Προς το περιεχόμενο

Format σε φορητό υπολογιστή;

EfiR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,επειδή είμαι τελείως άσχετη με τους υπολογιστές ξέρει κάποιος πώς μπορώ να κάνω format στο λαπτοπ μου;πρώτη φορά θα του κάνω,αλλά δεν είναι καινούργιος.Πριν τον είχαν άλλοι και του είχαν ξανακάνει.Το μοντέλο είναι TOSHIBA SATELLITE L300.Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω ένα cd που μου είπαν ότι χρειάζεται.Τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Αφού δε γνωρίζεις τη διαδικασία καλύτερα να το δώσεις σε κάποιον που να ξέρει. Είναι δύσκολο να δωθούν οδηγίες μέσω forum για format, πόσο μάλλον όταν δεν έχεις τα recovery CDs.

Παιδιά καλησπέρα,επειδή είμαι τελείως άσχετη με τους υπολογιστές ξέρει κάποιος πώς μπορώ να κάνω format στο λαπτοπ μου;πρώτη φορά θα του κάνω,αλλά δεν είναι καινούργιος.Πριν τον είχαν άλλοι και του είχαν ξανακάνει.Το μοντέλο είναι TOSHIBA SATELLITE L300.Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω ένα cd που μου είπαν ότι χρειάζεται.Τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Ορισμένα Toshiba σου δίνουν την δυνατότητα να φτιάξεις recovery με το πρόγραμμα "Toshiba recovery Creator"

Αν και μπορεί το μοντέλο σου να μην το έχει επειδή είναι παλιό.

Για φορματ δεν θα σου το συνιστούσα γιατί αν δεν έχεις κάποιες βασικές γνώσεις θα μπερδέψεις.

Πάρε ένα τηλ. στην ideal (ή σε ένα άλλο service point της Toshiba) και ζήτα τους ευγενικά να φτιάξουν ένα αντίγραφο των Recovery. Καλό είναι να έχεις πρόχειρο τον υπολογιστή σου γιατί θα σου ζητήσουν model number ή serial number.

Δημοσ.

Τι λειτουργικο συστημα εχει επανω;

Αν εχει vista, θες να πας στα 7 ή θες παλι vista;

Έχω vista τώρα.Μπορώ να το κάνω xp;

Επίσης βρήκα και ένα DVD που λέει ότι είναι αποκατάστασης.Αυτό είναι το λεγόμενο recovery;

Δημοσ.

ναι αυτό είναι το cd, αλλά αν θέλεις να αλλάξεις λειτουργικό καλύτερα να κάνεις μια επίσκεψη σε κάποιον ειδικό

Δημοσ.

ναι αυτό είναι το cd, αλλά αν θέλεις να αλλάξεις λειτουργικό καλύτερα να κάνεις μια επίσκεψη σε κάποιον ειδικό

Ο ειδικος βεβαια θα σου παρει το λιγοτερο 40 ευρω και βαλε..

Αν βρεις δισκακι απο xp (απο καποιον φιλο σου πχ), ειναι ευκολη η διαδικασια μετα..

Και εγω απο το youtube εμαθα.. :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...