gavros10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Έλα, έλα. Find the differences. ωχ, ελεηνο χαχαχαχαχαα δεν το ειχα προσεξει χαχαχαχααχχαχαα
panos_chem Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 20 Ιουλίου 2011 - Μήνυμα ή θέμα σχετικό με πειρατικό υλικό Κρυμμένο από parsifal, 20 Ιουλίου 2011 - Μήνυμα ή θέμα σχετικό με πειρατικό υλικό Καλημέρα, παιδιά!! Χθες έβαλα να παίξω το συγκεκριμένο παιχνίδι του θέματος και με το σύστημα της υπογραφής μου σέρνεται! laggαρει συνεχώς και έχω αρκετά πεσμένα frames! Εννοείται μου το έφερε ο θείος skindrow αλλά γιατί μ@λ@κιζετ@ι το παιχνίδι έτσι?????? Με το προηγούμενο δεν είχα κανένα πρόβλημα. Οι drivers οι τελευταίοι είναι και στις default ρυθμίσεις!! Το έχει βάλει κανένας σας να το παίξει? Αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα με εμένα? Ευχαριστώ πολύ!!!
panos_chem Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από Hal9000, 20 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Hal9000, 20 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Τελικά έφταιγε το ηλίθιο crack των skidrow, αυτό το αρχείο που ονομάζεται paul.dll, οπότε ΜΗΝ το χρησιμοποιήσετε!!! Κατέβασα και χρησιμοποιώ τώρα το crack των RELOADED εάν επιτρέπεται επισυνάπτω και το link να το κατεβάσετε!!! Και τώρα το παιχνίδι δουλεύει σφεντόνα!!!! http://1337x.org/torrent/221943/Harry-Potter-and-The-Deathly-Hallows-Part-2-Proper-RELOADED-Crack-Only/
doutsos13 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 πολύ ωραίο το παιχνίδι μπορούσε να είναι και καλύτερο βέβαια αλλά δεν πειράζει anyway ffs τι 5 ώρες gameplay γράφανε όλοι 3 ώρες non-stop και το τερμάτισα !
Dbzakias2 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 πολύ ωραίο το παιχνίδι μπορούσε να είναι και καλύτερο βέβαια αλλά δεν πειράζει anyway ffs τι 5 ώρες gameplay γράφανε όλοι 3 ώρες non-stop και το τερμάτισα ! οντως πολυ μικρο το παιχνιδι αλλα και πολυ καλο! εγω κόλλησα στο τελος που τρεχεις απο τον voldemort!
doutsos13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 ναι όντως βλακεία έχασα 2 φορές μέχρι να καταλάβω τη έπρεπε να κάνω γιατί δεν είχα διαβάσει ότι έπρεπε να ρίχνεις πάνω στα αντικείμενα επίσης είχα κολλήσει και εκεί με την Ερμιόνη στην κάμαρα με τα μυστικά και το νερό που σε κυνήγαγε..
Dbzakias2 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 ναι όντως βλακεία έχασα 2 φορές μέχρι να καταλάβω τη έπρεπε να κάνω γιατί δεν είχα διαβάσει ότι έπρεπε να ρίχνεις πάνω στα αντικείμενα επίσης είχα κολλήσει και εκεί με την Ερμιόνη στην κάμαρα με τα μυστικά και το νερό που σε κυνήγαγε.. ευκολο ηταν με το νερο! τα αλλα με τη φωτια και με τον βολντεμορτ ηταν παλουκια!
devilfish Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 εγω δεν εχω καταλαβει εκει στην φωτια που σε κυνηγαει ποτε πρεπει να πατησω το skill κοιταω προς τα αντικειμενα που πεφτουν...παταω ενα κλικ να κανει το μαγικο αλλα οποτε θυμηθει θα το κανει τι κανω λαθος?? μηπως θελει συνεχομενα ή πολλες φορες να το παταω???
spurakos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 εγω μια φορα το παταω και κομπλε..αλλα πρεπει να ειναι μακρια σου για να πετυχει
Dbzakias2 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 εγω δεν εχω καταλαβει εκει στην φωτια που σε κυνηγαει ποτε πρεπει να πατησω το skill κοιταω προς τα αντικειμενα που πεφτουν...παταω ενα κλικ να κανει το μαγικο αλλα οποτε θυμηθει θα το κανει τι κανω λαθος?? μηπως θελει συνεχομενα ή πολλες φορες να το παταω??? που και που παει ο δρακος πανω σε μια στιβα (πυργο) με πραγματα και οταν βαραει εκει πεταγονται κατι πραγματα! τοτε μπαινει σε λιγο slow motion και αμα δεις θα σου εχει πανω 2-3 πραγματα (που πεταχτηκαν) λιγο μπλε το οποια βαρας! παντως το καλυτερο harry potter game ηταν το order of the phoenix!
devilfish Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 ειχα καταλαβει ποια αντικειμενα βαραω απλα πατουσα το κλικ και δεν βαρουσε....τελικα με λιγη τυχη την περασα...μετα σε μια ωρα τελιωσε και το παιχνιδι ευχαριστω και τους δυο για την βοηθεια σας παντως
Dbzakias2 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 ειχα καταλαβει ποια αντικειμενα βαραω απλα πατουσα το κλικ και δεν βαρουσε....τελικα με λιγη τυχη την περασα...μετα σε μια ωρα τελιωσε και το παιχνιδι ευχαριστω και τους δυο για την βοηθεια σας παντως φιλε μου πως να φαω τον ξερεις-ποιον; οταν με κυνηγάει βαραω ολα τα αντικείμενα αλλα καποτε σταματαω και ερχεται και με τρωει!
spurakos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 προσπαθησε να μν κολλασ πουθενα και χτυπα οτι βρεισ μπροστα σου.εγω εριχνα και σε αυτον αν και δν ξερω αν τ εκανε τπτ
devilfish Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 χαχα στον ξερεις-ποιον που σε κυνηγαει δεν ξερω αν ειναι bug του παιχνιδιου αλλα εμενα 2 φορες σταματησε να περπαταει λιγο πριν τελειώσει η πιστα μονο αντικειμενα αν βαρας περνιεται ανετα απλα καποιες φορες σαν κολαει και πρεπει να ξανα πατησεις για να προχωρήσει μπροστα :S αντε καλη τυχη μετα εχει ωραιες πιστες
doutsos13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 ρε σεις δεν την παλεύουμε, εγώ το πέρασα με την 1η στο τέλος με τον Βόλντ όταν κατάλαβα οτι έπρεπε να ρίχνω αντικείμενα και αυτό με την φωτια εύκολο ήταν στο νερό μ είχε βγει η πίστη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.