Προς το περιεχόμενο

Επιλογή κινητού....ζητούνται γνώμες...

ILIOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολη τη παρεα και ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας.

Ειμαι νεο μελος και συγκεκριμενα λιγων ...ωρων.

Ψαχνοντας μια ''βοηθεια'' για επιλογη κινητου βρηκα το σαιτ και πραγματικα με

εκανε να γραφτω αμεσως.

Μπαινω κατευθειαν στο...θεμα μου.

Ειμαι μεταξυ 3 κινητων και θελω τη βοηθεια σας.

SAMSUNG GALAXY S2

HTC DESIRE HD

SONY ERICSSON XPERIA ARC

Υ.Σ.Αν θα μπορουσατε να με βοηθησετε με επιχειρηματα για την επιλογη σας

Υ.Σ.Αν ξερετε επισης ποση καρτα μνημης εχει το καθενα απο τη ''μανα'' του

Ευχαριστω εκ των προτερων οσους ασχοληθουν κι απαντησουν στο θεμα μου

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το galaxy ειναι το καλυτερο σε σχεσει με τα αλλα δυο γιατι:

1. εχει θυρα HDMI

2. εχει καλυτερη οθονη Super Amoled Plus

3. τραβαει βιντεο Full HD

4. αναλυση μπροστινης καμερας 2MP

5. ταχυτατο επεξεργαστη

6. ενσωματωμενη μνημη 16 GB

7. παρα πολυ καλη πανταρια Χρόνος Αναμονής έως 710 ώρες Χρόνος Ομιλίας έως 17 ώρες

μετα αν σου αρεσει το 3D μπορεις να διαλεξεις το LG Optimus 3D τι λες για αυτο ;

αλλα συνηστω S2 !!!

Δημοσ.

Απο αυτα που παραθετεις σιγουρα το καλυτερο ειναι το S2, μπορεις να κανεις ομως τη δουλεια σου εξισου καλα με ενα κινητο στο μισο του κοστους του Σαμσουνγκ.. Εσυ επιλεγεις εαν θελεις να δωσεις τσαμπα λεφτα.

Δημοσ.

Απο αυτα που παραθετεις σιγουρα το καλυτερο ειναι το S2, μπορεις να κανεις ομως τη δουλεια σου εξισου καλα με ενα κινητο στο μισο του κοστους του Σαμσουνγκ.. Εσυ επιλεγεις εαν θελεις να δωσεις τσαμπα λεφτα.

δεν συγκρινετε αλλο κινητο με το S2

Δημοσ.

δεν συγκρινετε αλλο κινητο με το S2

Εσυ μου λες οτι δε συγκρινεται, εγω σου λεω οτι για 1χ περισσοτερη αποδοση, πληρωνεις 100χ περισσοτερα.. Θεμα μαρκετιγκ φυσικα οι επικτητες αναγκες που δημιουργουνται στους καταναλωτες.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ,οπως κι ολους οσους απαντησαν,στο θέμα μου.

Ουσιαστικα εχω μια επιδοτηση 470 ευρω,συνεπως το κοστος

δε θα ειναι πολυ μεγάλο.

Galaxy S2! το καλυτερο κινητο μεχρι στιγμης!

υ.γ. ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ :mrgreen: :mrgreen: :wub: :-D

Καλως σας βρηκα :)

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ,οπως κι ολους οσους απαντησαν,στο θέμα μου.

Ουσιαστικα εχω μια επιδοτηση 470 ευρω,συνεπως το κοστος

δε θα ειναι πολυ μεγάλο.

Καλως σας βρηκα :)

τοτε πας σε galaxy s 2 ή σε optimus x2

Δημοσ.

το galaxy ειναι το καλυτερο σε σχεσει με τα αλλα δυο γιατι:

1. εχει θυρα HDMI

2. εχει καλυτερη οθονη Super Amoled Plus

3. τραβαει βιντεο Full HD

4. αναλυση μπροστινης καμερας 2MP

5. ταχυτατο επεξεργαστη

6. ενσωματωμενη μνημη 16 GB

7. παρα πολυ καλη πανταρια Χρόνος Αναμονής έως 710 ώρες Χρόνος Ομιλίας έως 17 ώρες

μετα αν σου αρεσει το 3D μπορεις να διαλεξεις το LG Optimus 3D τι λες για αυτο ;

αλλα συνηστω S2 !!!

Σε ευχαριστω πολυ φιλε για την τεκμηριωμενη απαντηση σου.

Για να πω την αληθεια δεν εχω σε εκτιμηση τα LG και θα ηθελα

να δω πρωτα σε (μικρο) βαθος χρονου αν θα παρουσιασουν προβληματα

τα (πρωτα) κινητα 3D.

Δημοσ.

θυρα hdmi εχει και το Arc, κι επισης εχει οθοναρα και τραβαει πολυ καλες φωτο. Εγω αυτο προτεινω γιατι το εχω κ ειμαι 100% ευχαριστημενη :wub: Απο τη ¨μανα" του ερχεται με 8gb καρτα μνημης.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που έχεις 470ε επιδότηση έχεις 2 επιλογές: 1. galaxy s2: το καλύτερό σε hardware μακράν από τα υπολοιπα. Το αν χρειάζεσαι τόσο ισχυρό hardware, που ούτε το software δεν αξιοποιεί πληρως σήμερα, είναι ένα ζητούμενο, αλλα από τη στιγμή που δεν υπάρχει θεμα κόστους, το λογικότερο είναι να πάρεις αυτό. Θα μπορείς να είσαι σίγουρος ότι για 3 χρονιά θα τρέχεις κάθε νεο λειτουργικό, game κλπ.

Έστω βάζοντάς ανεπίσημη rom. Η υποστήριξή είναι τεραστία και αυτό είναι κολοσσιαίο συν στο θεμα αντοχή στο χρονο.

Μειον: Έχουν παρατηρηθεί διάφορα προβλήματά σε κάποιες συσκευές. Υπερθέρμανση, μικρή διάρκεια μπαταρίας κλπ. Στο 99% των περιπτώσεων φταίει το κακο αρχικό software της samsung, και με μια αλλαγή σε ανεπίσημη rom (κινδυνευεις να χάσεις την εγγύηση), το κινητό πετάει, διορθώνεται σε όλα τα σημεία, και γίνεται όντως το καλύτερό smartphone σήμερα σχεδόν από κάθε άποψη. Συμπεριλαμβανομένου και φωτο/βίντεο.

Αν δεν θες να το πειράξεις καθόλου γιατί βαριέσαι/φοβάσαι/κλπ εξαιρετική επιλογή είναι και το htc sensation. Σίγουρα ποιο ετοιμο/απλο/ομορφο σε software αλλα χάνει σχεδόν σε κάθε τομέα.

Το galaxy s2 μπορεί να γίνει καλύτερό και σε software, αλλα θέλει δουλεία.

Από εκεί και περα όντως υπάρχουν περιπτωσεις που με τα μισα λεφτά έρχονται κοντά στα ανώτερό, αλλα με τέτοια επιδότηση δε σε ενδιαφέρουν νομίζω.

android.png

Δημοσ.

θυρα hdmi εχει και το Arc, κι επισης εχει οθοναρα και τραβαει πολυ καλες φωτο. Εγω αυτο προτεινω γιατι το εχω κ ειμαι 100% ευχαριστημενη :wub: Απο τη ¨μανα" του ερχεται με 8gb καρτα μνημης.

δεν ειπα οτι δεν εχει το Arc απλος ειπα τα πλαιονεκτηματα του

Δημοσ.

Μαζί με το SGS II πάρε και μια μπαλαντέζα 25μετρη για να έχεις ελευθερία κινήσεων με το φορτιστή.Εναλλακτικά αγοράζεις 3-4 μπαταρίες :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...