Προς το περιεχόμενο

Απορίες σχετικά με MEGUI ( ζητάω )

smeek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολη την κοινοτητα του insomnia . ξερω πως στην ερωτηση μου καπου θα υπαρχει αυτο που ζηταω απλα μιας και εκανα αναζητηση με keyword megui και βγηκαν τουλαχιστον 130 θεματα που ηταν αδυνατο να τα ψαξω ενα προς ενα γιατι δεν ξερω απο πιο να αρχισω και δεν ειμαι και ο καλυτερος σχετικα με τις ορολογιες κλπ. anyway ας μπουμε στο ψητο. θα ηθελα να μαθω πως μπορω με το megui να βαλω αρχεια *avi , *mp4 και *mkv και υποτιτλους φτιαγμενους απο aegisub ωστε να κανω το γνωστο encoding . θα ηθελα πανω σε αυτο να μαθω ποιος ειναι ο καλυτερος τυπος αρχειου που δινει καλυτερη ποιοτητα με την μικροτερη χωρητικοτητα. ( ακουσα πως ειναι τα matroska files *mkv ) και πως καταφερνουμε να βγαλουμε το αρχειο αυτο. αυτα απο μενα . θα ημουν ικανοποιημενος αν μου βαζατε καποια link απο τα θεματα του forum μας σχετικα με αυτο που ζηταω ή και καποιο link απο βιντεο τονιζοντας μου και καποια πραγματα που εσεις θεωρειτε σημαντικα αν σας διευκολυνει καλυτερα. ξερω πως δεν εισαστε υποχρεωμενοι να με βοηθησετε αλλα χρειαζομαι πολυ την βοηθεια σας μιας και εδω εισαστε ολοι πααααρα πολυ ψαγμενοι ελπιζω να βρω αυτο που θελω. ευχαριστω για τον χρονο σας και θα περιμενω τις απαντησεις σας. :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

Υπάρχει ένα HOWTO άρθρο για το MeGUI στο Insomnia Wiki.

Το είχα γράψει πριν αρκετό καιρό και δεν το έχω επικαιροποιήσει πρόσφατα, αλλά τα περισσότερα που αναφέρονται εκεί πρέπει να ισχύουν ακόμη καθώς δεν έχουν γίνει συνταρακτικές αλλαγές στο πρόγραμμα από τότε. Εννοείται πως ορισμένες αρχές, γενικές συμβουλές και καλές πρακτικές κωδικοποίησης video ισχύουν ακόμη και τώρα ως έχουν.

Ρίξε του μια ματιά, ίσως λυθούν αρκετές από τις απορίες σου σχετικά με το πρόγραμμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...