D3xter Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Γεια σας παιδες,καλως σας βρηκα.Ψαχνομαι να αγορασω ενα custom made pc γιατι το παλιο μου αρχισε να βγαζει προβληματα.Προτιμώ την αγορα ενος pc φτιαγμενου απο το καταστημα καθως θα το παρω με δοσεις οποτε η παραγγελια απο πολλα μαγαζια ειναι δυσκολη.Καταρχας δεν πολυεχω ασχοληθει με το θεμα οποτε ειμαι λιγακι noobas αρα καθε προταση με αιτιολογηση θα βοηθουσε πολυ.Λοιπόν, το pc το θέλω για multitasking,gaming,office οχι δηλαδη τιποτα τρελο για επεξεργασιες video και λοιπα,αλλα καλο συστημα να με βγαλει 2-3 χρονια.Ακουω λοιπον προτασεις αλλα και αν νομιζετε οτι πρεπει να περιμενω για πτωση τιμων και νεους επεξαργαστες η οτιδηποτε να το πειτε για να μην κλαιω τα λεφτα μου αν γινει κατι απο τα δυο.Τέλος εχω αυτην την τηλεόραση Link οποτε θα μπορουσα να την βαλω και ως οθονη pc ωστε να boostarω τα υπολοιπα οσο γινεται.Link.
Dbzakias2 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Καλωσορισες! επειδη καθε μερα ανοιγουν πολλα ιδια θεματα καλο θα ηταν να εκανες και καμια αναζητηση αλλα απο τη στιγμη που εισαι νεο μελος θα μαθεις σιγα σιγα http://www.insomnia.gr/topic/413833-gaming-pc-setup/page__view__findpost__p__4147165 βαλε πιο φτηνο κουτι και φθηνοτερο cooler Και εισαι μια χαρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.