Προς το περιεχόμενο

Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2

Dbzakias2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως ξερετε κυκλοφόρησε επίσημα και το videogame της ταινιας Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2. αυτη τη στιγμη μου το φερνει ο θειος οποτε θα μπορεσω να μοιραστω μαζι σας τις εμπειρίες μου σε λιγη ωρα! Το μονο που ελπιζω ειναι το συγκεκριμενο παιχνιδι να μην εχει καμια απολυτως σχεση με το Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 1 που ηταν περισσοτερο fps ακομα και απο το Call of Duty! :shock: επισης ευχομαι να υποστηριζει περισσοτερα gamepads και να εχει τελεια γραφικα! :mrgreen:

@chill οχι δεν εμφανιζεται τοπλες η Ερμιονη! :mrgreen:

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
@chill οχι δεν εμφανιζεται τοπλες η Ερμιονη!

O.O damn..

anyway επειδή μου τ φέρνει και εμένα ο θείος εδώ και 1 ώρα θα ανεβάσω και εγώ τα σχόλια/ παρατηρήσεις μου!

Δημοσ.

O.O damn..

anyway επειδή μου τ φέρνει και εμένα ο θείος εδώ και 1 ώρα θα ανεβάσω και εγώ τα σχόλια/ παρατηρήσεις μου!

εγω τωρα θα τραβήξω gameplay να ανεβασω εδω...

Δημοσ.

Δεν λέω για τυπογραφικό λάθος. :P

ναι, ουτε εγω λεω για τυπογραφικο λαθος

απο οτι καταλαβα μετα το harry potter συνεχιζα και εγραφα αγγλικα, νομιζω

• Moderators
Δημοσ.

ναι, ουτε εγω λεω για τυπογραφικο λαθος

απο οτι καταλαβα μετα το harry potter συνεχιζα και εγραφα αγγλικα, νομιζω

...

Άλλαξα αυτό που έγραψες σε πιο σωστό / κλασσικό quote.

Το ελληνικά το έγραψα επειδή γράφοντας σκέτο "fixed", κάνει το forum να νομίζει πως γράφω greeklish.

Δημοσ.

...

Άλλαξα αυτό που έγραψες σε πιο σωστό / κλασσικό quote.

Το ελληνικά το έγραψα επειδή γράφοντας σκέτο "fixed", κάνει το forum να νομίζει πως γράφω greeklish.

δεν καταλαβα τι αλλαξες τελικα αλλα δεν πειραζει

τελειο το εκανες :)

Δημοσ.

Έλα, έλα. Find the differences.

κανενα παιχνιδι harry potter δεν ηταν ωραιο και φανταζομαι οτι ουτε αυτο θα ειναι

Σχεδόν κανενα παιχνιδι βασισμένο σε ταινία δεν ηταν καλό και φανταζομαι οτι ουτε αυτο θα ειναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...