Προς το περιεχόμενο

Ολική καταστροφή αυτοκινήτου και αποζημίωση

yiannis72

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανα 2χιλιαρο

Ελπίζω να πέσεις έξω.Σύμφωνα με αυτά που έχουν ειπωθεί μέχρι τώρα και με δεδομένο ότι το ίδιο αυτοκίνητο πουλιέται σαν μεταχειρισμένο από 3200 εως 3700,το ποσό που λες φαντάζει λίγο μικρό.

Θα δούμε.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ελπίζω να πέσεις έξω.Σύμφωνα με αυτά που έχουν ειπωθεί μέχρι τώρα και με δεδομένο ότι το ίδιο αυτοκίνητο πουλιέται σαν μεταχειρισμένο από 3200 εως 3700,το ποσό που λες φαντάζει λίγο μικρό.

Θα δούμε.

Κι εγω το ελπίζω αλλα φορντ φοκους του 03,σε ολικη καταστροφή πηρε 2,5 χιλιάδες(ισως λιγότερα)

Δημοσ.

Κανα 2χιλιαρο

+1

Η στανταρ τιμη ειναι 3500 συζητησημη οποτε με 3χιλιαρο παιρνεις ενα καλο αρα η ασφαλιστικη θα δωσει 2000 βαρια 2500 ευρω.

Δημοσ.

Μια λυση ειναι να αρνηθεις την αποζημειση και να πας δικαστικα.θα παρεις πιο πολλα αλλα το ποτε ...αγνωστο.Σε αυτο παατνε οι ασφαλειες και κοβουν πιο πολλα απο οτι αξιζει το αυτοκινητο.

Δημοσ.

ως αποζημιωση παιρνεις τα λεφτα της αξιας του αυτοκινητου - τα λεφτα που θα παρεις απο τα ανταλλακτικα που θα επιβιωσουν και θα πουλησεις

Δημοσ.

Δεν γινεται να το πουλησεις ως ανταλλακτικα τη στιγμη που θα σου δωσει αποζημιωση η ασφαλιστικη.Το παιρνει αυτη.

Δημοσ.

ως αποζημιωση παιρνεις τα λεφτα της αξιας του αυτοκινητου - τα λεφτα που θα παρεις απο τα ανταλλακτικα που θα επιβιωσουν και θα πουλησεις

Έναν μαντρά πάντως που ρώτησα χθες,μου είπε θα το αγοράσει 500€ με την προϋπόθεση ότι δουλεύει η μηχανή.Δε μου φάνηκε και πολύ λογικό.Θα ρωτήσω και αλλού.

Δεν γινεται να το πουλησεις ως ανταλλακτικα τη στιγμη που θα σου δωσει αποζημιωση η ασφαλιστικη.Το παιρνει αυτη.

Την ίδια εντύπωση είχα κι εγώ αλλά μέχρι τώρα σε όποιον το έχω πει με έχει διαβεβαιώσει ότι το αυτοκινήτο μετά την αποζημίωση παραμένει στην κατοχή του ιδιοκτήτη.

Δημοσ.

Έναν μαντρά πάντως που ρώτησα χθες,μου είπε θα το αγοράσει 500€ με την προϋπόθεση ότι δουλεύει η μηχανή.Δε μου φάνηκε και πολύ λογικό.Θα ρωτήσω και αλλού.

Την ίδια εντύπωση είχα κι εγώ αλλά μέχρι τώρα σε όποιον το έχω πει με έχει διαβεβαιώσει ότι το αυτοκινήτο μετά την αποζημίωση παραμένει στην κατοχή του ιδιοκτήτη.

αυτοκίνητο τρακαρισμένο= φτηνότερο κι απο ενα καλο ποδήλατο.

Μπορεις να βαλεις φωτο του οχηματος;

Δημοσ.

Παράλογη δε μου φάνηκε η τιμή αλλά η προϋπόθεση να δουλεύει η μηχανή.

Φωτογραφίες δεν έχω ακόμα αλλά είναι πιθανό να μου τις στείλουν ίσως και σήμερα.Αν τις πάρω θα τις ποστάρω.

Δημοσ.

Παράλογη δε μου φάνηκε η τιμή αλλά η προϋπόθεση να δουλεύει η μηχανή.

Φωτογραφίες δεν έχω ακόμα αλλά είναι πιθανό να μου τις στείλουν ίσως και σήμερα.Αν τις πάρω θα τις ποστάρω.

γιαυτο σου ειπα να βαλεις φωτο,ισως θελει να κανει κοπτοραπτικη.

Δημοσ.

οι πορτες/πορτ μπαγκαζ ανοιγουν?η οροφη ειναι ισια?

φιλος τρακαρε ενα αυτοκινητο polo 2 χρονων.του το βγαλαν ολικη μιας και ειχε μικτη ασφαλεια.πειρε σχετικα καλα λεφτα οταν το εδωσε στην ασφαλιστικη.

το αυτοκινητο κυκλοφορει στο δρομο με καμμια 30αρια χιλιαδες km λιγοτερα και μαλιστα ειπαν οτι το επισκευασε-πουλησε η αντ/πεια σε μαντρα:P

το παραπανω μιας και ειναι παλιο δεν τους συμφερει για τετοια κολπα αλλα πες μας αυριο ποσα της εδωσαν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...