Προς το περιεχόμενο

S478 Win7 Bsod

APsD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εχω ενα μηχάνημα το οποίο το εφτιαχνα καιρο απο διαφορα μεταχειρισμένα υλικά που εβρισκα γυρω γυρω.

ΤΟ πρόβλημα είναι οτι προσπαθω να κανω εγκατάσταση τα windows 7 32bit και μου βγάζει BSOD ακριβως αφου τελειώσει η εγκατάσταση οταν κανει το restart για να bootαρει και να μπει στα windows. Απο εκει κ μετα το BSOD φεύγει μονο του μετα απο ελαχιστο χρόνο και κανει restart το μηχανημα. Με ρωτάει να μπει σε safe mode, του λεω να bootάρει κανονικα και πάλι τα ίδια. (BSOD και restart). Το BSOD που δίνει ειναι αυτό:

img0199fc.jpg

(Οσο πρόλαβα να τραβήξω)

Τo Pc αποτελείται απο:

PSU: Chieftec 450 watt

Mobo: ASUS P4C800-E

CPU: Intel Pentium 4 Extreme Edition 3.4 GHz SL7CH

Ram: 4 x kvr400x64c3a/1g

HDD: WD Raptor 10000rpm 80gb

Fan: Thermaltake Big Typhoon

GPU: HIS HD 4670 IceQ Native HDMI 1GB (128bit) DDR3 AGP

DVD: LG DVD-RW IDE

Και ενα βίντεο απο αυτο που κάνει:

http://www.youtube.com/watch?v=K1xS3RkJnbs

*Ελεγξα και θερμοκρασίες στο bios και μου φαίνονται φυσιολογικές..

Και μια φωτο απο το pc:

img0198to.jpg

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Mαλιστα. Κανε και το clear που σου ειπα απο πανω να μου φυγει η περιεργεια (και να σε αγγαρεψω να σεταρεις το bios παλι :P )

Δημοσ.

Ελεος και παλι ελεος!! Αυτο δεν το περιμενα ομολογω!!

ΔΟΥΛΕΨΕ!!!

Εκανα clear το bios και δουλεψε ρολόι!!

Απιστευτο:P Τοσο απλο (τι mlks είμαι ανοιξα ολοκληρο thread, video, photos κλπ:P)

Ευχαριστώ πολυ Saradis για τη λυση και filip123go για τη προσπάθεια!!

Επειδη ξανασεταρα το bios απο την αρχη προσεκτικά πιστεύω οτι το πρόβλημα ήταν στην επιλογή USB Legacy η οποία την είχα κανει Enable. Αυτη τη φορά ομως είναι η μόνη φορά που την αφησα στο Auto. Και είναι και η μόνη επιλογή που δεν πείραξα αυτη τη φορά στο bios. Ολα τα αλλα τα εκανα όπως και την προηγούμενη. Αρα 99% ήταν αυτό. Ευχαριστώ παρα πολυ!!!

* Επίσης μολις bootαρε εβλαγε "Windows has recovered from an unexpected shutdown" κατι τέτοιο και απο κατω εγραφε αυτα:

Problem signature:

Problem Event Name: BlueScreen

OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1

Locale ID: 1032

Additional information about the problem:

BCCode: 100000ea

BCP1: 8514AC88

BCP2: 8514DC28

BCP3: 85114888

BCP4: 00000001

OS Version: 6_1_7601

Service Pack: 1_0

Product: 256_1

Files that help describe the problem:

C:\Windows\Minidump\071411-45875-01.dmp

C:\Users\Dynamite\AppData\Local\Temp\WER-321140-0.sysdata.xml

Read our privacy statement online:

http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:

C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

Δημοσ.

Φιλε τωρα που σε βρήκα μπορείς να με βοηθήσεις και σε κατι αλλο?

Σχετικά με τους drivers της gpu.

Το επίσημο site είναι αυτό.

Απ οτι καταλαβαίνω πρέπει να βάλω το εβδομο (7) και μετα το πέμπτο (5)?

Η να βάλω απο το site της ΑΤΙ αυτό που απ'οτι καταλαβαίνω ειναι πιο καινούριοι?

Τι λες?

Δημοσ.

προτιμω απο την amd κατευθειαν για ψυχολογικους λογους. Για τους 11.6 εχω διαβασει διαφορα σκαλωματα, οποτε βλεποντας και κανοντας!

και αυτο μετα αν εχεις θεμα

Δημοσ.

Τελικα εχω θεμα με το pc:(

Αυτο που εχει παθει τωρα ειναι οτι κολλαει το συμπαν σε ανυποπτο χρόνο. Σε οποιαδηποτε στιγμη οτι και να κανεις καποια στιγμη κολλαει το ποντικι, το πληκτρολογιο ολα και πρεπει να πατησω reset. Εκανα format παλι (αν και δεν ειχα βαλει τπτ και τα ιδια). Το pc κολλησε στο πρώτο boot (το είχα αφήσει idle και οταν το είδα ηταν κολλημένο) ακομα και πριν περάσω drivers της καρτας γραφικών. Εκανα reset εβαλα drivers της καρτας γραφικών (αυτούς που δίνει το site της κάρτας, αλλα πριν 1 format είχα βαλει τους 11.6 και παλι εκανε τα ιδια), εβαλα codecs, αρχισα να βάζω progs, firefox, winrar, office κλασικα πράγματα ολα ρολόι, μετα απο 5 λεπτα παω να ανοιξω το cpuz και ενω φόρτωνε κολλησε το συμπαν παλι. Ακίνητο ποντικι, και ουτε ctrl alt delete να δουλεύει ουτε τπτ. Κλείσιμο απο το κουμπι μεχρι να κατεβει καμια ιδεα γιατι με κουρασε το ρημαδι. 5 format εχω κανει και καμια 10αρια clear bios.

Δεν ξερω αν βοηθάει αλλα θα πω και τα εξης. Η μητρική μου κανει μερικες βλακείες. Για παραδειγμα εβαζα να bootαρει απο το cd (1st boot device) και 2 τον σκληρό και δεν το επαιρνε με τπτ. Παταγα save and exit και αυτο πηγαινε να bootαρει απο τον σκληρό. Ξαναμπαίνω bios και το είχε γυρίσει μονο του στο να bootαρει απο το σκληρό. Σιγουρα δεν εκανα λαθος στο Save and exit γιατι ειχα κανει και αλλες αλλαγες πχ disable το floppy και αυτες τις είχε κρατήσει. Επρεπε να κανω 2-3 clear bios και να σετάρω αλλες τόσες το bios να bootαρει απο το cd μέχρι να το κρατήσει. Επισεις σε καποιες φάσεις την ωρα που μπουταρε πεταγε ενα "CPU FAN ERROR" ισως γιατι το cpu fan γυρνάει 1300 στροφές και το εχει με κοκκινο στο Hardware monitor οπως θα δείτε και στο βιντεο (στο δευτερο λεπτο και μετα) στο πρώτο post. Παρολα αυτα εγω εκανα clear bios γιατι προσπαθούσα να το κανω να μπουτάρει απο το cd και μετα δεν το εβγαζε. Μετα ξαναεκανα clear το bios γιατι δεν ενιωθε να bootαρει απο το cd και το ξαναεβγαλε (το cpu fan error). Μετα ξανα clear bios και δεν το εβγαλε.. κ.ο.κ.

Αστα να πάνε δλδ ηθελα να φτιάξω ενα oldschool τερατακι και μου έχει σπάσει τα νευρα.

help guyzz

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...