Προς το περιεχόμενο

Επιλογή κινητού....ζητούνται γνώμες...

ILIOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχαχχα... Σωστός! Χωρίς να ξέρω για το Galaxy II την έχω πάθει έτσι με το Ν900... Ναι μεν του έβγαζα το λάδι όλη την ώρα αλλά και πάλι δεν μπορούσα να το αφήσω :P...

Ο,τι και να πάρεις να σου φτάνει η μπαταρία αλλιώς είναι ΌΛΑ για πέταμα.

(Offtopic παράκρουση αλλά θυμήθηκα τα δικά μου :P)...

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μαζί με το SGS II πάρε και μια μπαλαντέζα 25μετρη για να έχεις ελευθερία κινήσεων με το φορτιστή.Εναλλακτικά αγοράζεις 3-4 μπαταρίες :lol:

Αν δεν το πειράξεις, μάλλον δίκιο έχεις. Με custom rom, τα πράγματά αλλάζουν εντελώς παντως..

android.png

Δημοσ.

Το android στο video είναι γεμάτο notifications και ποιός ξέρει πόσα ανοικτά processes...

Το iOS 5 είναι beta έκδοσης.

Όσο για το Blackberry δεν περίμενα να τα πάει καλύτερα.

Δεν το βρίσκω και τόσο αντικειμενικό comparison.

Δημοσ.

Δηλαδή για τι διαφορά αυτονομίας μιλάμε;

Δεν το εχω μετρήσει για να σου δώσω νούμερα, αλλα αν θα έπρεπε να πω ένα νούμερο, θα έλεγα x2 Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι πρώτα το φόρτιζα 2-3 φορές τη μερα, και τώρα το φορτηζω κάθε βραδύ. Δε θέλω τίποτα καλυτερο. Κάποια μεσημέρια που μπορεί να σερφαρω και 2 ώρες από το κινητό, το εχω συνδεόμενο στο φορτιστη οπότε μου μενει μπαταρια. Γενικά με πολυ χρήση βγάζει μερα. Αυτό που είναι μετρήσιμο και μπορω να πω είναι πόσες ώρες βγάζει με αναμμένη την οθόνη. 4.5-5 ώρες. Συγκρινε αυτό το νούμερο με αλλα κινητά, και βγάλει συμπέρασμά αν είναι καλο ή κακο. Το να σου γραψω ότι εχω βγάλει και 18ωρες δεν έχει νόημά, γιατί δεν ξέρεις με πόση χρήση έβγαλα τόσες ώρες.

android.png

Δημοσ.

Το android στο video είναι γεμάτο notifications και ποιός ξέρει πόσα ανοικτά processes...

Το iOS 5 είναι beta έκδοσης.

Όσο για το Blackberry δεν περίμενα να τα πάει καλύτερα.

Δεν το βρίσκω και τόσο αντικειμενικό comparison.

μα και το mango beta ειναι :rolleyes:

Δημοσ.

Από θερμοκρασία η μπαταρία πως τα πάει; Έχω ακούσει οτι υπάρχει θέμα...Ιδιαίτερα με το GPS στο on

Αν διάβασες τι εγραφα όταν το πηρα, κάποιες φορές εψηνες αυγα.. :) Κυρίως στο μεταλλικό της κάμερας. Παντως κάτι δεν πήγαινέ καλα και συνέβαινε αυτό. Σε αντίθεση με τους περισσότερούς που θα μπαινανε στα φόρουμ για να θάψουν το κινητό, εγώ έκατσα και το έψαξα με διάφορές εφαρμογές. Κάποιες διεργασίες μένανε ανοιχτές και ρίχνανε μπαταριά αλλα και ανέβαζαν θερμοκρασίες.

Anyway, με άλλη rom δεν εχω πλέον τέτοια προβλήματά και η συσκευή δουλεύει υποδειγματικά. Κάποιες φορές ζεστενεται λίγο, αλλα πολυ ποιο νορμάλ. Το συνήθισα και λίγο, και ούτε που ασχολούμαι.. Παιδιά κακα τα ψέματα, όλα τα 2πυρινα όταν δουλέψουν στο φουλ για ωρα κάποια θερμοκρασία θα βγάλουν, και θα έχουν και κατανάλωσή. Δεν είναι κάτι για να φοβάσαι. Έχουν σχεδιαστεί να αντέχουν έτσι. Κάποτε ειχα το wm htc diamond 1. Το θυμάται κανένας; Ζεματαγε αλλα δεν έπαθε ποτε κάτι. Μη ξεχνάς ότι το κινητό είναι πολυ λεπτό. Πραγματικά αν το δεις πως το εχω κανει θα το ζηλεψεις. Με αρκετά μεγαλύτερη ψευδοαναλυση, ώστε να χωράνε 6 εικονίδια ανα γραμμή, 10δες βελτιώσεις, φυσικά αλλο launch, εικονίδια, lock screen κλπ το κινητό πραγματικά έχει δειξει τι μπορεί να κανει, και ποσο εκπληκτικό hardware έχει.

Δεν ξέρω πόσοι έχουν την όρεξη και τις γνώσεις να το κάνουν έτσι.

Edit. Για το gps που έγραφες, δε ζεστενεται ιδιαίτερα.

sc20110715152802.jpg

Δημοσ.

Το 428 τι ειναι?

Το δικο μου optimus ειναι πιο ομορφο παντως το ui QQ :D

Σε αυτα τα χρηματα παντως το galaxy s2 ειναι μονοδρομος. Το hd μην το κοιτας καθολου

post-125862-0-41851400-1310735544_thumb.png

• Moderators
Δημοσ.

Οldnew αν βγαλεις και το live wallpaper και βαλεις κατι σε plain black ή γενικα σκουρο (και στατικο) να δεις πως θα αυξησεις ακομα περισσοτερο την διαρκεια της μπαταριας :)

Δημοσ.

Οldnew αν βγαλεις και το live wallpaper και βαλεις κατι σε plain black ή γενικα σκουρο (και στατικο) να δεις πως θα αυξησεις ακομα περισσοτερο την διαρκεια της μπαταριας :)

Παντως και αυτό είναι αρκετά σκούρο, και οικονομικό σε θεμα μπαταρίας. Γενικά το σκούρο μπλε η amoled το παράγει με ελάχιστη κατανάλωσή. Μονο το λευκό καταναλώνει παρα πολυ. Έως και x7-8 σε σχεση με μια lcd.

android.png

Το 428 τι ειναι?

Το δικο μου optimus ειναι πιο ομορφο παντως το ui QQ :D

Για δωσε όνομά για καιρο και widget επαφών, αν είναι δικά σου.

Κάτω από αυτά τι έχεις?

Το 478 που ρωτας είναι ελεύθερη μνημη. Διπλα υπάρχουν και 2 λευκές μπάρες που κάθε μια δείχνει ποσο δουλεύει κάθε πυρινας.

android.png

Δημοσ.

ο καιρος ειναι beautifull widget και συγκεκριμενα το beutiful weather. Επαφες ειναι το contapps που ειναι ολοκληρωμενη εφαρμογη επαφων. Ισως η καλυτερη που εχω δει. Εχω και διπλο dock με folder organiser απο πισω.

Δημοσ.

ο καιρος ειναι beautifull widget και συγκεκριμενα το beutiful weather. Επαφες ειναι το contapps που ειναι ολοκληρωμενη εφαρμογη επαφων. Ισως η καλυτερη που εχω δει. Εχω και διπλο dock με folder organiser απο πισω.

Μάλιστα. Θα τα μελετήσω, να δω αν θα χρησιμοποιήσω κάποια. Και εγώ διπλό dock εχω.

Το widget που έχεις από κάτω, αν κατάλαβα καλα, σου μετράει ποσα mb έχεις ελεύθερα. Ποιο widget είναι; Χργσιμοποιω το 3g watchdog, αλλα οπτικά δεν είναι ότι καλύτερό.

Edit, όντως οπτικά το καλύτερό το contapps, αλλα δεν έχει scrolling.. :(

android.png

Δημοσ.

Από τη στιγμή που έχεις 470ε επιδότηση έχεις 2 επιλογές: 1. galaxy s2: το καλύτερό σε hardware μακράν από τα υπολοιπα. Το αν χρειάζεσαι τόσο ισχυρό hardware, που ούτε το software δεν αξιοποιεί πληρως σήμερα, είναι ένα ζητούμενο, αλλα από τη στιγμή που δεν υπάρχει θεμα κόστους, το λογικότερο είναι να πάρεις αυτό. Θα μπορείς να είσαι σίγουρος ότι για 3 χρονιά θα τρέχεις κάθε νεο λειτουργικό, game κλπ.

Έστω βάζοντάς ανεπίσημη rom. Η υποστήριξή είναι τεραστία και αυτό είναι κολοσσιαίο συν στο θεμα αντοχή στο χρονο.

Μειον: Έχουν παρατηρηθεί διάφορα προβλήματά σε κάποιες συσκευές. Υπερθέρμανση, μικρή διάρκεια μπαταρίας κλπ. Στο 99% των περιπτώσεων φταίει το κακο αρχικό software της samsung, και με μια αλλαγή σε ανεπίσημη rom (κινδυνευεις να χάσεις την εγγύηση), το κινητό πετάει, διορθώνεται σε όλα τα σημεία, και γίνεται όντως το καλύτερό smartphone σήμερα σχεδόν από κάθε άποψη. Συμπεριλαμβανομένου και φωτο/βίντεο.

Αν δεν θες να το πειράξεις καθόλου γιατί βαριέσαι/φοβάσαι/κλπ εξαιρετική επιλογή είναι και το htc sensation. Σίγουρα ποιο ετοιμο/απλο/ομορφο σε software αλλα χάνει σχεδόν σε κάθε τομέα.

Το galaxy s2 μπορεί να γίνει καλύτερό και σε software, αλλα θέλει δουλεία.

Από εκεί και περα όντως υπάρχουν περιπτωσεις που με τα μισα λεφτά έρχονται κοντά στα ανώτερό, αλλα με τέτοια επιδότηση δε σε ενδιαφέρουν νομίζω.

android.png

Η δευτερη επιλογη ποια ειναι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...