MitsakosGR Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους, Έχω μία static class σε C# μέσα στην οποία έχω ένα τεράστιο String[][]. Αυτό που θέλω να κάνω είναι με κάποιο τρόπο να πάω μόνο αυτό το String σε ξεχωριστό αρχείο ώστε να μην το έχω μέσα στην Class και με μπερδεύει. Προσπαθώ να αποφύγω την λύση του να φτιάξω μία άλλη class στο αρχείο μόνο και μόνο για να έχω εκεί το String και να το περάσω σαν παράμετρο στην αρχική. Γίνεται κάτι τέτοιο στην C#;
defacer Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δε χρειάζεται να μπλεχτείς με παραμέτρους. Θα μπορούσες απλά να φτιάξεις μια καινούρια internal class π.χ. SomethingCore και απλά μέσα από την class Something που ήδη έχεις να το κάνεις access ως π.χ. SomethingCore.MyStringConstant. Παρόλα αυτά αν θέλεις οπωσδήποτε να αποφύγεις μια επιπλέον class, μπορείς να κάνεις την class σου partial. Για παράδειγμα, στο MyClass.cs θα έχεις >partial static class MyClass { void Foo() {} } και στο π.χ. MyClass.Constants.cs θα έχεις >partial static class MyClass { private static readonly string MyString = "...."; }
MitsakosGR Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Παρόλα αυτά αν θέλεις οπωσδήποτε να αποφύγεις μια επιπλέον class, μπορείς να κάνεις την class σου partial. Για παράδειγμα, στο MyClass.cs θα έχεις >partial static class MyClass { void Foo() {} } και στο π.χ. MyClass.Constants.cs θα έχεις >partial static class MyClass { private static readonly string MyString = "...."; } Ακριβώς κάτι τέτοιο έψαχνα, ευχαριστώ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.