Dbzakias2 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Οπως ξερετε κυκλοφόρησε επίσημα και το videogame της ταινιας Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2. αυτη τη στιγμη μου το φερνει ο θειος οποτε θα μπορεσω να μοιραστω μαζι σας τις εμπειρίες μου σε λιγη ωρα! Το μονο που ελπιζω ειναι το συγκεκριμενο παιχνιδι να μην εχει καμια απολυτως σχεση με το Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 1 που ηταν περισσοτερο fps ακομα και απο το Call of Duty! επισης ευχομαι να υποστηριζει περισσοτερα gamepads και να εχει τελεια γραφικα! @chill οχι δεν εμφανιζεται τοπλες η Ερμιονη!
doutsos13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 @chill οχι δεν εμφανιζεται τοπλες η Ερμιονη! O.O damn.. anyway επειδή μου τ φέρνει και εμένα ο θείος εδώ και 1 ώρα θα ανεβάσω και εγώ τα σχόλια/ παρατηρήσεις μου!
Dbzakias2 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 O.O damn.. anyway επειδή μου τ φέρνει και εμένα ο θείος εδώ και 1 ώρα θα ανεβάσω και εγώ τα σχόλια/ παρατηρήσεις μου! εγω τωρα θα τραβήξω gameplay να ανεβασω εδω...
gavros10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 κανενα παιχνιδι harry potter δεν ηταν ωραιο και φανταζομαι οτι ουτε αυτο θα ειναι
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Σχεδόν κανενα παιχνιδι βασισμένο σε ταινία δεν ηταν καλό και φανταζομαι οτι ουτε αυτο θα ειναι Fixed. (ελληνικά)
gavros10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Fixed. (ελληνικά) συγνωμη ουτε που το προσεξα πανε μονα τους τα δαχτυλα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δεν λέω για τυπογραφικό λάθος.
gavros10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δεν λέω για τυπογραφικό λάθος. ναι, ουτε εγω λεω για τυπογραφικο λαθος απο οτι καταλαβα μετα το harry potter συνεχιζα και εγραφα αγγλικα, νομιζω
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 ναι, ουτε εγω λεω για τυπογραφικο λαθος απο οτι καταλαβα μετα το harry potter συνεχιζα και εγραφα αγγλικα, νομιζω ... Άλλαξα αυτό που έγραψες σε πιο σωστό / κλασσικό quote. Το ελληνικά το έγραψα επειδή γράφοντας σκέτο "fixed", κάνει το forum να νομίζει πως γράφω greeklish.
spurakos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 το harry potter 6 ηταν ωραιο παιχνιδακι.ενταξει το 7 part 1 ηταν λιγο μαπα επειδη αλλαξαν το στυλ του παιχνιδιου
Pro9070 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Και εμενα μου το φερνει ο Θειος αλλα αργει πολυ ρε παιδι μου
gavros10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 ... Άλλαξα αυτό που έγραψες σε πιο σωστό / κλασσικό quote. Το ελληνικά το έγραψα επειδή γράφοντας σκέτο "fixed", κάνει το forum να νομίζει πως γράφω greeklish. δεν καταλαβα τι αλλαξες τελικα αλλα δεν πειραζει τελειο το εκανες
giorgos147 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Έλα, έλα. Find the differences. κανενα παιχνιδι harry potter δεν ηταν ωραιο και φανταζομαι οτι ουτε αυτο θα ειναι Σχεδόν κανενα παιχνιδι βασισμένο σε ταινία δεν ηταν καλό και φανταζομαι οτι ουτε αυτο θα ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.