Dimitris_il_mix Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Είδα αυτό το netbook .. http://www.unistore.gr/product_info.php?products_id=508 Ποια η γνώμη σας ;; Σαν μάρκα η Lenovo τι λέει ;; Δεν την έχω ακούσει και πολύ .. Ευχαριστώ..
Dbzakias2 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Σαν μάρκα η Lenovo τι λέει ;; Δεν την έχω ακούσει και πολύ .. μας δουλευεις; η Lenovo (IBM για τους παλιους) ειναι απο τις καλυτερες!
Dimitris_il_mix Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 μας δουλευεις; η Lenovo (IBM για τους παλιους) ειναι απο τις καλυτερες! είμαι άσχετος το παραδέχομαι !!! Καλά χαρακτηριστικά έχει για netbook?? η ram μόνο με προβληματίζει λίγο και δεν λέει οτι παίρνει επέκταση !! είναι καλά 1gb για netbook ;;
Dbzakias2 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 είμαι άσχετος το παραδέχομαι !!! Καλά χαρακτηριστικά έχει για netbook?? η ram μόνο με προβληματίζει λίγο και δεν λέει οτι παίρνει επέκταση !! είναι καλά 1gb για netbook ;; 1gb για νετμπουκ ειναι... οκ! αλλα πες μας περιπου ποσα χρηματα σκοπευεις να δωσεις για να σου προτεινουμε κατι καλυτερο!
lebron15 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Ημουν μεταξυ αυτου του νετμπουκ και αυτου που εχω τωρα,ενα Samsung απο το special price αλλα προτιμησα αυτο που πηρα,απο προσωπικη εμπειρια το δικο μου με παραθυρα ειναι μονο για να κανεις τεστ αντοχης και υπομονης,ειναι λιγο απαλευτη η κατασταση,με ubuntu εισαι αρχοντας,πολυ γρηγορο,δεν κολλαει πουθενα,παντως η lenovo ειναι πολυ καλη εταιρια,αν σου αρεσει μην διστασεις να το παρεις!
cb_papi Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 μας δουλευεις; η Lenovo (IBM για τους παλιους) ειναι απο τις καλυτερες! Η lenovo δεν είναι ΙΒΜ. Απλά έχει αγοράσει τα δικαιώματα για να λανσάρει προιόντα με τεχνολογίες της IBM. Αυτές οι τεχνολογίες της IBM όμως (και τα χαρακτηριστικά για τα οποία η IBM θεωρούνταν πολύ καλή, δηλ. αντοχή κλπ.) εφαρμόζονται μόνο στις σειρές think της Lenovo, που είναι η επαγγελματική σειρά (Δηλαδή ThinkPad, ThinkCentre, ThinkStation, ThinkServer). Η σειρά IdeaPad δεν έχει καμία σχέση με την IBM. Δεν λέω ότι δεν θα είναι καλό το netbook, απλά για λόγους σαφήνειας.
Dbzakias2 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Η lenovo δεν είναι ΙΒΜ. Απλά έχει αγοράσει το τμημα κατασκευγς λαπτοπ της IBM. fixed! το ξερω καλε αλλα βαριόμουνα να κατσω να αναλυσω ολα αυτα!
Dimitris_il_mix Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δεν διαθέτω πολλά λεφτά.. 200 ευρώ το βρήκα κάπου ευκαιρία και νομίζω πως αξίζει τελικά. Έτσι δεν είναι ;; Στα 200 ευρώ υπάρχει τπτ καλύτερο ;;
impel123 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Αποτι λενε εδω ειναι πολυ καλο. Αν εισαι σιγουρος για τις 10" τσιμπατο.. http://www.amazon.com/Lenovo-Ideapad-10-2-Inch-Netbook-Processor/product-reviews/B001GNBD8I/ref=dp_top_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.