Προς το περιεχόμενο

Ποιο από τα 5?

georginos1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.Vodafone 858 Smart

2.LG P350 Optimus Me

3.Samsung Galaxy 3

4.Samsung S5570 Galaxy Mini

5.LG E900 Optimus 7

Ποιο από τα 5 κινητα να πάρω..

Το 5ο ειναι windows phone.. Αξίζει σε σύγκριση με το android? Δωρεάν εφαρμογές υπάρχουν και στα 2? Επίσης αν πάρω πχ το Lg με windows phone

υπάρχει τροπος να περάσω πανω το android?

Δημοσ.

ΤΟ ξέρω εκτός απο το ideos... Από αυτα τα 5...

παρε το ideos! αν θες μια εναλλακτικη παρε το optimus 7 μονο που εχει windows mobile και δεν νομιζω οτι μπορεις να βαλεις android!

Δημοσ.

Το 4ο το εχω εγω :wub: και μπορω να πω πως εκτος την λιγο χειροτερη οθονη σε συγκριση με το ΜΕΓΑΛΟ Gallaxy S2 ειναι κορυφη για τα λεφτα του.. B) και στο LG δεν μπορεις να βαλεις Android

Δημοσ.

Το 4ο το εχω εγω :wub: και μπορω να πω πως εκτος την λιγο χειροτερη οθονη σε συγκριση με το ΜΕΓΑΛΟ Gallaxy S2 ειναι κορυφη για τα λεφτα του.. B) και στο LG δεν μπορεις να βαλεις Android

Οταν το πηρες είχε μεσα καλώδιο σύνδεσης με τον υπολογιστή? Γιατι διαβαζω οτι δεν εχει.. Πως συνδέετε με το pc? Με micro-usb?

Δημοσ.

Οταν το πηρες είχε μεσα καλώδιο σύνδεσης με τον υπολογιστή? Γιατι διαβαζω οτι δεν εχει.. Πως συνδέετε με το pc? Με micro-usb?

Και καλωδιο micro usb για συνδεση με τον υπολογιστη και 2gb μνημης καρτα μεσα. Θυρα εχει mcro usb οπως και φορτιστη. Το πηρα απο την Wind με επιδοτηση. Εχει Android 2.2.3 πανω και περιμενω την oficial 2.3 απο την Samsung Hellas.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...