Προς το περιεχόμενο

Εφαρμογή Android για εύρεση "κλειδιών" WPA,WEP ;

alexiadi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, αναζητώ κάποια εφαρμογή σε Android που επιτρέπει την εύρεση "κλειδιών"-κωδικών, σε WIFI router. Τα θέλω για προσωπική χρήση, και για να δοκιμάσω την ασφάλεια των κλειδιών που χρησιμοποιώ σε 2 router που έχω στο σπίτι.. Χρησιμοποιεί κάποιος κανένα τέτοιο δωρεάν πρόγραμμα; Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόνο πρόγραμμα που υπολογίζει τα default keys απο μερικές μάρκες router, όπως thomson dlink και μερικά άλλα.

Το πρώτο νομίζω και το πιο γνωστό είναι το Penetrate. Υπάρχει ίσως και ένα άλλο.

Για γενικό σπάσιμο κλειδιών, wpa αποκλείεται να βγει στο κοντινό μέλλον, και ακόμα και για wep δεν υπάρχει. Τουλάχιστον με τις εξελίξεις που παρακολούθησα τελευταία, έχει κανα δίμηνο όμως. Αλλά το θεωρώ τελείως απίθανο.

• 1 χρόνο αργότερα...

Greek WPA finder στην τελευταία του έκδοση, 3.4 είναι πολύ καλό... Το penetrate δεν το δοκίμασα, αλλά αυτό που σου είπα έχει πολύ μεγάλα ποσοστά επιτυχίας με πολλά router...

• Like 2

• 2 μήνες μετά...

Greek WPA finder στην τελευταία του έκδοση, 3.4 είναι πολύ καλό... Το penetrate δεν το δοκίμασα, αλλά αυτό που σου είπα έχει πολύ μεγάλα ποσοστά επιτυχίας με πολλά router...

Το βρισκω κ το κατεβαζω αλλλα μετα την εγκατασταση βγαζει μηνυμα οτι η περιοδοσ δοκιμης εληξε

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Το νεο apk δεν κατεβενει πως μπορουμε να το βρουμε?

Κατεβαίνει κανονικά....Απλά φτιάξε ένα λογαριασμό στο 4shared.com, συνδέσου και κατέβασε από την επιλογή free download.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...