Προς το περιεχόμενο

format σε σκληρω

8anos94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα καλοδια νταξει δεν ειναι πολυ μπαχαλο αλλα απο σκονη οχι πριν 3-4 μερες το καθαρισα?(το dvd ουτε που το αγγιαξα ομως )

ουτε ενα ανεμιστηρακι μονο ενα μικρο αυτο σχεδιο εχβ βαλει απο κατο απο την καρτα γραφικων χαχαχα

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τα καλοδια νταξει δεν ειναι πολυ μπαχαλο αλλα απο σκονη οχι πριν 3-4 μερες το καθαρισα?(το dvd ουτε που το αγγιαξα ομως )

Το DVD τι σχέση έχει;

Τα προβλήματα αρχίσανε μετά το καθάρισμα;

Α και πως το καθάρισες;

ουτε ενα ανεμιστηρακι μονο ενα μικρο αυτο σχεδιο εχβ βαλει απο κατο απο την καρτα γραφικων χαχαχα

Μουαχαχα θέλω φώτο :P

Και εσύ ανεμιστήρια

Δημοσ.

το καθαρισμα το εκανα μπας και αλαξει κατα αλαξα παστα gva kai cpu σκονη τη ευγαλα με πινελακη αμα βαλω τον ανεμιστηρα τον μεγαλο που μας βαζει αερα το καλοκερε με ανοικτο καπακι να συμαδευει cpu k gva κανουμαι τπτ η ....

Υ.Γ. η εικονα ερχεται το βραδυ χαχααχ

Δημοσ.

Ωραία τα άλλαξες αυτά... Ερωτήσεις...

1) Το έχεις ξανακάνει;

2) Η ψύχτρα του επεξεργαστή πατάει καλά;

Αναμένω την φώτο

Δημοσ.

1)η προτη μου φορα

2)ναι παταει καλα

θα βαλω παγακια και θα ξανακαω φορματ αυτο θα πει απεγνοσμενος αχ0α0χα0χα0χα0χ0αχ0α

Δημοσ.

1)η προτη μου φορα

2)ναι παταει καλα

θα βαλω παγακια και θα ξανακαω φορματ αυτο θα πει απεγνοσμενος αχ0α0χα0χα0χα0χ0αχ0α

Ωραία επειδή ήταν η πρώτη σου φορά ίσως χρειαστεί να το ξανακάνεις. Δεν ξέρω καν πόση πάστα έβαλας και λες ότι άλλαξες και στη κάρτα γραφικών αν κατάλαβα καλά...

Μαζί με τη φώτο από το κουτί που έχω περιέργεια να δω, προσπάθησε να μπεις στο bios Και να τραβήξεις μία γρήγορη φώτο με το κινητό σου με τις θερμοκρασίες και μετά ή θα τον κλείσεις εσύ ή θα κλείσει μόνος του... :P

Η ψύχτρα ειναι αυτή με την οποία ήρθε ο επεξεργαστής σου μαζί ε;

Δημοσ.

20110714204252.jpg

δεν ειναι η υπογραφη ειναι το παλιο μου και το εχει παρει ο αερφος μου κοιτα και την παντεντα απο κατο χα0χ0α0χ

Δημοσ.

Ντάξει παλεύονται τα καλώδια αλλά με 3-4 δεματικά θα έκανες καλύτερη δουλειά... Δεν έδωσες φώτο από Bios με θερμοκρασίες όμως ή έστω να μας πεις...

Μόνο ο κάτω ανεμιστήρας ο πράσινος υπάρχει; Ανεμιστήρα πάνω ή πίσω να βγάζει αέρα δεν έχεις; Επίσης χαμηλά μπροστά (στα δεξιά) πρέπει να έχει θέση για ανεμιστήρα...

Δες τις θερμοκρασίες σου και πες μας έστω τι είδες αν δεν προλάβεις να τραβήξεις φώτο. Προς το παρόν μας ενδιαφέρει αυτό και μετά οι ανεμιστήρες σου. Ασε ανοικτό το πλαινό καπάκι και μπες στο Bios

Δημοσ.

Ρε μεγάλε :P

Δε θέλω να δω πως είναι το Bios σου :lol:

Θέλω να πας στο Monitoring να μου πεις τις θερμοκρασίες που λέει :P

Δημοσ.

20110714225521.jpg

ναι εχει δικο της ανεμηστηρα

βασικα δεν κληνει καν μπενω στα bios κανονικα

Δημοσ.

Βασικα παθαινεις εγκαυμα εκει μεσα. Παντα ετσι σου δουλευε; 1000 στροφες στο cpu fan ειναι λιγες μου φαινεται...

Edit: απο Intel max θερμοκρασια ειναι 72 βαθμοι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...