιο άλλο software που να εκμεταλλεύεται webcam για να δοκιμάσεις αν παίζει σωστά η κάμερα; Π.χ. βιντεοκλήση σε MSN με τον Windows Live Messenger ή κάτι παρόμοιο;

Δημοσ.

μονο τον driver δινει η σονυ στο site της για καμερα.το προεγκατεστημενο προγραμμα ειναι το arcsoft σε μενα αλλα εκανα καθαρη εγκατασταση win 7 περασα τον driver και κανω κανονικα βιντεοκλησεις.οσο για αν θελω να κανω εγγραφη απο την καμερα την κανω με το corel video studio

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...