oldnew Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Ξέχασα να βάλω το "2" Το htc sencation. Για να ειμαι ηλικρινης δε μου αρέσει. Ούτε σαν οθόνη, ούτε επεξεργαστής, μνημη κλπ. Αλλα το software από τη μανα του είναι ποιο απροβλημάτιστο, για οποίον δε θέλει να πειράξει τίποτα..
ILIOS Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Ξέχασα να βάλω το "2" Το htc sencation. Για να ειμαι ηλικρινης δε μου αρέσει. Ούτε σαν οθόνη, ούτε επεξεργαστής, μνημη κλπ. Αλλα το software από τη μανα του είναι ποιο απροβλημάτιστο, για οποίον δε θέλει να πειράξει τίποτα.. Αν καταλαβα καλα ομως προτεινεις το GALAXY2 μεταξυ των επιλογων μου ;
nikoskon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Αν καταλαβα καλα ομως προτεινεις το GALAXY2 μεταξυ των επιλογων μου ; Galaxy S2.
oldnew Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Αν καταλαβα καλα ομως προτεινεις το GALAXY2 μεταξυ των επιλογων μου ; Για να το εχω αγοράσει (μετα από παρα πολυ ψαξιμο, δεν το πειρα στην τύχη) εννοείται ότι το θεωρώ καλύτερό. Τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες. Εμένα δε με ενδιέφερε καθόλου το software της samsung. Ούτε αν θα εχω αναβαθμησεις κατευθυαν από τη google τύπου nexus. Έτσι και αλλιώς θα έβαζα custom rom. Αντίθετα με ενδιέφερε το hardware, η ποιότητα κατασκευης, η επεξεργαστική ισχυ. Η ποιότητα οθόνης σε όλα τα επίπεδα, η μνημη, οι drivers της samsung, το πως δηλαδη όλα αυτά συνεργάζονται μεταξύ τους και τι αποτέλεσμά έχουν. Σε αυτά το συγκεκριμενο είναι σήμερα η κορυφή. Υπερθερμανσεις, προβληματάκια software κλπ ο έμπειρος χρήστης θα τα εξαλείψει σχεδόν εντελώς. Όπως και πολυτέλειες τύπου sence (το πολυ επιτυχημένο ui των htc), τα φτιάχνεις και στο galaxy 2. Από την άλλη όταν δεν έχεις εμπειρία, όρεξη για πειράγματα κλπ, μπορεί να προτειμησεις το χειρότερό hardware του htc, που είναι όμως ποιο ολοκληρομενο σαν software. Και πάλι δίκιο θα έχεις. Γι αυτό πουλάνε και τα 2 , είναι τι θες..
ILIOS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Kαλημερα ολη μερα σε ολη τη παρεα Μια τελευταια ερωτηση θα ηθελα να κανω. Μεταξυ του SAMSUNG S2 και LG OPTIMUS 3D Τι θα διαλεγατε και γιατι. Ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας.
oldnew Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Kαλημερα ολη μερα σε ολη τη παρεα Μια τελευταια ερωτηση θα ηθελα να κανω. Μεταξυ του SAMSUNG S2 και LG OPTIMUS 3D Τι θα διαλεγατε και γιατι. Ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας. Υπάρχει αυτό http://www.insomnia.gr/topic/414475-optimus-3d/page__pid__4158687#entry4158687 που ουσιαστικά είναι σύγκρισή ανάμεσα στα 2..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.