Προς το περιεχόμενο

Απίστευτα μεγάλος Θόρυβος με την stock ψήκτρα του Phenom II X4 955

S0ker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

Ας πούμε ανάμεσα στην λύση της Η60 και στα παρακάτω που κυμαίνονται περίπου στα ίδια λεφτά, τι θα πρότεινες;

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809155

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650224

(Α οκ με πρόλαβες....σε ευχαριστώ)

Δημοσ.

Θα σου πω κάτι κοιτάς μία ψύχτρα η οποία είναι για o/c καθαρά. Την Noctua την είχα και την πουλάω για να πάω σε υδρόψυξη.

Το λοιπόν έχω λόγο να σου πω πάρε Noctua. Και μάλιστα πουλάω την πιο μεγάλη από αυτή που κοιτάς. Αλλά δε σου κάνει και είναι αμαρτία...

Δες την απο πάνω πρόταση που είναι και πιο οικονομική και πιο κοντά στο τι ζητάς...

Δημοσ.

λοιπόν μετά απο τις πολύτιμες συμβουλές της Karmen αγόρασα την corsair A70.

Πραγματικά στο θέμα του θορύβου δεν έχω κανένα πρόβλημα, με τα βίας ακούγεται.

Οι θερμοκρασίες που μου δίνει όμως είναι περίπου ίδιες με αυτές που έδινε η stock ψύκτρα, όταν ανοίγω τον υπολογιστή είναι κάπου στους 42 C και μετά απο καμιά ώρα χρήσης κατά την οποία άνοιγα και άφηνα ανοιχτά διάφορα προγράμματα πάει 43-45 C.

Αυτα συμβαίνουν σε δωμάτιο χωρίς A/C και αρκετά ζεστό.

Δημοσ.

Αν έχει τοποθετηθεί σωστά και λέω αν γιατί μου λες ότι έχεις ίδιες θερμοκρασίες με τη μαμά, τότε θα φανεί η διαφορά σε full load με κανένα Intel burn test. Κάνε και υπομονή να κάτσει και λίγο η πάστα.

Πάντως 42 και αρκετά ζεστό δωμάτιο καλά είσαι...

btw την Α50 πήρες ή την Α70;

Δημοσ.

την Α70 πήρα, εντάξει και με την Α50 έκανα την δουλειά μου αλλά με 10 ευρώ διαφορά δεν μπόρεσα να αντισταθω :)

Είναι πάντως πολύ τέρας, έχει κλείσει όλο το κουτί.

Δημοσ.

χαχαχαχα οκ σωστός τότε... Καλορίζικη και καλοδούλευτη... Ανέβασε και λίγο τον επεξεργαστή μωρέ δεν θα πάθει τίποτα :P

Δημοσ.

μια επισημανση, δεν αρκει μια καλη ψυκτρα για να κρυωνει ο CPU. πρεπει να εχεις και καλο-καθαρο airflow στο κουτι σου!!

κανε ενα συμμαζεμα σε καλωδια, αν δεν εχεις κανει..!!!

και μην περιμενεις καμια (αερο)ψυκτρα να σε κατεβασει κατω απο την ατμοσφαιρικη θερμοκρασια! εκτος και βαλεις το πισι σε ψυγειο.....!!! :-D :-D

Δημοσ.

η αλήθεια είναι οτι αν και τα καλώδια είναι μαζεμένα το μέγεθος της ίδιας της ψύκτρας σίγουρα θα επηρεάζει το air flow.

Βέβαια η θερμοκρασία είναι σε καλά επίπεδα οπότε δεν με απασχολεί και τόσο.

Κάρμεν αρχίζω και μπαίνω στον πειρασμό :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...