8anos94 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Πως να κανω φορματ χωρις να ανοιξω το pc γιατι υοαρχουν προβληματα θερμοκρασιας
filip123go Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μπορείς να τον βγάλεις και να τον βαλεις σε άλλο pc..! Μόνο για να τον φορμάρεις όμως... Τα windows πρέπει να περαστούν στο pc στο οποίο θα δουλέψουν...
SPANK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Ενοείς να κάνεις format και να περάσεις τα windows χωρίς να ανοίξεις τον υπολογιστή σου ? Μπορείς να κάνεις τον σκληρό σου δίσκο εξωτερικό να τον βάλεις σε ενα laptop να κάνεις format και να περάσεις τα windows αλλα δεν θα δουλεύει στο pc που θα το βάλεις μετά λόγω οτι οταν έβαλες τα windows το hardware ηταν αλλο απο το υπάρχον που έχει το pc σου Οταν λές πρόβλημα με θερμοκρασίες ποιο είναι το πρόβλημα ακριβώς σβήνει το pc δεν κάνει καν boot με την cpu την κάρτ γραφικών με τι έχεις πρόβλημα γίνε λίγο πιο ξεκάθαρος. Επίσης μπες στο bios αν δεν μπορείς να μπεις στα windows και πες μας τι θερμοκρασίες έχεις.
8anos94 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 το προβλημα ειναι οτι βγαζει η cpu 50- 55 και gva 60-70 σε idle εεε πιστευω ειναι προβλημα βασικα το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οταν παω να κανω φορματ ακομα και τα ubundu για να καθαρισω το σκληρω κανει επαννεκηνηση
Dbzakias2 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Πως να κανω φορματ χωρις να ανοιξω το pc γιατι υοαρχουν προβληματα θερμοκρασιας για το φορματ δεν χρειαζεται να ανοιξεις το (κουτι απο οτι καταλαβα) του υπολογιστη σου!
TheELF Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Αν δεν φτιάξεις το πρόβλημα με της θερμοκρασίες δεν σε βοηθάει το format.
SPANK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Φίλε μου οι θερμοκρασίες που αναφέρεις δεν ειναι ιδιέτερα υψηλές για την εποχή του καλοκαιριού και αναμένεται και ανέβει και αλλο η θερμοκρασία.Αυτο που σου προτείνω ειναι να ανοίξεις το κουτί σου να το καθαρίσεις απο σκόνες κτλπ και συμαζέψεις λίγο τα καλώδια στο εσωτερικό. Απο εκει και πέρα μπορείς να βγάλεις την ψύκτρα του επεξεργαστή και να βάλεις καινούργια πάστα. Επίσης να φανταστώ οτι έχεις την ψύκτρα της μάνας του ?
8anos94 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 τι να του βαλω πανω? δηλαδη και cpy k gva για να πιανω εστω cpy 30-50 και gva 40-60 σε idle?
karmen1983 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 τι να του βαλω πανω? δηλαδη και cpy k gva για να πιανω εστω cpy 30-50 και gva 40-60 σε idle? 8ano Μπορείς να ανεβάσεις μία φώτο να δούμε πως είναι μέσα το κουτί σου και τα τριγύρω;
karmen1983 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 να κανω κανα bios updade? ΟΧΙ Τίτλοι θεμάτων γραμμένοι με κεφαλαία δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε μικρούς χαρακτήρες.
8anos94 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 παντος αποτι εχω δει δεν το κανει μονο σε updade οποτε φορτονει κατι για πολη ωρα και περνει πολες στροφες τοτε τσουπ restart.......... να δοκιμασω να βγαλω τις ram καρτα γραφικων και να το κανω?
karmen1983 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 παντος αποτι εχω δει δεν το κανει μονο σε updade οποτε φορτονει κατι για πολη ωρα και περνει πολες στροφες τοτε τσουπ restart.......... Ναι επειδή έχει καλοκαιριάσει είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Και επειδή κάτι υποψιάζομαι θέλω αν μπορείς να ανεβάσεις μία φώτο απο το εσωτερικό του κουτιού όπως είπα και πιο πάνω. Μπορείς; να δοκιμασω να βγαλω τις ram καρτα γραφικων και να το κανω? Σου είπα όχι στο Bios update. Κάτι σου ζήτησα αν μπορείς να το κάνεις θα ήτανε καλό...
8anos94 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 κατα τις 9-10 το βραδυ θα μπορω γιατι δεν ειμαι σπιτι εσυ τι υποψιαζεσαι??
karmen1983 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 κατα τις 9-10 το βραδυ θα μπορω γιατι δεν ειμαι σπιτι εσυ τι υποψιαζεσαι?? Μπάχαλο από καλώδια και μπάχαλο από σκόνη υποψιάζομαι... Ανέβασε μία φώτο όταν πας σπίτι και πες μας πόσους ανεμιστήρες έχεις στο κουτί και σε τι διάταξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.