Προς το περιεχόμενο

Ελληνοκυπριακές εταιρίες

spinello82

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Γνωρίζει κανένας εταιρίες που να έχουν παραρτήματα τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Κύπρο (πέρα από τράπεζες που γνωρίζω ήδη) ? Θα με ενδιέφεραν ναυτιλιακές ή γενικότερα όποια άλλη εταιρία μπορείτε να σκεφτείτε. Ή έστω πείτε μου αν ξέρετε πού θα μπορούσα να ψάξω για να βρω τέτοιου είδους εταιρίες.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

H Cyta θα ήταν όντως μία καλή περίπτωση..Μόνο που δούλευα παλιότερα εκεί και έφυγα για κάποια άλλη δουλειά, οπότε δεν νομίζω να με υποδεχτούν ξανά με ανοιχτές αγκάλες :)

Το θέμα είναι ότι θα ήθελα να πάω να μείνω μόνιμα Κύπρο, αλλά ψάχνω εταιρίες που να έχουν παράρτημα και στην Ελλάδα, σε περίπτωση που θέλω να γυρίσω πίσω, να έχω μία πιθανότητα να με στείλουν πίσω..

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι θα ήθελα να πάω να μείνω μόνιμα Κύπρο, αλλά ψάχνω εταιρίες που να έχουν παράρτημα και στην Ελλάδα, σε περίπτωση που θέλω να γυρίσω πίσω, να έχω μία πιθανότητα να με στείλουν πίσω..

Δεδομενων των καταστασεων σε Ελλαδα και Κυπρο σχετικα με την αγορα εργασιας/ανεργια κλπ, καλα θα ηταν να αναθεωρησεις λιγο τις προτεραιοτητες σου στην αναζητηση εργασιας.

Ειναι γενικα δυσκολο να βρεις δουλεια.

Ακομα πιο δυσκολο ειναι να βρεις δουλεια πανω σε ενα πολυ συγκεκριμενο (και μικρο στην αγορα εργασιας απο πλευρας θεσεων) αντικειμενο, τα ναυτιλιακα.

Και πολλαπλασιαζεις τις παραπανω δυσκολιες, αν στα παραπανω θετεις ΚΑΙ προυποθεση η εταιρεια να εχει παραρτηματα και σε Ελλαδα και σε Κυπρο.

Δημοσ.

Δεδομενων των καταστασεων σε Ελλαδα και Κυπρο σχετικα με την αγορα εργασιας/ανεργια κλπ, καλα θα ηταν να αναθεωρησεις λιγο τις προτεραιοτητες σου στην αναζητηση εργασιας.

Ειναι γενικα δυσκολο να βρεις δουλεια.

Ακομα πιο δυσκολο ειναι να βρεις δουλεια πανω σε ενα πολυ συγκεκριμενο (και μικρο στην αγορα εργασιας απο πλευρας θεσεων) αντικειμενο, τα ναυτιλιακα.

Και πολλαπλασιαζεις τις παραπανω δυσκολιες, αν στα παραπανω θετεις ΚΑΙ προυποθεση η εταιρεια να εχει παραρτηματα και σε Ελλαδα και σε Κυπρο.

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου.Αλλά λόγω της γλώσσας, λόγω του ότι έχω παρέες εκεί, η Κύπρος είναι η πρώτη μου επιλογή..

Απλά επειδή δεν με πιέζει κάτι να φύγω άμεσα (έχω δουλειά εδώ), θέλω να το ψάξω λίγο καλύτερα..Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εύκολο, έστω και σε λίγους μήνες να βρω δουλειά στν Κύπρο, δεδομένης της γενικότερης κρίσης..Αλλά θέλω να το ψάξω λίγο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...