8anos94 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 πως να της ανεβασω? οταν ανοιγει κανει σαν τρελω μετα πευτεουν οι στροφες ......
Sarandis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 πες μου τη μητρικη σου να δουμε. περιμενε και την karmen να ριξει καμια ιδεα!
karmen1983 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Η τρομερή και φοβερή ιδέα μου είναι να πιάσει να βγάλει την ψύχτρα την οποία μάλλον δεν έχει βάλει καλά και να πάρει καμιά άλλη να βάλει + ενα ανεμιστήρα μπροστά να βάζει και έναν πίσω να βγάζει... Ροή αέρα δεν έχει μέσα στο κουτί. Αν έχει και καμιά θερμοκρασία δωματίου 30 χέσ# μέσα Πολυχρόνη που δε γίναμε ευζώνοι
Sarandis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 λοιπον επειτα απο ψαξιμο στο manual της μητρικης δε λεει καπου πως ανεβαινουν οι στροφες, πανε με τον αισθητηρα προφανως.Κανε τα απο πανω και βλεπουμε!
8anos94 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 για πες πως θα αφξησω στροφες λιγο να το δοκιμασω μια να δω πως γινεται
antonl Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Καλό θα ναι να φτιάξεις τις θερμοκρασίες αλλά δεν σημαίνει ότι αυτές προκαλούν τα όποια προβλήματα έχεις. Αυτή τη στιγμή είναι κι εγώ με cpu ~idle @59C & GPU idle @63C με 32C θερμοκρασία δωματίου και ποτέ δε δημιούργησαν πρόβλημα. Ναι έχουμε διαφορετικό hardware αλλά σε κάθε περίπτωση οι θερμοκρασίες που αναφέρεις απέχουν πολύ απ το να χαρακτηριστούν υπερβολικές και αιτία προβλημάτων.
TheELF Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Καλό θα ναι να φτιάξεις τις θερμοκρασίες αλλά δεν σημαίνει ότι αυτές προκαλούν τα όποια προβλήματα έχεις. Αυτή τη στιγμή είναι κι εγώ με cpu ~idle @59C & GPU idle @63C με 32C θερμοκρασία δωματίου και ποτέ δε δημιούργησαν πρόβλημα. Ναι έχουμε διαφορετικό hardware αλλά σε κάθε περίπτωση οι θερμοκρασίες που αναφέρεις απέχουν πολύ απ το να χαρακτηριστούν υπερβολικές και αιτία προβλημάτων. Εσύ είσαι 59°C idle στο bios ή στα windows; Γιατί αν έχουμε 60° στο bios στα windows να μην έχουμε άνετα καμιά 70°(στην τύχη το λέω αλλά φαντάζομαι θα είναι ποιο ψηλή από αυτήν στο bios) ;
antonl Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 @^: Στα windows. Οι θερμοκρασίες στο BIOS δεν είναι σε idle αλλά σε μερικό load.
8anos94 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 παιδια εβαλα τα ubundu χωρις κανενα προβλημα ολα καλα αλλα τα drivers πως τα κανω instal οεο?
TheELF Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 @^: Στα windows. Οι θερμοκρασίες στο BIOS δεν είναι σε idle αλλά σε μερικό load. Δεν διαφωνώ σε αυτό αλλά στα windows δεν θα έχει παραπάνω load από ότι στο bios;
antonl Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Στο (συγκεκριμένο) BIOS, σε διπύρηνο τουλάχιστον, το load το θυμάμαι χοντρικά κάπου ~30-50%. Αν βρω link θα postάρω.
SPANK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 παιδια εβαλα τα ubundu χωρις κανενα προβλημα ολα καλα αλλα τα drivers πως τα κανω instal οεο? Ειδικά στο ubuntu πλέον οι περισσότεροι drivers μπαίνουν αυτόματα. Τι δεν σου λειτουργεί εσένα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.